Καλημέρα

Ξεκίνησε από Dadias, 06 Οκτ 2009, 07:09:37 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Dadias

Καλημέρα,

το ποστ μου αυτό έχει να κάνει με όσα γίνονται τελευταία στο forum αυτό , μίας και σε αυτό συμμετέχω περισσότερο , και εκτός των forum, στα πεδία, αφορμή λοιπόν ήταν τα συμβάντα με τους ανήλικους και τους ενήλικους και το ποιος έχει δίκαιο και ποίος δεν έχει, σκεφτόμουν λοιπόν ότι, όλοι μας άλλοι λιγότερο άλλοι περισσότερο αγαπάμε αυτό το παιχνίδι - χόμπι - άθλημα όπως θέλετε από αυτούς τους όρους ονομάστε το για τον καθένα είναι κάτι άλλο , για εμένα όλα αυτά μαζί , ένας παίκτης παίζει αυτό το παιχνίδι γιατί θέλει να ξεσκάσει μπορεί από την δουλειά του, άλλος από την σχολή του , άλλος απο τα προβλήματα του, για άλλον μπορεί να είναι mil-sim , για άλλον να συλέγει τα "παιχνίδια" μας , άλλος να τα αναβαθμίζει, για κάποιον άλλο επειδή γουστάρει να είναι ο Ράμπο, άλλος μπορεί να είναι (συγνώμη για την έκφραση) στρατόκαυλος, άλλα όλοι μας έχουμε κάτι κοινό όταν παίζουμε το ευχαριστίομαστε ή θέλουμε να το ευχαριστηθούμε..

που θέλω να καταλήξω και γιατί σας ζαλίζω..

εσύ που είσαι ενήλικος , θυμίσου πως ήταν όταν ήσουν παιδί , που ήθελες να κάνεις δίαφορα π.χ. να πάρεις δίπλωμα οδήγησης, να γυρνάς το πρωί, να ,να ,να...το airsoft είναι αυτό το "να" για τους ανήλικους εδώ μέσα (δεν εννοώ να παίζουν σε παιχνίδια) η λαχτάρα του, που περιμένει να παίξει και θα περιμένει μερικούς μήνες έως χρόνια.. θυμίσου το γλυκό μαρτήριο που περνούσες για να αποκτήσεις τα δικά σου "να" , θυμάσε πως ήταν όταν κάποιος αυτό το "να" στο πραγματικό μαρτύριο κάνοντάς το ποίο δύσκολο από ότι είναι? αυτό που θέλω να πώ είναι να δίξουμε κατανόηση στους ανήλικους να του φερθούμε σωστά και οι μεγαλήτεροι σαν παιδία τους που αύριο μεθ'αύριο όταν με το καλό ενηλικιωθούν θα παίζουμε παρέα, δώσε την συμβουλή ή μην την δίνεις, μην κάνεις φασαρία υπάρχει και ποίο καλός, ήρεμος και όριμος τρόπος να αντιμετοπιστούν καταστάσεις

εσύ που είσαι ανήλικος, φίλε μου θα πρέπει να δίξεις κατανόηση και σεβασμό προς του μεγαλήτερους, όχι λόγο ηλικίας, λόγο περισσότερης εμπειρίας σε πλειάδα θεμάτων.. αναζήτησε αυτή την συμβουλή από τον μεγαλήτερο, αλλά μην προκαλείς, να είσαι υπομονετικός και να διαβάζεις καλά πρίν απαντήσεις, μην κάνεις τον έξυπνο , ψάξε , ρώτα , μάθε. Αν αυτό που γράψεις είναι σωστό και τεκμιριωμένο κανένας δεν θα σου πεί κάτι, αλλά να μην προκαλείς λέγοντας τι έχεις , τι δεν έχεις , αν το δοκίμασες αυτό το "όπλο" , να κατανοήσεις ότι το  παιχνίδι - χόμπι - άθλημα μας - σου είναι σε βρεφική κατάσταση στην χώρα μας ακόμα και ότι αν γίνουν μερικά λάθη κινδυνεύει να καταστραφεί..αυτά δεν στα λέω γιατί είμαι ενήλικος και θέλω να στην πώ και εγώ δεν έχω πολύ καιρό που είμαι ενήλικος πλέον, αλλά πάντα προσπαθούσα να τηρήσω αυτή την γραμμή που σου έγραψα ποιό πάνω, δεν λεώ έκανα και τα λάθη μου και τις ξεροκεφαλίες μου , θα το δείς από παλαιότερα ποστ μου, το θέμα είναι ότι μέσω των ατόμων και των καταστάσεων από το άθλημα μας "ορίμασα" και δεν εννοώ ότι τα ξέρω όλα (φίλε ενήλικα) έχω πόλλα ακόμα να μάθω

