22-11-2009 Χαμολιά (Βραυρώνα)

Ξεκίνησε από SAPPER, 18 Νοε 2009, 12:19:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

SAPPER

Το παρακάτω παιχνίδι είναι αναδημοσίευση που ανακοίνωσε ο Spaniard των Hell Reckies στο αδελφικό Forum του Hellas Airsoft.

Καλημέρα,

Απο τη μέρα που ανακοινώθηκε πως δεν θα κανονίσουμε παιχνιδάκια χοτέλ απο το φόρουμ του hellas, έχουμε ορφανέψει λίγο... :)

Έτσι σκεφτόμαστε να στήσουμε ένα πανηγύρι στη Χαμολιά (Βραυρώνα) για την παραπάνω Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2009.

Ωρα προσέλευσης (στο πεδίο) : 10:30 το αργότερο
Ώρα έναρξης : 11:00

Όριο ηλικίας : 18 (αυστηρά) θα ζητηθεί ταυτότητα για νέο κόσμο που δεν γνωρίζουμε.

Όριο fps και άερομαχικών : θα ακολουθήσει λεπτομερής εξήγηση προσεχώς.

Σενάρια που θα παιχτούν και χώρισμα ομάδων θα σας ανακοινώσουμε τις επόμενες ημέρες.

Θα ακολουθήσουν σύντομα οδηγίες για το πως θα φτάσετε εκεί, καθώς και θα προσφέρουμε συνάντηση σε εύκολο προκαθορισμένο σημείο και ώρα (χωρίς καθυστερήσεις όμως) για να συναντηθούμε και να οδηγήσουμε κονβόι προς τα εκεί για όσους θέλουν. Θα είναι 10:00 έως 10:15 αναμονή, αναχώρηση απο το σημείο αναμονής αυστηρά στις 10:15.

Δεν είναι θέμα σκληρότητας, δεν μπορούμε να περιμένουμε ακόμα 5 και ακόμα 10 λεπτά για τον καθένα, οπότε καθόλου για κανέναν (λυπάμαι δεν γίνεται αλλιώς). Όποιος χάσει το ραντεβού του κονβόι, θα πρέπει να βρει το δρόμο του μόνος του ή με τηλεφωνικές οδηγίες.

Οι κανόνες που έχει ορίσει η διοργάνωση του παιχνιδιού και τους επισύναψε ο συναθλητής Dulas.

Αυστηρά και ΜΟΝΟ ΒΙΟΔΙΑΣΠΟΜΕΝΕΣ BBs

Μονο με midcap και lowcap γεμιστήρες ΟΧΙ HICAP.

Και η χωρητικότητα στα δώδεκα πατήματα με το γεμιστιρακι, κουβαλήστε όσες γεμιστήρες θέλετε και όσα σακούλια BBs επίσης, ΑΛΛΑ από το AEG θα βγαίνουν μόνο περίπου 45BBs σε κάθε γεμιστήρα.
Αυτό για να προλαβαίνει και ο αντίπαλος να απαντάει στα BBs μας.
300 BBs μόνο τα πολυβόλα
20 BBs oι Marksman
10 BBs οι Sniper
Χωρητικότητα στα πιστόλια, ανάλογα με τα πραγματικά (1911 πχ 7+1 BBs)

Πιστολια και υποπολυβόλα έως 350 fps (MP-5, UZI, MP-7, SCORPION, MAC-10, TOMSON κτλ)
Εως 400 fps (M-4, ΑKS74U, M-16 και λοιπά 5,56 και 5,45mm)
Εως 450 fps (G-3, M-14, FN, κτλ 7,62 +mm)
Εως450 fps τα πολυβόλα

marksman, με την προϋπόθεση ότι θα ρίχνουν δεύτερη βολή αφού η προηγούμενη φτάσει στο στόχο της.
Sniper χειροκίνητης όπλισης αερίου ή ελατηρίου 550 fps

Μονο χειρομβοβίδες AIRSOFT (ΑΕΡΙΟΥ) όχι με δυναμιτάκι.

