Προβλημα με Vfc Scar L

Ξεκίνησε από reapper, 17 Μαρ 2014, 18:39:34 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

reapper

Καλησπερα παιδεια....
Μπαινω στο ψητο αμεσως..Εχω το Scar L της VFC και τεσταρα μερικες βολες σημερα.(ηθελα να δω το hop up αν ειναι οκ και ηταν)
το αφηνω το οπλο παω προς νερου μου και οταν γυρισα να ριξω δεν εριχνε.ουτε μονη βολη ουτε στο αυτοματο.
η μπαταρια ειναι οκ την εχω ελενξει (εχω και test πανω ολα οκ) η μπαταρια δινει ρευμα στο κοντακι.τα 2 pin που εχει το κοντακι και παει το ρευμα στο
μοτερ ειναι οκ.οποτε το προβλημα ειναι θεμα ρευματος?η σκανδαλη δεν ακουει και δεν ακουφετε και κανενας ηχος οτι προσπαθει :D
τι μπορω να κανω???

chrisdeggestin

Δοκιμασε αλλη μπαταρια
Ελεγξε την καλωδιωση
Τσεκαρε την ασφαλεια του οπλου(την ηλεκτρικη)
Τσεκαρε την ασφαλεια του οπλου
Να ξερεις οτι γενικα το οπλο αυτο εχει θεματακια με την σκανδαλη ,τον επιλογεα  βολης .
Αν εχεις κανει τα παραπανω νομιζω οτι πρεπει να το δει τεχνικος!!!!

Urologist

Αυτό συνέβαινε και σε εμένα αρκετές φορές και το πρόβλημα το εστίασα στο μοτέρ που φιλοξενείται εντός του χειροφυλακτήρα.

Κατά την βολή, το μοτέρ εκτελεί μια μικρή περιστροφική κίνηση, η οποία (στην περίπτωσή μου) είχε ως αποτέλεσμα να ξεκουμπώνουν τα βίσματα από το μοτέρ, οπότε όπλο νεκρό!...

Αν όντως αυτό είναι το πρόβλημα, έχεις δύο επιλογές: ή το πας εκεί που το πήρες και στο επισκευάζουν αμέσως ή το κάνεις μόνος σου, χρησιμοποιώντας ένα μυτοτσίμπιδο για να σφίξεις τα ελασματάκια.