και τελειώνοντας, έχοντας αρκετούς φίλους είτε από Αθήνα είτε από Θεσσαλονίκη αν και μένω Λάρισα μαθαίνω τι γίνετε εκεί , τι έννοω, φτάνουν στα αυτία μου κατάστασεις οι οποίες δημιουργούνται,μαλόματα,ιστορίες κλπ κλπ κλπ , αν ΕΣΕΙΣ οπού βρίσκεστε στα μεγάλα αστικά κέντρα δεν αρχίσετε να καταλαβαίνετε κάποια πράγματα το  παιχνίδι - χόμπι - άθλημα μας δεν πρόκειτε να προχορήσει..! από ποίον θα περιμένετε να το ανεβάσει από εμένα?που μαζεύω με το ζόρι 10 άτομα και αυτούς πάλι προσπαθώ να τους περάσω μία σωστή νοοτροπία για το  παιχνίδι - χόμπι - άθλημα μας

υπάρχουν πολλά αξιόλογα άτομα , δεν χρείαζεται να τους αναφέρω ήδη ξέρετε ποιοι είναι , ακούστε τους..ξέρουν τι κάνουν και τι λένε

με αδερφικούς χαιρετισμούς ο συναεροσφεριστής σας Dadias - Δαδιώτης Δημήτρης ετών 18 και μηνών 10

Y.Γ.
αυτό το ποστ σε καμία περίπτωση δεν είχε συμβουλευτικό χαρακτήρα, απλά είναι κάποιες σκέψεις οι όποιες υπήρχαν στο μυαλό μου και έπρεπε να εκφραστούν και τέλος συγνώμη για τα ορθογραφικά λάθη βλέπετε έγραφα greeklish

jumbo

φιλε Δημητρη καλημερα....

διαβαζοντας το ποστ που αφησες, θα θελα να διευκρινησω-συμπληροσω ενα, δυο πραγματα, τα οποια αντιπροσοπευουν την σκεψη μου, και ισως και την σκεψη και αλλων συναθλητων στο παρον φορουμ.
οντας πλεον στην ηλικια των 30, βλεπω καποια θεματα, απο πολυ διαφορετικη οπτικη γωνια απο οτι θα τα εβλεπα στα 25, ποσο μαλλον στα 16,17,18 κ.ο.κ . θυμομενος ομως την ανιλικοι ζωη μου, μπορω να πω δε με σιγουρια οτι τα θελω μου ηταν πολλα, αλλες φορες σωστα κ αλλες φορες λαθος και αλλες φορες για πολλους και διαφορους λογους, που στηνοντουσαν μπροστα ως ανυπερβλητα εμποδια, τα θελω μου απλως μετατρεπονταν σε ουτοπικα ονειρα. Ναι, μπορει τα ποστ που αφηνω προς τους ανηλικους ( που ειλικρινα μπορω να καταλαβω το πως νιωθουν, πως σκεφτονται και τι θελουν) να εχουν αυστηρο τονο, αλλα το μηνυμα που θελω να τους περασω ειναι οτι << η φωτια καιει, την βλεπεις, δεν ειναι αναγκη να βαλεις το χερι σου να καεις, για να το καταλαβεις.>>. Το μονο που ζηταω ειναι να μην δηλονουν δημοσιος παραβατικες συμπεριφορες, που πιθανον να διμιουργησουν προβλημα σε ολους..Και τελος για να μην σας ζαλιζω, ειναι πραγματικα πολυ ευχαριστω γεγονος οτι βλεπουμε νεο αιμα να θελει να μπει και να ασχολειθει με το χομπυ μας, αλλα αυτο πρεπει να γινει σωστα, πανω σε γερες βασεις και οχι σε σαθρα θεμελια, ωστε να ευχαριστιουνται και οι επομενες γενιες απο μας το χομπυ και να το φτασουν πραγματικα σε ενα πολυ υψηλο επιπεδο..
και κατι προς τους ανηλικους χρηστες του φορουμ : παιδια εχω ολη την καλη διαθεση να κατεβω στα 20 και να συζητησουμε τα παντα, αλλα ανεβειτε και εσεις στα 20 για να μπορουμε να συννενοηθουμε....Μην περιμενετε να κατεβω εγω στα 15,16,17 γιατι δεν προκειται να γινει...

