Νέος... παππούς.

Ξεκίνησε από Ravenheart, 12 Σεπ 2009, 06:52:46 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ravenheart

Χαιρετώ την παρέα. Μπήκα σήμερα στο forum και μάλλον σύντομα, ανάλογα με τον εξοπλισμό που θα χρειστώ για αρχή, σχετικά, σκέφτομαι να μπω και στα παιχνίδια. Πολλές α΄π' τις αεχικές μου ερωτήσεις απαντήθηκαν ήδη διαβάζοντας posts άλλων μελών. Έχω όμως ακόμη μερικές ερωτήσεις.

1. Σχετικά με AEG. Έχω μια κλίση προς τα WWII AEGs. Συγκεκριμένα μπορώ να πω ότι έχω έναν "έρωτα" προς το MP40. Βρήκα αυτό: http://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_36&products_id=747. Υπάρχει κάποιος λόγος για να μην το προτιμήσω; Εϊναι και σε χαμηλά τιμή οπότε μου φάνηκε καλή επιλογή, καθώς δεν έχω ξαναπαίξει Airsoft.

2. Τϊ γίνεται με τα πλαστικά σφαιρίδια; Άλλοι λένε ότι τα νιώθεις άλλοι λένε όχι και τόσο. Κατά πόσο πονάει η επαφή; Είπαμε, "παππούς" (37 είμαι).  ;D

3. Τέλος, σχετικά με την προστασία προσώπου. Έχω μυωπία και είμαι αναγκασμένος να φοράω γυαλιά. Χωράνε μέσα από τη μάσκα ή θα πρέπει να έχω φακούς επαφής;

4. Κάποιοι γνωστοί μου παίζουν paintball (δεν έχω παίξει) και μου είπαν ότι το προστατευτικό λαιμού είναι απαραίτητο. Φαντάζομαι ότι ισχύει το ίδιο και στο Aisoft, έτσι;

pakatsao

Έλα παππού.. τί τα θές αυτά στα γεράματα?  ;D ;D ;D οι περισσότερο μαθουσάλες είμαστε. Μη ανησυχείς. Εγώ πχ είμαι μεγαλύτερος σου...  :-\
1. Λοιπόν το AEG που λές μου αρέσει πολύ και εμένα. Είναι στο μεθεπόμενο αναπτυξιακό πρόγραμμα. (το επόμενο έχει FN FAL) Το Schmeiser έχει o Goodspeed (και άλλοι φυσικά) και νομίζω ότι είναι πολύ ευχαριστημένοι. Εξ άλλου δεν πρόκειται να μείνεις στο ένα AEG...  :'(
2. Ανάλογα που θα την φάς και απο ποια απόσταση. (άν φοράς t-shirt και την φάς κάτω από 7-10 μέτρα θα τσούξει και θα έχεις αναμνηστικό για μερικές μέρες)
3. Ναι δεν πιστεύω ότι θα έχει πρόβλημα. εχω δοκιμάσει γυαλιά ηλίου κάτω απο γυαλιά προστασίας. ΟΚ χωράνε.
4. Καλό θα ήταν να σου πώ. Ένα μαντιλάκι καλαματιανό νομίζω ότι θα κάνει την δουλειά του. Άντε ένα κασκόλ παραλλαγής να είσαι και σικ.  :P

Slade

Ελπίζω το παππούς να το λες για πλάκα, εγώ πάντος θα παίζω τουλάχιστον μέχρι τα 40 μου, παππούς ίσως να γίνω στα 50-55+  :D
  Δεν θα σου πει κανείς τίποτα για την ηλικία σου (εάν σου πέρασε αυτό από το μυαλό)...

Θάνος

Παράθεση από: Slade στις  12 Σεπ 2009, 10:39:46 ΠΜ
Ελπίζω το παππούς να το λες για πλάκα, εγώ πάντος θα παίζω τουλάχιστον μέχρι τα 40 μου, παππούς ίσως να γίνω στα 50-55+  :D
 Δεν θα σου πει κανείς τίποτα για την ηλικία σου (εάν σου πέρασε αυτό από το μυαλό)...
Εγώ που ξεκίνησα στα 46 μου, τι να πω βρε παιδιά?  :-X
keep safe distance...

