Καλημέρα

Ξεκίνησε από Dadias, 06 Οκτ 2009, 07:09:37 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

akis993

Παράθεση από: jumbo στις  06 Οκτ 2009, 20:35:48 ΜΜ
θελω λοιπον,την επομενη φορα που καποιος ανηλικος σε εκθεσει εσενα ή καποιον απο τους φιλους σου που αναφερες, να βγεις πριν απο εμας και να τον βαλεις στην θεση του με βασει τους λογους που σου αναφερα πιο πανω... και τωρα κατι μεταξυ μας...σε περιπτωση που δεν κρατησεις τον λογο σου, εκτος οτι θα εισαι εκτεθειμενος απεναντι στην κοινοτητα, σε μενα θα εισαι υπολογος... οχι για κανεναν αλλον λογο αλλα πιστευω οτι οι ανθρωποι και δη οι αντρες πρεπει να στιριζονται στον λογο τους και μονο... Αυτο αλλωστε μας ξεχωριζει απο τον σωρο και τα ζωα....
φίλε jumbo από την πλευρά μου θα προσπαθήσω αυτό που λες όσο είναι εφικτό επίσης να διευκρινίσω ότι εγώ κράτησα σωστή στάση απέναντι σε όλους σας αφού όταν πλέον ξεκαθάρισε το θέμα με το αν μπορούν να παίζουν ανήλικοι πούλησα το όπλο μου και δεν ξαναπήγα σε παιχνίδι και κάνω υπομονή. αλλά προσωπικά θέλω λίγη περισσότερη υπομονή και από εσάς όταν ένας ανήλικος κάνει κάποιο λάθος να του το εξηγείται, αν πάλι αυτός αντιμιλίσει με άσχημο τρόπο τότε κι εγώ μαζί σας να κάνετε ότι εσείς θεωρείται σωστό.  

GeR^PEZONAUTHS

οκ φιλε Jumbo , μαλλον βρηκαμε μια ακρη , να ευχαριστησω τον Dadia που ανοιξε το τοπικ και ολο αυτο οδηγησε στην λυση του προβληματος μας (κυπριακο το ειχαμε κανει)

jumbo

Παράθεση από: akis993 στις  06 Οκτ 2009, 20:49:42 ΜΜ
φίλε jumbo από την πλευρά μου θα προσπαθήσω αυτό που λες όσο είναι εφικτό επίσης να διευκρινίσω ότι εγώ κράτησα σωστή στάση απέναντι σε όλους σας αφού όταν πλέον ξεκαθάρισε το θέμα με το αν μπορούν να παίζουν ανήλικοι πούλησα το όπλο μου και δεν ξαναπήγα σε παιχνίδι και κάνω υπομονή. αλλά προσωπικά θέλω λίγη περισσότερη υπομονή και από εσάς όταν ένας ανήλικος κάνει κάποιο λάθος να του το εξηγείται, αν πάλι αυτός αντιμιλίσει με άσχημο τρόπο τότε κι εγώ μαζί σας να κάνετε ότι εσείς θεωρείται σωστό.  

φιλε μου δεν ειναι να κανουμε οτι θεωρουμε σωστο εμεις, αλλα τι επιτασει η ισχυουσα νομοθεσια βασει της οποιας πρεπει να κινουμαστε.
Τωρα αν καποιος γινει απειλιτικος για το χομπυ με τα γραφομενα του, θα πρεπει να δεχεται και τις συνεπειες των πραξεων του.
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Scharfschütze

Παράθεση από: GeR^PEZONAUTHS στις  06 Οκτ 2009, 20:53:42 ΜΜ
οκ φιλε Jumbo , μαλλον βρηκαμε μια ακρη , να ευχαριστησω τον Dadia που ανοιξε το τοπικ και ολο αυτο οδηγησε στην λυση του προβληματος μας (κυπριακο το ειχαμε κανει)

+1  ;)

Πολυ ωραιο τοπικ ;) ;)

Συγχαρητηρια σε ολους που εξεφρασαν ησυχα τις αποψεις τους  ;) ;)

Εαν εχετε καμια ερωτηση να μου κανετε καντε την εδω  :) :)

Deutsche Wehrmacht Scharfschütze

MitsoS_O_Yakuza

καλησπερα και απο μενα και εχω να δηλωσω απολυτα οτι συμφωνω με το αρχικο post του φιλου και συνχομπιστα DADIAS οπως και με το αρχικο post του φιλου και συνχομπιστα LIONGREEK και δεν εχω τιποτα παραπανω
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Hornet

Επιτελους καταλαβαν και οι μεγαλοι τι παιρναμε.... ;D ;D ;D ;D.Πολυ καλα ποστ επιτελους βρεθηκε μια ακρη στο θεμα. ;)
you'll fire your musket but l'll run you through...