παντα φιλικα Λευτερης ετων 30
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

liongreek

Χαίρομαι που το θέμα μπαίνει σε μια πιο ήρεμη βάση και μπορούμε όλοι να το συζητήσουμε με καθαρό μυαλό, και ελπίζω να μείνει έτσι.

Ευελπιστώ να καταλάβουν όλοι ότι στο θέμα αυτό δεν τίθεται πρόβλημα τύπου χάσματος γενεών. Δεν είναι η μια γενιά σωστή και η άλλη λάθος. Το μόνο θέμα που τίθεται είναι αυτό της νομιμότητας. Επειδή, κακά τα ψέμματα, το airsoft εξομοιώνει πόλεμο, είναι λογικό και θεμιτό οι αρχές να τηρούν μια στάση ιδιαίτερης ευαισθησίας απέναντι στην ενασχόληση νεαρών παιδιών με το αντικείμενο, υπερβολικής κατά τη γνώμη μου. Και εξηγούμαι, προτιμώ ο γιος μου να ασχολείται με ένα θεσμοθετημένο και οριοθετημένο άθλημα σε κάποια λογική ηλικία (16 ας πούμε) παρά να κοπροσκυλιάζει με κακές παρέες.

Το airsoft προσφέρει σε νέους αρχές που, στην δική μου γενιά, προσέφερε ο αθλητισμός: συναδελφικότητα, ανταγωνισμό, συνεργασία, επίτευξη στόχων, θάρρος, ανάληψη ευθύνης και πρωτοβουλίας, φυσική κατάσταση, ακόμη και πρωταθλητισμό, αν τα πράγματα οδεύσουν προς τα εκεί. Προσωπικά, είναι στοιχεία που με βοήθησαν πολύ στην ζωή μου, έστω και αν τα πήρα από πιο κλασσικά αθλήματα (volleyball) από το χόμπυ μας.

Ικανή και αναγκαία συνθήκη για να γίνουν όλα αυτά όμως, είναι το airsoft να...γεννηθεί! Ακόμη είμαστε σε εμβρυακό στάδιο, και όπως σε όλες τις φάσεις της κύησης η τωρινή συμπεριφορά θα είναι σημαντική για την περαιτέρω ανάπτυξη του...βρέφους!

Το μόνο που εγώ θα παρακαλούσα τους νέους φίλους είναι μια υπεύθυνη στάση απέναντι στο χόμπυ μας. Είμαστε σε δύσκολο στάδιο και οποιοδήποτε λάθος θα καθορίσει την τύχη του airsoft στην πατρίδα μας.

Ο λόγος που δεν απευθύνω την ίδια συμβουλή στους ενήλικους της παρέας είναι διότι το θεωρώ αυτονόητο. Θα είναι εγκληματική αμέλεια να μην γνωρίζει ένας ενήλικος το βαθμό υπευθυνότητας που πρέπει να τον διακατέχει όσον αφορά το airsoft. Και αν τα λάθη για τους ανήλικους στηλιτεύονται με έντονο τρόπο, για τους ενήλικους απλά απαγορεύονται...

Για μένα το airsoft είναι ένας βρυκόλακας...αφενός σου κάνει αφαίμαξη στο πορτοφόλι, αφετέρου θέλει πάντα νέο αίμα για να αναπτυχθεί...