SAPPER

Έχουμε και 55 στην παρέα  :o δεν σημαίνει τίποτα η ηλικία αλλά πόσο νιώθεις  ;) εξάλλου τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα...

Καλός ήρθες στην παρέα μας λοιπόν  :)

pakatsao

http://www.youtube.com/watch?v=nBbRHSK5zr4&feature=related

έχει και την κατάλληλη μουσική υπόκρουση

δές και την γιαγιά με το MP40....
http://www.youtube.com/watch?v=kV59_if9vTw&feature=related

Spartan

Για ολα οσα εγραψες σου απαντησαν...
Για τα γυαλια μυωπιας τωρα, χωρανε μονο σ' αυτα τα γυαλια και σε μερικες μασκεςhttp://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_106&products_id=442
Παρε και μια photo του φιλου zinja με τα γυαλια που σου λεω...

Αν εισαι εσυ παππους τοτε οι leonardo sunbird, Goodspeed, και αλλοι τι ειναι;;;;;
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Goodspeed

Καλώς ήρθες στην παρέα μας και στην τρέλα μας.  ;D

Το MP40 ( Schmeisser ) είναι ένα must have για την συλλογή κάποιου που του αρέσουν τα AEG WWII.

Το εν λόγω AEG είναι πάρα πολύ καλό και η σχετικά χαμηλή τιμή του σε βοηθάει να δείξεις έμπρακτα τον "έρωτά" σου  ;D  Καλή κατασκευή, full metal και 330-335 fps που σου επιτρέπουν να παίζεις παντού με αυτό. Θα χρειαστείς 3-4 extra γεμιστήρες και πίστεψέ με θα σε βγάλει ασπροπρόσωπο στα παιχνίδια μας.

Τάδε έφη έτερος παππούς ετών 39   ;)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

Ravenheart

Ευχαριστώ για τις γρήγορες και μαζικές απαντήσεις. Όχι, δεν έχω κανέναν προβληματισμό με την ηλικία. Το "παππούς" το έγραψα μόνο γιατί κάνει ωραία αντίθεση με το "νέος". Προς το παρόν θα τα λέμε στο forum και λογικά κάποια στγμή απ' τον άλλο μήνα θα τα πούμε και σε κάποιο παιχνίδι.

nikos

Καλως ηρθες στην παρεα. Οσο για το οπλο το εχει ενας φιλος και ειναι ευχαριστημενος.
ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟΙ ΕΜΕΙΣ, (ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ) ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΜΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ. "ΑΙΣΧΥΛΟΣ"

matzi

Παράθεση από: Spartan στις  12 Σεπ 2009, 12:45:17 ΜΜ
Για ολα οσα εγραψες σου απαντησαν...
Για τα γυαλια μυωπιας τωρα, χωρανε μονο σ' αυτα τα γυαλια και σε μερικες μασκεςhttp://airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_106&products_id=442
Παρε και μια photo του φιλου zinja με τα γυαλια που σου λεω...

Αν εισαι εσυ παππους τοτε οι leonardo sunbird, Goodspeed, και αλλοι τι ειναι;;;;;

δηλαδη καποιοι στην ηλικια σου που δεν μπορουν να γονατισουν τι να πουν?

Spartan

Παράθεση από: matzi στις  14 Σεπ 2009, 16:00:57 ΜΜ
   δηλαδη καποιοι στην ηλικια σου που δεν μπορουν να γονατισουν τι να πουν?

ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καλο!!! ;D ;D ;D
Ειναι που δεν μπορω να υποταχθω σε κανενα(οπωσ στην ταινια "300" στην σκηνη Λεωνιδας Ξερξης)
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

matzi

Παράθεση από: Spartan στις  14 Σεπ 2009, 17:16:52 ΜΜ
ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καλο!!! ;D ;D ;D
Ειναι που δεν μπορω να υποταχθω σε κανενα(οπωσ στην ταινια "300" στην σκηνη Λεωνιδας Ξερξης)
καλα καλα περιμενε κ ερχεται...