Κάθε ένας παίχτης θα μπορεί να γιατρευτεί από medic μονο ΜΙΑ ΦΟΡΑ
Όλοι οι παίχτες μπορούνε να γιατρέψουν τον συμπαίχτη τους αλλα ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ένας επίδεσμος και τέλος, δεύτερο hit είναι kill για τον παίχτη.

Ο παίχτης που θα τον πετύχει πρώτη φορα BBs πέφτει κάτω, σβαρνίζετε στην πιο κοντινή κάλυψη φωνάζοντας MEDIC και δίνοντας πυρά κάλυψης μόνο με το πιστόλι του, για να τον πλησιάσει ο συμπαίχτης του, όπου θα του προσαρμόσει ένα επίδεσμο στο μπράτσο για να συνεχίσει, αν μέχρι να τον γιατρέψει ο συμπαίχτης του χτυπηθεί δεύτερη φορα τότε είναι kill.

Αν το πρώτο BBs που δεχτεί είναι στο κεφάλι τότε είναι στην διακριτική ευχέρεια του παίχτη να το δεχτεί σαν kill, αν το δεχτεί στο γιλέκο, χέρια, πόδια τότε είναι medic μέχρι να χτυπηθεί δεύτερη φορά, όπου θα είναι επιβεβαιωμένο kill.

Το  κάνει έκπτωση σε όλους τους παίκτες που θα δηλώσουν συμμετοχη στο παιχνίδι 15% στα βιοδιασπώμενα BBs της Tokyo Marui συμβάλλοντας στην οικολογική ευαισθητοποίηση της κοινότητας

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ (επιβεβαιωμένες έως τώρα)

1. Spaniard (Hell Reckies)
2. Dulas (Hell Reckies)
3. VagBlack (Hell Reckies)
4. Shadowjack (50%) (Fallout Rangers)
5. macee (50%) (Fallout Rangers)
6. Fanioles (Fallout Rangers)
7. Omega
8. Apache (Lost Infantry Division)
9. melas (Lost Infantry Division)
10. eloxim
11. luckyxrs (Dogs of War)
12. Geoarv (Dogs of War)
13-15. Armageddons (3)
16. queef (MLS)
17. dash (MLS)
18. pete_dask (MLS)
19. camm0 (MLS)
20. zinja (I4)
21. filakio 8 (I4)
22. ouzi (I4)
23. Misericord (Raven Shield)
24. Moric (Raven Shield)
25. Regal (Raven Shield)
26. Silver (Raven Shield)
27. Goodspeed (TAS)
28. the_FiXXXeR (TAS)
29. Berretas (TAS)
30. Vagelis521 (TAS)
31. 13illys (TAS)
32-35. MitsoS_O_Yakuzas +3
36-37. Sapper (Ghost Recon) +1
38. Theon
42. Noob
43. powerplantmaster
44. mav620
45-55. Bravo3Zero (11)
56. Falcon (Blackhawk)
57. Old Navy (Blackhawk)
58. Noob (Blackhawk)
59. Steve (Blackhawk)
60. wildweasel
61. Doctor
62. traffic
63. alekos
64. deadlock (Brotherhood Red Circle)
65. Vaszi (Brotherhood Red Circle)
66. Spook (Brotherhood Red Circle)
67. Easy (Brotherhood Red Circle)
68. Koukouroukou (Brotherhood Red Circle)
69. KON (Brotherhood Red Circle)
70. Chief (Brotherhood Red Circle)
71. Loobamboo (E' Company)
72. Fox
73. Paris +1
74. General
75. Lizard
76. Jim
77. Interceptor
78. Xaris 36
79. Θάνος
80. Adinows (Cobra)
81. Kortakias (Cobra)
82. Spiros K (Cobra)
83. Stergi (Cobra)
84. Hawkeye (Hell Reckies)
85. Tag 21 (TAS)
86. Athens (Ghost Recon)

alekoukos_kalashnikov

Δυστυχως εχω μονο hicap και δεν θα μπορεσω να ερθω...Ενα ΜΠΡΑΒΟ στο  για την εκπτωση,πολυ σωστη κινηση!!!! :)
why so serious...?

