22-11-2009 Χαμολιά (Βραυρώνα)

Ξεκίνησε από SAPPER, 18 Νοε 2009, 12:19:02 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

cobra stergi

Απο COBRA Airsoft Team, 4 άτομα.
Adinows
Kortakias
Spiros K.
Stergi
"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους." Πλάτων

PILOT

καλησπερα.χαρτης δεν υπαρχει για να ξερουμε που ειναι και για τωρα αλλα και για αλλα σεναρια.ευχαριστω.
Δεν με πειράζει αν με μισούν, αρκεί να με φοβούνται.

mav620

:)ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.....ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΞΑΣΚΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ HOBBY MΑΣ...ΣΕ ΕΝΑ ΑΛΛΟ ΠΕΔΙΟ ;)ΑΡΚΕΤΑ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟΙ  ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ  ΞΕΧΩΡΙΣΕ  Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ...ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ :D

Edit by Admin.
Μην γράφεις με κεφαλαία. εκλαμβάνεται ότι φωνάζεις (διεθνής κανόνας Forum.)

loubamboo

Loubamboo μέσα. Με 3400 bio-bbs = bbbs για airsoft δίχως περιβαλλοντικές ... τύψεις.  ;)
Freedom is more important than peace. USMC!

FOX

"Semper Occultus"

Papis

Καλημέρα και από εμένα,να δηλώσω και εγώ τους
1.GENERAL
2.LIZARD
3.JIM
4.Papis
plus ένα ατομο ακομα
;)

Xaris36

Mesa ki egw gia avrio!!!! Nic name : Interceptor

Θάνος

Παρακαλώ, υπολογίστε καί εμένα..  :)

Εντιτ.   ..κι ένα σακουλάκι bio bb παρακαλώ, αν είναι εύκολο..   :-[
keep safe distance...

ανθυπασπιστης

Παράθεση από: Noob στις  19 Νοε 2009, 12:35:40 ΜΜ
ναι κανενα προβλημα αλλα θα ερθει μεχρι καπου αλλου για να πιασουμε αττικη οδο.. Ας ανεβει Μαρουσι αν τον βολευει.... ή ας με πάρει τηλέφωνο...
eyxaristo gia tin prosfora alla den exo promi8eutei tpt apo bbs kai episis 8elo na katso mia kiriaki logo douleias opote next time :):) (sorry gia ta greeklish alla to keyboard ta xei paiksei)
BLACK HAWK :.: TEAM SPECIAL WARFARE OPERATOR

Θάνος

Παράθεση από: alekoukos_kalashnikov στις  18 Νοε 2009, 14:23:10 ΜΜ
Δυστυχως εχω μονο hicap και δεν θα μπορεσω να ερθω...Ενα ΜΠΡΑΒΟ στο  για την εκπτωση,πολυ σωστη κινηση!!!! :)
Έχω να σου δανείσω 4 πλαστικές low cap (30άρες) γιά ΑΚ αν θες γιά το παιχνίδι, είναι της star!  ;)
keep safe distance...

Noob

Συνχομπίτες την εχω καταβρει με το αυριανό παιχνίδι....

Εχω αγωρασει συνολικα 5 low capa 1 σακουλάκι βιοδιασπώμενες μια χειροβομβιδα και τα λοιπά...

Πέρασα και απο το σέντερ σημερα και με πόρωσε πιο πολυ ο φίλος Βασίλης με τα παιχνιδάκια του  :P :P και πραγματικά δε κρατιέμαι για αυριο...

συγχαρητηρια στον διοργανωτή για την εμπνευση του για τις βιοδιασπώμενες και την αληθοφάνεια που προσδίδει με της μικρης χωριτηκότητας και το μέντικ
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

Θάνος

Παρακαλώ προσθέστε ακόμη έναν παίχτη (Δημήτρης).

Ευχαριστώ.
:)
keep safe distance...

Papis

Καλησπέρα παιδιά,συγνώμη για την αργοπορεία αλλά τελικά μην μας περιμένετε
1.Papis
2.General
3.Lizard
4.Jim
plus ένα άτομο
καλα να περάσετε!

Doctor

Paidia pou tha vrethoume kai ti wra akrivws? 2 atoma apo Maroussi (Egw kai Wildweasel). Eyxaristw.

Edit by Admin.
Απαγορεύονται τα Greeklish στο Forum.
Διαβάστε τους κανόνες.

Goodspeed

Όμορφο παιχνίδι, σωστά οργανωμένο, πολλά χαμόγελα, γέλια και πειράγματα. Το πεδίο μιά χαρά, υπόσχεται μεγάλα παιχνίδια.

'Ενα παιχνίδι, μία κοινότητα, μία μεγάλη παρέα που μαθαίνει από τα λάθη της τόσο εντός όσο και εκτός πεδίων.

Ευχαριστώ για μία όμορφη Κυριακή, καλή εβδομάδα σε όλους και όλες.

See you again out in the fields...
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

SAPPER

Ευχαριστούμε τον φίλο Spaniard και τον Dulas  :) που για άλλη μια φορά προτίμησε να βοηθήσει παρά να παίξει τρέχοντας από δουλειές για να περάσουμε μια ευχάριστη Κυριακή.
Πέρασα όμορφα με παιδιά που είχαμε να παίξουμε καιρό και αξιόλογους παίχτες.
Μετά πήγαμε για αναπλήρωση της χαμένης χοληστερίνης στα καλύβια, όσοι δεν ήρθαν έχασαν ;D

ΕΚΔΡΟΜΟΣ

καλο ειναι να βαλεται χαρτη για να μαθενουμε κ οι νεοι για το που ειναι η πιστες
οσο για την χοληστερηνη αμα η αναπληρωσει ειναι σαν της ελευσινας ...............!!!!!! καλητερα 4β