GeR^PEZONAUTHS

Παράθεση από: jumbo στις  06 Οκτ 2009, 12:13:26 ΜΜ

και κατι προς τους ανηλικους χρηστες του φορουμ : παιδια εχω ολη την καλη διαθεση να κατεβω στα 20 και να συζητησουμε τα παντα, αλλα ανεβειτε και εσεις στα 20 για να μπορουμε να συννενοηθουμε....

Ειμαστε ανοικτοι σε καθε συζητηση για την λυση του προβληματος περι ανηλικων (εμας δηλαδη)

Αν θες στειλε μου pm

Θάνος

Σωστή προσέγγιση καί από τους τρείς φίλους. Μπράβο παιδιά.  ;)
keep safe distance...

jumbo

Παράθεση από: GeR^PEZONAUTHS στις  06 Οκτ 2009, 17:24:41 ΜΜ
Ειμαστε ανοικτοι σε καθε συζητηση για την λυση του προβληματος περι ανηλικων (εμας δηλαδη)

Αν θες στειλε μου pm

καταρχας, να ξεκαθαρισουμε δυο πραγματακια..Το ενα ειναι οτι η συζητηση θα γινεται παντα δημοσια, γιατι πρεπει και επιβαλεται να λαμβανει γνωση η κοινοτητα και οχι με pm, αλλωστε δεν εχουμε να κρυψουμε κατι απο κανεναν, και δευτερον αλοιμονο αν χωριστουμε σε δυο στρατοπεδα (ετσι τουλαχιστον φαινεται απο το ποστ που αφησες, σαν να διαπραγματευεσαι εν ονοματι των ανηλικων του φορουμ). θα θελα να σου κανω μια ερωτηση και να μου απαντησεις ειλικρινα ομως, πιστευεις οτι εγω ή καποιος αλλος, οταν σας παρατηρουμε ή οταν κραζουμε το κανουμε γιατι θελουμε να μειωσουμε την προσοπικοτητα σας, το μυαλο σας ή γιατι προσπαθουμε να προστατεψουμε ενα προτοποριακο χομπυ προς το παρον, αθλημα ισως στο μελλον, ωστε να το χαρουν και οι επομενες γενιες απο εμας ή αν θες ακομα και εσας;
Στην ερωτηση μου αυτη μπορει να απαντησει οπιοσδηποτε ανηλικος και οχι μονο ο πεζοναυτης..

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

GeR^PEZONAUTHS

το ξερουμε οτι θελετε να προστατεψετε το αιρσοφτ και να μας βαλετε και μερικα πραγματα στο μυαλο , απλα ειναι μερικες φορες ο τροπος που το κανετε

πχ .  στο τοπικ περι την Ελιτ ομαδα της Ελλαδος που ανεπτυξε ο gimli ,  το οποιο δεν ειπε τπτ κακο το παιδι και ισα ισα θα ανεβαζε το επιπεδο του αιρσοφτ στην Ελλαδα τον αντιμετωπισατε με πολυ σκληρο τροπο , οντος ..μπορει να εθεσε λαθος καποια πραγματα αλλα ρε Jumbo δεν λες σε ενα 14 χρονο τετοια λογια

Post Jumbo προς Gimli
Εχεις δικιο πιτσιρικο... δεν εισαι ανευθυνοεγκεφαλος........... εισαι ενα κακομαθημενο δεκαπενταχρονο παιδαριο, που μολις διαφωνηση καποιος μαζι σου, το μονο που ξερεις να κανεις, ειναι να προβαλεις μια απαραδεκτη ειρωνια και μια πιο εριστικη συμπεριφορα...Θα θελα να μπω σε διαλογο μαζι σου ΑΛΛΑ ειμαι σιγουρος οτι τα εγκεφαλικα σου κυταρα δεν εποικινωνουν με την σκεψη σου, οποτε  το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι η αγωγη και η παιδεια των ανθρωπων, ξεκιναει απο το σπιτι τους..