MitsoS_O_Yakuza

πλακα πλακα εγω εχω προβλιματιστει με την φωτο του φιλου και συνχομπιστα ZINJA που ειναι τερμα σοβαρος  8). Με προβληματιζει βλεπεις στη συνεχεια τι αλλο θα δω... ;D . Οσο για την ηλικια ταχουμε πει δεν εχει σημασια ποσο εισαι αλλα ποσο αισθανεσαι και φυσικα ποσο διαθετιμενος εισαι για τρεξιμο και ιδρωτα στα πεδια
JapaN-PoweR-FroM-GreecE

Dadias

να μην πάθουμε κανένα λουμπάγκο η καρδία απο τις ταρζανιές  :P :P :P :P

fanioles

Παράθεση από: Dadias στις  18 Σεπ 2009, 16:35:54 ΜΜ
να μην πάθουμε κανένα λουμπάγκο η καρδία απο τις ταρζανιές  :P :P :P :P

Αχ τι αναγκη εχετε εσεις τα νοιάτα!!!   

Να απαντήσω κι εγώ για το προστατευτικό λαιμου...

Ειναι καθαρα υποκειμενικό το ποσο προστατευμένος θες να είσαι.  Φαντάσου στο paintball η μαζα του pb που έρχεται σε σχεδόν ιδια ταχύτητα με τo ΒΒ  είναι περίπου 10 φορές μεγαλύτερη αρα το αποτέλεσμα σε μια καλή επαφή με το λαιμό σου είναι κατι σα πιπιλιά απο τη καλή σου...
Του airsoft είναι σα τσίμπημα σκνίπας. (και αν)

Προστατευτικό λαιμου δεν εχω δει στο airsoft αλλα αραβικά μαντήλια που εχουν τον ίδιο ρόλο και είναι και πιο ρεαλιστικά.
(είπαμε στη παπάντζα είμαστε πρώτοι  ;D )

leonardo sunbird

Παράθεση από: Spartan στις  12 Σεπ 2009, 12:45:17 ΜΜ

Τα χελωνονιντζακια!!!!

Πουλακι μ.... τωρα το είδα..... ;D..... στο επόμενο παιχνίδι ειμαστε Αντιπαλοι....χεχεχε.....

matzi

Παράθεση από: leonardo sunbird στις  18 Σεπ 2009, 21:42:35 ΜΜ
Τα χελωνονιντζακια!!!!

Πουλακι μ.... τωρα το είδα..... ;D..... στο επόμενο παιχνίδι ειμαστε Αντιπαλοι....χεχεχε.....

μα γι αυτο δε θα ερθει το επομενο κ καλα κατι για συντηρηση-αποθεραπεια ειπε...

Spartan

Να δω τι ηα κανετε χωρις εμενα ρε κολοπαιδα!!! ;D ;D ;D
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

jumbo

Παράθεση από: Spartan στις  19 Σεπ 2009, 13:52:11 ΜΜ
Να δω τι ηα κανετε χωρις εμενα ρε κολοπαιδα!!! ;D ;D ;D

σε πρωτη φαση λεμε να οργανωσουμε ενα παρτακι λογω απουσιας σου, και σε δευτερη να δουμε τις φατσες μας σε καμια φοτογραφια, μιας και εχεις αποδειχθει το μοντελο των πεδιων...... ;D ;D ;D ;D Α!!!! και να μην το ξεχασω..... να παρουμε κανενα τηλ χωρις κυνδινο, να περιμενει κανενα AEG σημαδευοντας μας , απο το μπαλκονι του σπιτιου μας........ ;D ;D ;D ;D τωρα οσον αφορα την ηλικια, το θεμα ειναι πως νιωθεις και οχι ποσο χρωνων εισαι.... ;)
ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