αρχαριος μαθαινει...

Ξεκίνησε από matzi, 18 Σεπ 2009, 20:12:40 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

matzi

καλησπερα σε ολους!υπαρχει ελατηριο η μηχανισμος που να μπορω να το ρυθμιζω αναλογα με την πιστα για τα fps?

leonardo sunbird

Παράθεση από: matzi στις  18 Σεπ 2009, 20:12:40 ΜΜ
καλησπερα σε ολους!υπαρχει ελατηριο η μηχανισμος που να μπορω να το ρυθμιζω αναλογα με την πιστα για τα fps?

Να Αγορασεις ενα SYSTEMA PTW kai να αλλαζεις ελατηριο σε 3 δευτερολεπτα.....  ;)
;D

matzi

ποια θα ειναι τα κυρια κ βασικα (πλαστικα)μερη του οπλου που πρεπει να αλλαξεις αν ειναι κινεζικο?συγκεκριμενα μ4α1 DBOYS  ωστε να φτασει λιγο τα ιαπωνικα?

Dadias

να πάρεις Ιαπωνικό κατ'ευθίαν φίλε μου , περισσότερα θα δώσεις για να το  κάνεις σαν Ιαπωνικό εσωτερικά, αν παρόλα αυτά θές να το κάνεις, σκέψου την αλαγή με ποιό αδύναμο ελατήριο m100 - m120 , air nozzle , κύλινδρο , κεφαλή κυλίνδρου , tarpet plate , καινούργιο σετ απο γρανάζια, shims, bushings , μοτεράκι ,hop-up , έως και το κουτί του gearbox (σορύ αλλά δεν ξέρω πως μεταφράζονται όλα στα ελληνικά) αλλα το βρίσκω περιτό να κάνεις όλα αυτά μόνο και μόνο για να φτάσει τα ιαπωνικά..

Εγώ τι θα έκανα?απλά άλαξε το ελατήριο σε ποιό αδύναμο, τα bushings, shims , βάλε ένα καλήτερο hop-up και μια κάνη ακριβείας, αυτά που σου είπα θα σου βγούνε το μέγιστο 100ευρώ (από εξωτερικό , αλλά λογικά πάνω κάτω ίδιες τιμές θα είναι και εδώ)

ή πάρε ένα Ιαπωνικό