-ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ- 14/02/10 "οι 77 ημερες του Κε Σαν"

Ξεκίνησε από jumbo, 20 Δεκ 2009, 20:26:54 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

jumbo

-ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ-

Ημερομηνια διεξαγωγης: 14/02/10
Πεδιο : Μαλακασα
Ωρα συγκεντρωσης:10:30
Σεναριο Οι 77 ημερες του Κε Σαν

Στις αρχες του 1968 μια ξεχασμενη προωθημενη βαση των Αμερικανων πεζοναυτων, στη βορειοδυτικη εσχατια του νοτιου Βιετναμ, εγινε ξαφνικα πρωτοσελιδο σε ολες τις εφημεριδες του κοσμου και το μεχρι τοτε αγνωστο ονομα της συνδεθηκε με την πιο πολυσυζητημενη μαχη εκεινου του μακροχρονιου πολεμου. Αραγε η πτωση του Κε Σαν υπηρξε οντως αντικειμενικος σκοπος των βορειοβιετναμεζων και σκοπευαν να επαναλαβουν εκει την επιτυχια του Ντιεν Μπιεν Φου ή  επροκειτο απλως για εναν εξαιρετικο αντιπερισπασμο που εξυπηρετησε τα ευρητερα και πιο φιλοδοξα σχεδια τους ;

Ο πρόλογος έχει ανατυπωθεί από το περιοδικό « Στρατιωτική ιστορία τεύχος 78» και ανήκει στον Κ. Σταυρόπουλο Δημήτρη.

Κανονες ενδυμασιας : βιετγκονγκ μπλε ή μαυρα
                               Αμερικανοι παραλαγη δασους

Στις ομαδες που θα παρουν μερος στο σεναριο θα ενσωματοθουν οι νεοι παικτες που θα συμμετασχουν ώστε να επιτηρουνται και να μαθουν σωστα τις αρχες του airsoft.

Κανόνες όπλων
Θα μετρηθούν όλα τα όπλα με μηδενισμένο το μηχανισμό Hop-UP και ΒΒ των 0.20 Γρ. Ο κάθε παίχτης υποχρεώνεται να μετρήσει όλα τα όπλα που σκοπεύει να χρησιμοποιήσει.

1.   Bolt-Action Spring / GAS: 550 FPS
Όπλα με χειροκίνητη όπλιση του κλείστρου, αερίου ή ελατηρίου. Ο χρήστης τους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρέπει να έχει ένα sidearm με λιγότερα από 450 FPS.
-Ελάχιστη απόσταση εμπλοκής: 15 Μέτρα.

2.   Sniper Rifle AEG: 500 FPS
Όπλα ελεύθερων σκοπευτών με μηχανισμό AEG. Ο χρήστης τους ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πρέπει να έχει ένα sidearm με λιγότερα από 350 FPS. Προϋπόθεση ότι η δεύτερη ΒΒ θα φεύγει όταν η πρώτη φτάσει το στόχο της.
-Ελάχιστη απόσταση εμπλοκής: 15 Μέτρα.

3.   AEG / GBB / NBB: 400 FPS
Οτιδήποτε όπλο δε πέφτει στις παραπάνω κατηγορίες, έχει όριο στα 350 FPS.
-Ελάχιστη απόσταση εμπλοκής: 5 Μέτρα

4.   Pistols AEP / GBB / NBB: 350 FPS
Όλα τα sidearms, έχουν όριο FPS στα 350 FPS.
-Ελάχιστη απόσταση εμπλοκής: 2 Μέτρα

Dress Code:
Αμερικανοί: Πράσινη / Παραλλαγή δάσους / OD
Βιετναμεζοι: Μαύρα / Παραλλαγή πόλης (Urban)

Ωρα προσέλευσης: 10:30
Briefing: 11:00
Ώρα εκκίνησης : 11 : 30 Αυστηρά

Παρακαλώ μαζί με τη συμμετοχή σας, δηλώστε και το όπλο σας, γιατί αυτό θα είναι το κριτήριο για το διαχωρισμό των ομάδων.

Αποβολες : θα αποβαλονται από το παιχνιδι οσοι παικτες :

Είναι αθανατοι
Βριζουν και δυναμιτιζουν την ατμοσφαιρα του παιχνιδιου
Δεν τηρουν τα μετρα ασφαλειας
Οσοι παικτες τυχον αποβληθουν, μετα το περας του παιχνιδιου θα δημοσιευτουν τα nick name τους

Το παιχνιδι θα είναι διαρκειας δυο ωρων (2) και θα είναι death match
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

dash

πολυ ωραια παρουσιαση και  σωστοι κανονες.δεν γνωριζω τοσο νωρις αν σαν ομαδα θα κατεβουμε απλα μια παρατηρηση θα κανω.μην ερθουν παλι καποιοι ως βιετκονγκ με λιζαρντ οπως την προηγουμενη φορα.βαλτε ενα τζιν ελεος .ας τηρησουμε λιγο το dress code

