Πρόβλημα με A&K M4

Ξεκίνησε από ivdimentia, 12 Μαρ 2014, 13:41:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ivdimentia

Γεια χαρά παιδιά. Έχω ένα a&κ m4 εδώ και 1,5 χρόνο περίπου. Το οπλάκι μέχρι τώρα δεν παρουσιάσε το παραμικρό πρόβλημα. Το όπλο είχα να το χρησιμοποιήσω από τον Ιούνιο μιας και λόγω χρόνου δεν πήγα ακόμη σε κάποιο παιχνίδι την φετινή σεζόν. Έχω κάνει κάποιες αναβαθμίσεις οι οποίες είναι: Pro win cnc hop up chamber, modify 6.01 hybrid, οι οποίες και έγιναν την άνοιξη και το όπλο έπαιξε σε 1-2 παιχνίδια με τις αναβαθμίσεις αυτές. Όπως προανέφερα και παραπάνω για 3-4 μήνες έμεινε σε απραξία. Τώρα μέσα στις γιορτές βρήκα λίγο χρόνο για να το τεστάρω ώστε να πάω σε κάποιο game. Διαπίστωσα όμως ότι άρχισε να μου παρουσιάζει 2 βασικά προβλήματα:

1) η μαμά μπαταρία (firefox 2000mAh, 9,6v τύπου crane) παρόλο που την φορτίζω πλήρως (με το μαμά κινέζικο φορτιστή) σε full auto μετά απο 60-70 βολές ψοφάει τραγικά. Να υποθέσω ότι η μπαταρία παρέδωσε πνέυμα?

2) Έχουν αρχίσει να παρουσιάζονται προβλήματα στο feeding κυρίως σε full auto, όπου ή θα σταματήσει να feedαρει σαν να έχει αδειάσει η γεμιστήρα, ή θα έχει κάποια κενά 2-3 ριπές και μετά θα ξαναρίξει αλλά οι 1-2 πρώτες θα φύγουν ψιλοψόφιες.

Χρησιμοποιώ μόνο midcap γεμιστήρες:3 bdoys 100 bb's, 1 dboys 60 bb's, 1 cyma 100 bb's και μια a&k 60 bb's.

Έριξα λάδι σιλικόνης μέσα στα ελατήρια των γεμιστήρων και το πρόβλημα φάνηκε να λύνεται προσωρινά αλλά σήμερα που το ξαναδοκίμασα μου κάνει τα ίδια. Επίσης δοκίμασα και το μαμά θάλαμο hopup για να δω εαν το πρόβλημα προκαλείται από το pro win. Προς έκπληξη διαπίστωσα ότι με το μάμα θάλαμο δεν feedάρει καθόλου ούτε καν στο semi.
Είναι δυνατόν 6 γεμιστήρες να παρουσίασαν πρόβλημα την ίδια στιγμή?

Επίσης να αναφέρω ότι ο θάλαμος Prowin έχει την modify κάνη με g-hop κόκκινο madbull και εξωτερικό λάστιχο modify (που όταν τα εγκατέστησα και τα δοκίμασα δεν παρουσίασε κανένα απολύτως πρόβλημα) και το μαμά θάλαμο τον δοκίμασα με μια κάνη prometheus 650mm, κοκκινο madbull λάστιχο χωρίς g-hop (το ξέρω άκυρη η κάννη για την δοκιμή αλλα δεν ήθελα να ξεμοντάρω την modify γιατι με το ghop το ρύθμισα τέλεια και δεν ήθελα να χάσω τις ρυθμίσεις)

Το ξέρω ότι σας κούρασα και ζητώ συγνώμη προκαταβολικά αλλά ήθελα να είμαι όσο το δυνατόν πιο περιγραφικός γίνεται για να μπορέσω να σας διευκολύνω. Ιδέες?

Ευχαριστώ.
Say Hello To My Little Friend...