Dharry

Μπραβο παιδια!Συνεχιστε το ετσι... Η ηρεμη συζητηση μπορει να καταστειλει τα flames στο forum.Μπραβο σας και παλι...

Ozymandias

Εγω παλι θεωρω οτι αυτη η γουτσου γουτσου προσεγγιση, τα βρηκαμε, ολοι ειμαστε φιλαρακια και δεν τρεχει τιποτα, καταλαβετε μας κτλ κτλ κτλ δεν εχει τιποτα να προσφερει ουτε προκειται να λυσει κατι, παρα μονο να εκθεσει αυτους που βγηκαμε και διαμαρτυρηθηκαμε οταν ειδαμε κατι κακο να γινεται (Βλεπε κακοι ενηλικοι) και να δικαιολογησει, να καλυψει τροπω τινα αυτους που εμφανισαν παραβατικη συμπεριφορα. Ειμαι απολυτα βεβαιος οτι σε μικρο χρονικο διαστημα θα εχουμε επαναληψη παρομοιων φαινομενων και παρομοιων συμπεριφορων, και μακαρι ο χρονος να με βγαλει ψευτη.

Ο λογος ειναι απλος.

Αφενος δεν ειδα πουθενα ειλικρινη μετανοια για πραξεις και συμπεριφορες ορισμενων. Δικαιολογιες αρκετες, αλλα μετανοια και αναληψη ευθυνης πουθενα.

Αφεταιρου δεν ειδα πουθενα προθεση απο μερια της κοινοτητας να θεσπισει μετρα εναντια σε αυτους που εμφανιζουν παραβατικη συμπεριφορα. Οπου κοινοτητα δεν αναφερω το φορουμ, το οποιο ειναι απλα ενα βημα, αλλα ολους εμας που συμμετεχουμε σε αυτο

Hornet

Eχεις δικιο σε αυτα που λες φιλε μου.Αλλα μετανοια να ζητησουν αυτοι που ειχαν παραβατικη συμπεριφορα και οχι ολοι οι ανηλικοι.Δεν φταιμε που βγηκε ενας και την ειπε την μ....του να την πληρωσουν ολοι.Ειπαμε οποιος εχει παραβατικη συμπεριφορα θα υποστει κυρωσεις και τελος.... ;)Γιατι πχ να αναλαβει καποιος απο εμας τους ανηλικους που μιλησαν την ευθυνη????Ας βγουν αυτοι που το εκαναν.... ;)
you'll fire your musket but l'll run you through...

Ozymandias

Μα εννοειται οτι σε αυτους αναφερομαι.....ενα παλικαρι, δεν θυμαμαι το ονομα του, αγορασε ενα οπλο και οταν κατεστη σαφες οτι δεν μπορει να παιζει με αυτο λογω ηλικιας, αμεσα το πουλησε. Στο παιδι αυτο, του βγαζω το καπελο, οπως και σε ολους οσους ενω δεν μπορουν να παιζουν ενημερωνονται, προσθετουν ιδεες και συμμετεχουν στο φορουμ αυτο.

Το προβλημα μας δεν ειναι με αυτους τους ανηλικους, αλλα με αυτους που ενω γνωριζουν τους κανονες του χομπυ μας και τους νομους της χωρας μας και επιλεγουν να τους παραβουν, βγαζοντας γλωσσα σε οσους τους κανουν την παραμικρη παρατηρηση.

Το μονο μας παραπονο ειναι οτι εσεις πρωτοι δεν βγαινετε να τους κραξετε, παρα μιλησατε μονο οταν ετεθη θεμα συνολικης σας αποβολης απο το φορουμ, και εκει τους ψιλουποστηριξατε....αυτο να σου πω την αληθεια με χαλασε. Εκει θα επρεπε να εχετε βγει και να πειτε στους κυριους Χ Ψ Ω (ολοι ξερουμε ποιοι ειναι) ΔΗΜΟΣΙΑ, οτι φιλε κανεις ανοησιες και θα μας παρεις ολους στο λαιμο σου. Δεν το κανατε ομως.