Θάνος

Παράθεση από: GeR^PEZONAUTHS στις  06 Οκτ 2009, 19:21:31 ΜΜ
το ξερουμε οτι θελετε να προστατεψετε το αιρσοφτ και να μας βαλετε και μερικα πραγματα στο μυαλο , απλα ειναι μερικες φορες ο τροπος που το κανετε

πχ .  στο τοπικ περι την Ελιτ ομαδα της Ελλαδος που ανεπτυξε ο gimli ,  το οποιο δεν ειπε τπτ κακο το παιδι και ισα ισα θα ανεβαζε το επιπεδο του αιρσοφτ στην Ελλαδα τον αντιμετωπισατε με πολυ σκληρο τροπο , οντος ..μπορει να εθεσε λαθος καποια πραγματα αλλα ρε Jumbo δεν λες σε ενα 14 χρονο τετοια λογια

Λάθος κίνηση. Ποτέ δεν ξεκινάς μιά νέα κουβέντα γιά να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις καί να βρεθούν κάποιες λύσεις (γενικά αναφέρομαι), αναμασώντας το παρελθόν. Νέο νήμα, νέα αρχή, νέα προσπάθεια.  ;)
keep safe distance...

GeR^PEZONAUTHS

sorry απλως ηθελα να δειξω ενα παραδειγμα

jumbo

Παράθεση από: GeR^PEZONAUTHS στις  06 Οκτ 2009, 19:21:31 ΜΜ

Post Jumbo προς Gimli
Εχεις δικιο πιτσιρικο... δεν εισαι ανευθυνοεγκεφαλος........... εισαι ενα κακομαθημενο δεκαπενταχρονο παιδαριο, που μολις διαφωνηση καποιος μαζι σου, το μονο που ξερεις να κανεις, ειναι να προβαλεις μια απαραδεκτη ειρωνια και μια πιο εριστικη συμπεριφορα...Θα θελα να μπω σε διαλογο μαζι σου ΑΛΛΑ ειμαι σιγουρος οτι τα εγκεφαλικα σου κυταρα δεν εποικινωνουν με την σκεψη σου, οποτε  το μονο που εχω να σου πω ειναι οτι η αγωγη και η παιδεια των ανθρωπων, ξεκιναει απο το σπιτι τους..

ναι φιλε μου, δεν διαφωνο μαζι σου , αλλα να μην ειμαστε επιλεκτικη δες πως μου απαντησε ο gilmi και πες μους εσυ πως θα τον αντιμετοπιζες  αν του ειχες κανει κατα τον παρελθον απειρες ευγενικες συστασεις στο να μην αναφερει  τυχον παραβατικες του πραξεις, και δεν ειναι μονο αυτο αλλα επικαλειται και νομικους λογους...και σε ρωταω τωρα : τον εχει δασκαλεψει καποιος να  απανταει ετσι ή οχι;

Παράθεση από: Θάνος στις  06 Οκτ 2009, 19:29:33 ΜΜ
Λάθος κίνηση. Ποτέ δεν ξεκινάς μιά νέα κουβέντα γιά να λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις καί να βρεθούν κάποιες λύσεις (γενικά αναφέρομαι), αναμασώντας το παρελθόν. Νέο νήμα, νέα αρχή, νέα προσπάθεια.  ;)
ο θανος εχει δικιο σ αυτο που λεει και κανονικα πρεπει να θεωρησουμε οτι τωρα ξεκιναει η κουβεντα μας.