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

JUMBO δεν θα ερθω τελικα για το λογω 4 φεβ μπενω για χειρουργιο κ για 1 μηνα θα ειμαι εκτος game

Θάνος

Εύγε. Μ' αρέσει.  ;D

Εκτός απροόπτου, υπολογίστε με παρακαλώ.  :)

AEG δεν δηλώνω ακόμα, λόγω του ότι δεν μου πάνε τα μπλε/μαύρα, τα σχιστά μάτια κ.λ.π. κ.λ.π.,  :P , θα κοιτάξω να δανειστώ/αγοράσω αμερικανιά.  8)
keep safe distance...

salamine153

μπραβο μεγαλε Εκδρομε!
Δεν εχω ξαναπαιξει Μαλακασα και δεν μπορω να κρινω ορισμενες λεπτομεριες. Απο τωρα θα πω για τις στολες - οσοι εχουν μπλε η μαυρη στολη, καλως, οσοι δεν εχουν ας φορεσουν απο κατω τη παραλλαγη, αλλα απο πανω οπωδηποτε να εχουν κατι μονοχρωμο. και να φτιαχνουμε απο τωρα ομαδες των 8
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

Goodspeed

Παράθεση από: jumbo στις  20 Δεκ 2009, 20:26:54 ΜΜ

Αποβολες : θα αποβαλονται από το παιχνιδι οσοι παικτες :

Είναι αθανατοι
Βριζουν και δυναμιτιζουν την ατμοσφαιρα του παιχνιδιου
Δεν τηρουν τα μετρα ασφαλειας
Οσοι παικτες τυχον αποβληθουν, μετα το περας του παιχνιδιου θα δημοσιευτουν τα nick name τους

Το παιχνιδι θα είναι διαρκειας δυο ωρων (2) και θα είναι death match.

Σωστό και να δούμε πότε θα σταματήσόυν μερικοί ( μετρημένοι ) να στερούν από τον/τους διοργανωτές την χαρά να συμμετάσχουν στο παιχνίδι που στήνουν.
Γιατί καλά τα λες Λευτέρη, και για να γίνουν θα πρέπει εσύ και μερικοί άλλοι να μην παίξουν, παρά να τριγυρίζουν στο πεδίο γύρω-γύρω για να βλέπουν τις λαλακίες του κάθε κακομαθημένου.
Άντε να δούμε......

Παρατήρηση : Μήπως να έβαζες στο παιχνίδι medic ή τουλάχιστον 1-2 respawn μόνο, ώστε να μην φάνε φρίκη όσοι βγούνε έξω από τους πρώτους ?

Για τα 1-2 respawn είναι απλό και εύκολο να το παρακολουθήσεις όπως είχαμε κάνει σε παιχνίδι στο Hotel.

No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Mεσα απο τωρα πρωτα ο θεος με AK-47 φυσικα...
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

Maleficus

air-sfiga

μεσα και εγω. απλα πληροφοριες για το πως θα παμε στο πεδιο

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

το μονο που με αγχωνει ειναι οτι ειναι το 3ημερο καθαρας δευτερας. :-\

dimitrisk

Σύμφωνο με τον goodspeed νομίζω ότι τα respawn βοηθα να παίζουμε και να το ευχαριστιόμαστε το παιχνίδι.

air-sfiga

τελικα πως θα παμε στο πεδιο ρε παιδια?? 

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

δες προηγουμενο αγωνα που εγινε στην μαλακασα. εχει χαρτη

dash

αγιου βαλεντινου ε.πολυ μουρμουρα στο κρεβατι.δεν παιζει να σηκωνομαι. ;D

air-sfiga

σε ποια εξοδο της εθνικης οδου βγαινουμε ρε παιδια?    γραφει μαρκοπουλο - ορωπος οπως φαινεται στον χαρτη?

jumbo

Παράθεση από: air-sfiga στις  23 Δεκ 2009, 18:33:10 ΜΜ
σε ποια εξοδο της εθνικης οδου βγαινουμε ρε παιδια?    γραφει μαρκοπουλο - ορωπος οπως φαινεται στον χαρτη?

ναι............... ;)

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

air-sfiga

καλη φαση, εγω για τον διαχωρισμο ομαδων θα εχω m4a1

eloxim1

μεσα ειμαι και εγω με παραλαγη αμερικανικη καφε μαυρο πρασινο (για το dress code το λεω )
leave no man behind

salamine153

Για τα ρεσπαουν γιατι να μην εφαρμοσουμε την ομαδα των 8;
ειμαι και εγω με ΗΚ33Ε
Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

jumbo

Παράθεση από: salamine153 στις  28 Δεκ 2009, 16:27:44 ΜΜ
Για τα ρεσπαουν γιατι να μην εφαρμοσουμε την ομαδα των 8;
ειμαι και εγω με ΗΚ33Ε

δεν θα υπαρχει ρεσποουν, το παιχνιδι ειναι deth match, και  mil sim, οποτε ο αντεικιμενικος σκοπος ειναι ενας , ή καταλαμβανετε η βαση απο τους βιετκονκγ ειτε οχι....