Το αλλο μου παραπονο ειναι οτι ανθρωποι οι οποιοι εχουν κανει τα χιλια μυρια οσα εμφανιζονται σαν τιμητες των παντων και θιγμενοι, και καλα απο τον "ρατσισμο" των μεγαλων, οπου ρατσισμος ειναι η επιθυμια για την τηρηση των νομων...

SAPPER

Χαιρετίζω την ευγενή άμυλα και προσέγγιση του παρόντος νήματος από τους προλαλήσαντες, και εύχομαι να ακολουθήσει έτσι και στο μέλλον.

Οι συντονιστές έλαβαν υπόψιν το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και θα πράξουν ανάλογα.

Συγχαίρω τον Dadias για το νήμα και τον τρόπο που τοποθετήθηκε, και καθησυχάζω τους επιφυλακτικούς χρήστες όπως ο φίλος Ozymandias ότι η συντονιστές θα εγγυηθούν την ομαλότητα, τους κανόνες, και την εντολή των χρηστών από το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας, και θα είναι αυστηρότεροι σε παραβατικές συμπεριφορές.

wrangler

καλημέρα στο φόρουμ και σε ολη την κοινότητα!
παρακολουθώ αρκετό καιρό το φόρουμ!
προέρχομαι από το χώρο του paintball άλλα εγώ και κάποια μέλη της ομάδας μου εξετάζουμε το ενδεχόμενο να ασχοληθούμε
παράλληλα και με το airsoft! 8)
θα χαρώ κάποια στιγμή να παίξουμε και μαζί σας!
με εκτίμηση
wrangler
HARD HAWKS
ΛΟΓΧΗ
                                      Hellenic Milsim Squad

akis993

Παράθεση από: Ozymandias στις  08 Οκτ 2009, 15:22:35 ΜΜ
Μα εννοειται οτι σε αυτους αναφερομαι.....ενα παλικαρι, δεν θυμαμαι το ονομα του, αγορασε ενα οπλο και οταν κατεστη σαφες οτι δεν μπορει να παιζει με αυτο λογω ηλικιας, αμεσα το πουλησε. Στο παιδι αυτο, του βγαζω το καπελο, οπως και σε ολους οσους ενω δεν μπορουν να παιζουν ενημερωνονται, προσθετουν ιδεες και συμμετεχουν στο φορουμ αυτο.

Το προβλημα μας δεν ειναι με αυτους τους ανηλικους, αλλα με αυτους που ενω γνωριζουν τους κανονες του χομπυ μας και τους νομους της χωρας μας και επιλεγουν να τους παραβουν, βγαζοντας γλωσσα σε οσους τους κανουν την παραμικρη παρατηρηση.

Το μονο μας παραπονο ειναι οτι εσεις πρωτοι δεν βγαινετε να τους κραξετε, παρα μιλησατε μονο οταν ετεθη θεμα συνολικης σας αποβολης απο το φορουμ, και εκει τους ψιλουποστηριξατε....αυτο να σου πω την αληθεια με χαλασε. Εκει θα επρεπε να εχετε βγει και να πειτε στους κυριους Χ Ψ Ω (ολοι ξερουμε ποιοι ειναι) ΔΗΜΟΣΙΑ, οτι φιλε κανεις ανοησιες και θα μας παρεις ολους στο λαιμο σου. Δεν το κανατε ομως.

Το αλλο μου παραπονο ειναι οτι ανθρωποι οι οποιοι εχουν κανει τα χιλια μυρια οσα εμφανιζονται σαν τιμητες των παντων και θιγμενοι, και καλα απο τον "ρατσισμο" των μεγαλων, οπου ρατσισμος ειναι η επιθυμια για την τηρηση των νομων...
φίλε ozymandias εγώ πούλησα το όπλο μου όταν μπήκαν τα ώρια αλλά τα ποστ που έκανα λέγοντας για την αγορά και τη χρήση του όπλου υπάρχουν ακόμα δηλαδή εγώ πρέπει να φύγω από το forum. επίσης θα ήθελα να πω ότι στην ψηφοφορία υποστηρίξαμε (εγώ τουλάχιστον) να μείνουν οι ανήλικοι εκτός από αυτούς που παραβιάζουν τους κανόνες όχι όλοι.