θα ήθελα την βοήθεια σας ..

Ξεκίνησε από g.r.b, 07 Φεβ 2012, 23:54:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

g.r.b

συγκεκριμένο θέμα έχει ξαναεμφανιστεί στο φόρουμ,αλλά θέλω κάποιοες διευκρίνησης,  όπως  αν κάποιος  γνωρίζη καλά  από παραγελίες στο εξοτερικάω για airsoft  πράγματα , δηλαδή θέλω να μου πι πως μπορώ και εγώ να το κάνω μιας  και θέλω ένα συγκεκριμένο ανταλαχτικό το οποίο το αναζήτησα εδώ αλλά δεν βρήκα  κάποια  ανταπόκριση. όπως θα διτε  και η περισοτερη στη κατηγορία ζήτηση  από g .r .b  για κάποιο σώμα από rk47 . θα ήθελα εδώ τα φώτα σας από ποιο εμποιρους σε αυτό το θέμα ευχαριστώ

Albatros

καλημερα. απο το εξετερικο μπορεις να φερεις πραγματα αλλα αναλογα την ποσοτιτα, χωρα προελεφσεως ενδεχεται να εχει θεμα στο τελωνειο. απο ευρωπη ειναι πιο σπανιο. τωρα ειδα οτι ζητας ανταλακτικα για ακ47. προσεξε πολυ να δεισ αν το αεροβολο σου ειναι δεμενο με βιδοτεσ βιδες η αλενοβιδες. εγω την πατισα ωσ ενα βαθμο. τα πιο παλια ειναι με κανονικεσ βιδες, τα νεα μοντελα ειναι με αλενοβιδες. οποτε τσεκαρε το πριν παρεις κατι και μετα δεν μπορεις να το εφαρμωσεις.
Έλεγε λοιπόν, κλαίων ο Ισοκράτης (436-338 π.χ.) Η δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητος, διότι έμαθετους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ώς δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία...

g.r.b

σας ευχαριστώ όλους για της συμβουλές σας και με τα pm , πριν προβο σε αγορά θα έχω υπόψη της συμβουλές σας  τα οποία είμαι σίγουρος πως θα με βοηθήσουν  ευχαριστώ και πάλι για το χρόνο σας .      φιλικά από   g .r .b