Ripper

Παράθεση από: SAPPER στις  18 Νοε 2009, 12:19:02 ΜΜ
Το  κάνει έκπτωση στα μέλη του Forum που θα παρευρεθούν στο παιχνίδι 15% στα βιοδιασπώμενα BBs της Tokyo Marui συμβάλλοντας στην οικολογική ευαισθητοποίηση της κοινότητας

Σωστοτατοι ..... και μπραβο.  :)

tataman

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΟΙΑ ΔΟΞΑ ΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ
ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ

Noob

Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

leonardo sunbird

Λογω επαγγελματικών υποχρεωσεων θα βρισκομαι Β. Ελλαδα και δε θα μπορεσω να παρευρεθω στο παιχνίδι... :( :( :( :(
Ευχομαι σε όλους και στην ομάδα μου  να γινει ένα καλό και ασφαλες παιχνίδι.....

aroutha

Δυστυχώς εγώ και η παρέα μου που αρχίσαμε πρόσφατα να παίζουμε airsoft έχουμε μόνο hicap και μέχρι την Κυριακή δεν θα μπορέσουμε όλοι να έχουμε midcap. Γι' αυτό και δεν θα μπορέσουμε να παρεβρεθούμε αν και πολύ θα το θέλαμε. Να έχετε ένα καλό παιχνίδι παιδιά.

Xaris36

Noob

να ρωτησω κατι για το σενάριο;;;;

Με χτυπάει καποιος, φωνάζω Medic και ξανασηκώνομαι..

Με επιδεσμο στο χέρι..

Αν μετα απο αυτο και αφου εχω τον επιδεσμο στο χέρι με ξαναχτυπησουν ειναι Kil ή ξαναπεφτω κατω κ περιμενω πάλι για τον medic???

Αριστοτέλης

Goodspeed

Στο δεύτερο hit είσαι έξω ( kill ).

Επίσης, αν το πρώτο hit είναι στο κεφάλι σου ( headshot ) είναι στην διακριτική σου ευχέρεια να βγείς κατ΄ευθείαν έξω χωρίς να φωνάξεις medic.

No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Falcon

Falcon & Old Navy μεσα! Noob, θα φερεις και τον Στεφανο?

Noob

Παράθεση από: Falcon στις  19 Νοε 2009, 12:32:12 ΜΜ
Falcon & Old Navy μεσα! Noob, θα φερεις και τον Στεφανο?

ναι κανενα προβλημα αλλα θα ερθει μεχρι καπου αλλου για να πιασουμε αττικη οδο.. Ας ανεβει Μαρουσι αν τον βολευει.... ή ας με πάρει τηλέφωνο...

Αριστοτέλης

ZINJA

ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ! ;) ;) ;) ;)
ΠΡΟΧΩΡΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!ΠΟΛΕΜΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΕ!!!!!!!!!

Ι-4

http://i-4team.blogspot.com/

dimitrisk

Doctor

ΓΕΙΑ ΣΑΣ  ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ.ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/11 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ L96 SNIPER ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗΣ ΟΠΛΙΣΗΣ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Θάνος

Παράθεση από: Doctor στις  19 Νοε 2009, 16:06:29 ΜΜ
ΓΕΙΑ ΣΑΣ  ΕΙΜΑΙ ΝΕΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ.ΘΑ ΘΕΛΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 22/11 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΟΡΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΕΝΑΡΙΟΥ.ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ L96 SNIPER ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΗΣ ΟΠΛΙΣΗΣ.ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ?ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Sniper χειροκίνητης όπλισης αερίου ή ελατηρίου 550 fps

Το αναφέρει στο σενάριο.  ;)
keep safe distance...

wildweasel

Καλησπέρα σας, είμαι καινούριος στο airsoft και επιθυμώ να συμμετέχω στο σενάριο στη Βραυρώνα. Το όπλο που διαθέτω είναι το L96 χειροκίνητης όπλισης. Να με υπολογίζετε.
''Ο Άνθρωπος που μετακινεί βουνά, ξεκίνησε μετακινώντας μικρές πέτρες''

YGBSM = "You gotta be shittin' me!" (http://en.wikipedia.org/wiki/Wild_Weasel)

Doctor

μεσα και εγω.θα τα πουμε στο πεδιο.

traffic

alekos