GeR^PEZONAUTHS

Ισως στην δικη σου περιπτωση να εχεις δικιο  και ο Gimli  να ηταν λιγο προκλητικος αλλα δεν βλεπω πουθενα να βριζει κανεναν πουθενα , τελος παντων οπως ειπε ο Θανος , να ξεχναμε τα παλια και να μπαινουμε στα καινουρια , το οτι καποιος τσαντιστικε με εναν ανηλικο (μπορει και με το δικιο του) δεν βγαζει ο αλλος ψηφοφορια που να λεει οτι πλεον οι ανηλικοι OFF THE FORUM ,(την μ@Λ@Κι@ ενος δεν την πληρωνουν ολοι, αν και δεν βλεπω τπτ κακο στα τοπικ του Gimli εκτος απο καποια λαθη που ειχε κανει)   αν και η κοινη γνωμη ψηφισε κατα εκεινες τις μερες  ακεφτομουν να διαγραψω μονος μου το λογαριασμο μου για να μην σας βαλω στον κοπο αλλα βλεποντας οτι οι ψηφοι ηταν υπερ μας αλλαξα γνωμη ,  και πλεον αυτη η ψηφοφορια ηταν ρατσιστικη προς εμας.... επειδη ειμαστε ανηλικοι δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να παρακολουθουμε τις συζητησεις η να λεμε την γνωμη μας......

Θάνος

Παράθεση από: GeR^PEZONAUTHS στις  06 Οκτ 2009, 19:58:36 ΜΜ
 αν και η κοινη γνωμη ψηφισε κατα εκεινες τις μερες  ακεφτομουν να διαγραψω μονος μου το λογαριασμο μου για να μην σας βαλω στον κοπο αλλα βλεποντας οτι οι ψηφοι ηταν υπερ μας αλλαξα γνωμη ,  και πλεον αυτη η ψηφοφορια ηταν ρατσιστικη προς εμας.... επειδη ειμαστε ανηλικοι δεν σημαινει οτι δεν μπορουμε να παρακολουθουμε τις συζητησεις η να λεμε την γνωμη μας......
Το ότι η ψηφοφορία έδειξε το αποτέλεσμα που όλοι είδαμε, σημαίνει ότι σαφώς καί σας θέλουμε καί μάλιστα έχει υπωθεί πολλές φορές από αρκετά άτομα που συμμετείχαν στην συζήτηση. Αυτό που ζητάμε όμως είναι να δείξετε την ωριμότητα που απαιτεί η παρούσα κατάσταση, γιά τους λόγους που έχουν πολυειπωθεί, πάλι από αρκετούς καί πάλι αρκετές φορές. Κι εγώ έχω γιό στα 16+ καί περιμένει υπομονετικά την ώρα του γιά να μας κάνει παρέα στα πεδία.  ;)
keep safe distance...

jumbo

καλως ή κακως ανοικουμε ολη σε μια κοινοτητα, αρα μια ομαδα.Οταν λοιπον θα γινει μια στραβη ειτε απο ενηλικο, ειτε απο ανηλικο, θα την πληρωσουνε ολη μαζι, ποσο μαλλον οταν αυτο γινει απο ανιληκο λογω νομικου πλαισιου... στο θεμα τωρα της ψηφοφοριας, ουτε υπερ,ουτε κατα σας ηταν..Ηταν κατα ολης αναιξερετως της κοινοτητας , γιατι καταφεραμε να κλειδωθει το θεμα σε λιγοτερο απο 24ωρες..
Σαφως και μπορεις να παρακολουθεις και να συμετασχεις στην συζητηση αρκει να μην δειχνεις παραβατικη συμπεριφορα...και εξηγω:

δεν εχεις aeg, αρα δεν μπορεις να εκφερεις γνωμη απο εμπειρια
δεν συμμετεχεις σε παιχνιδια
δεν ξερεις που διεξαγονται τα παιχνιδια
η αποψη μπορει να στιριζεται μονο σε γραπτα που εχεις βρει στο ιντερνετ

GeR^PEZONAUTHS

:) :) :)  Θα μπουμε μαζι στα πεδια των μαχων με τον γιο σου (και εγω 16 και 3 μηνων ειμαι)  εγω και 5-6 ανηλικοι που ξερω και ειμαστε φιλοι θα ειμαστε οριμοι (δινω υποσχεση) απο δω και περα αλλα για τους υπολοιπους δεν ξερω

φιλε jumbo 

1) μπορει να μην κατεχω aeg αλλα μπορει να ξερω 1000 πραγματα (απλη ιδεα σου λεω , οχι οτι εγω ξερω ) ειτε επειδη ο ενηλικος φιλος η πατερας η συγγενης μου που ειναι κατοχος aeg  και μου τα εχει μαθει
2) το οτι δεν συμετεχω δεν σημαινει οτι δεν ξερω καποια πραγματα η οτι δεν μπορω να κρινω (πχ τοτε το θεμα με τα δυναμιτακια στο hotel , θα μπορουσα να βγω και να πω οτι ''Οριστε εμας λενε ανωριμους και κοιταξτε τι κανουν οι ιδιοι)
3) αν αυτα τα γραπτα που βρισκω στο ιντερνετ ειναι αξιοπιστα και δινουν πληροφοριες και γιατι να μην τα ποσταρω τοτε???

jumbo

ωραια θελω τοτε να σου ζητησω μια χαρη...

GeR^PEZONAUTHS

Αν  μπορω να την κανω ....γιατι οχι???

jumbo

θελω λοιπον,την επομενη φορα που καποιος ανηλικος σε εκθεσει εσενα ή καποιον απο τους φιλους σου που αναφερες, να βγεις πριν απο εμας και να τον βαλεις στην θεση του με βασει τους λογους που σου αναφερα πιο πανω... και τωρα κατι μεταξυ μας...σε περιπτωση που δεν κρατησεις τον λογο σου, εκτος οτι θα εισαι εκτεθειμενος απεναντι στην κοινοτητα, σε μενα θα εισαι υπολογος... οχι για κανεναν αλλον λογο αλλα πιστευω οτι οι ανθρωποι και δη οι αντρες πρεπει να στιριζονται στον λογο τους και μονο... Αυτο αλλωστε μας ξεχωριζει απο τον σωρο και τα ζωα....

jumbo

Παράθεση από: GeR^PEZONAUTHS στις  06 Οκτ 2009, 20:22:39 ΜΜ
:) :) :)  Θα μπουμε μαζι στα πεδια των μαχων με τον γιο σου (και εγω 16 και 3 μηνων ειμαι)  εγω και 5-6 ανηλικοι που ξερω και ειμαστε φιλοι θα ειμαστε οριμοι (δινω υποσχεση) απο δω και περα αλλα για τους υπολοιπους δεν ξερω

φιλε jumbo 

1) μπορει να μην κατεχω aeg αλλα μπορει να ξερω 1000 πραγματα (απλη ιδεα σου λεω , οχι οτι εγω ξερω ) ειτε επειδη ο ενηλικος φιλος η πατερας η συγγενης μου που ειναι κατοχος aeg  και μου τα εχει μαθει
2) το οτι δεν συμετεχω δεν σημαινει οτι δεν ξερω καποια πραγματα η οτι δεν μπορω να κρινω (πχ τοτε το θεμα με τα δυναμιτακια στο hotel , θα μπορουσα να βγω και να πω οτι ''Οριστε εμας λενε ανωριμους και κοιταξτε τι κανουν οι ιδιοι)
3) αν αυτα τα γραπτα που βρισκω στο ιντερνετ ειναι αξιοπιστα και δινουν πληροφοριες και γιατι να μην τα ποσταρω τοτε???
ναι απλως θα διευκρινηζεις την πηγη σου και δεν θα αφηνεις να αιορηται οτι διαπρατεις παραβατικη συμπεριφορα

GeR^PEZONAUTHS

Παράθεση από: jumbo στις  06 Οκτ 2009, 20:35:48 ΜΜ
θελω λοιπον,την επομενη φορα που καποιος ανηλικος σε εκθεσει εσενα ή καποιον απο τους φιλους σου που αναφερες, να βγεις πριν απο εμας και να τον βαλεις στην θεση του

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ , ακριβως αυτο ηθελα να προτεινω και εγω .......Ναι αλλα τωρα εσυ μια χαρη .  ευχαριστως να αναλαβω τους ανηλικους αλλα μην βγει μετα κανενας admin η αλλος χρηστης και μου την πει (δηλαδη ''πως την εχεις δει εσυ , και δεν ειναι δικο σου το φορουμ και αλλα τετοια)  μου το εγγυεισαι αυτο???

jumbo

να σαι σιγουρος , πως αν εισαι σωστος ολοι θα ναι διπλα σου και κανενας απεναντι σου :) ;)