MORTARS FTW!!!

Ξεκίνησε από mirrage, 05 Φεβ 2012, 12:04:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

mirrage

Το shotshow2012 είχε μερικές ενδιαφέρουσες νέες κυκλοφορίες.
Από τις πιο εντυπωσιακές ήταν η παρουσίαση του όλμου της Airsoft Hades.

Δεν ρίχνει bbs όταν πέσει και θεωρητικά δεν προκαλεί ζημιές καθώς
είναι πανάλαφρο και η άκρη του είναι φτιαγμένη από κάτι σαν αφρολεξ.

Με βλέπω να χτυπάω ένα.
Airsoft Hades Arrow 70mm Rocket Mortar 1080p HD

SAPPER

Εντυπωσιακό ιδίως για σενάρια αλλά θα είναι αμφιλεγόμενος ο τρόπος που θα απενεργοποιούνται οι παίχτες  ::)

kaliostro

Εκτός απο αυτό δεν έδειξαν αν πέσει σε κανένα κεφάλι τι ζημιά μπορεί να γίνει... :(
Φίλοι είναι...τα αδέρφια που επιλέγεις!!!

Έρχονται όσοι θέλουν.... Μένουν όσοι μπορούν!!!

Patriot

Aυτο ειναι........!!!σε αφηνει στον τοπο.......!!! εντελος REAL κατασταση........χαχα ;D
God Save The Queen.........

Delta-7

Παράθεση από: kaliostro στις  05 Φεβ 2012, 14:28:57 ΜΜ
Εκτός απο αυτό δεν έδειξαν αν πέσει σε κανένα κεφάλι τι ζημιά μπορεί να γίνει... :(

Το καλό είναι ότι άμα πέσει σε κεφάλι δεν θα το παίζει αθάνατος. ............(πλάκα κάνω)
1. Τουλάχιστον θα έπρεπε να έχει μια κορδέλα στην ουρά του βλήματος για να βλέπεις την πορεία του.
2. Εσωτερικά να είχε κάτι σαν εκτόνωση χειροβομβίδας ώστε με την επαφή στο χώμα να πετάξει ββ.
3. Ίσως εάν με καπιο τρόπο έκανε  ''ηχώ ''κατά την πτήση προς τον στόχο ώστε να σε προειδοποιεί.
Όλα αυτά θέλουν σοβαρή μελέτη πριν βγουν στην αγορά και έρθουν στα χέρια μας  και μπουν σε σενάρια παιχνιδιών.
'' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ''
<<ΕΚΔΡΟΜΟΣ>>

Predator

mirrage

Παράθεση από: kaliostro στις  05 Φεβ 2012, 14:28:57 ΜΜ

Βασικά αυτό είναι το σημαντικότερο μειονέκτημα και δυστυχώς δεν έχω βρει ακόμα
κάτι που να εγγυάται την ασφάλεια στη χρήση πέρα από το ότι η μύτη είναι φτιαγμένη
από μαλακό υλικό.

Nick_the_Greek

Παράθεση από: mirrage στις  05 Φεβ 2012, 15:49:07 ΜΜ
Βασικά αυτό είναι το σημαντικότερο μειονέκτημα και δυστυχώς δεν έχω βρει ακόμα
κάτι που να εγγυάται την ασφάλεια στη χρήση πέρα από το ότι η μύτη είναι φτιαγμένη
από μαλακό υλικό.

Και αν κάποιος βουτίξει καμία οβίδα, έτσι όπως θα την δεί πεταμένη δίπλα του ;D ;D ;D
Να άλλο ένα μειονέκτημα. ;D
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

mirrage

Ε καλά...Αν καταφέρει και την κρύψει τι να πω..μαγκιά του!

chrisdeggestin

Πολυ καλο !!! ;)
Γνωριζουμε κοστος?

BoBKiD

Από ένα review που διάβασα στο internet (του οποίο το link δεν βρίσκω @#$@#%), θεωρείται επικίνδυνο μιας και τα περισσότερα τμήματα του "βλήματος" είναι κατασκευασμένα από πλασικό.

Κανείς μας πιστεύω δεν θα ήθελε να του έρθουν τα πτερύγια στο πρόσωπο...  :-X :-\

Πολύ καλή κίνηση και σίγουρα προς την σωστή κατεύθυνση για καλύτερη εξομοίωση, αλλά ακόμα υπάρχει δρόμος μέχρι το τέλειο και ασφαλές.

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Diligentia, Vis, Celeritas

mirrage

Μπάμπη έχεις απόλυτο δίκιο (και όλοι όσοι αμφισβητούν το πόσο
ασφαλές είναι).
Και εγώ αν και λέω ότι θα το πάρω στην τελική δεν θα το κάνω.
Αν το έφερνε άλλος σε παιχνίδι απλά θα επέμενα να μείνει εκτός
γιατί θα φοβόμουν αν και φοράω κράνος και μάλιστα αρκετά βαρύ
και ανθεκτικό.

alphacharlie

Τωρα που το ξαναβλεπω το βιντεο,μαλλον ειναι επικινδυνο γιατι η οβιδα φαινεται να ειναι μεταλικη και βαρια!
Τωρα γενικοτερα σε ο,τι εχει να κανει με την ασφαλεια,προσωπικα ειμαι υπερ του να υπαρχουν κανονες ωστε να αποφευγονται σοβαροι τραυματισμοι.
Δεν πρεπει ομως να ξεχναμε οτι το airsoft ειναι ενα παιχνιδι mil-sim(σε ενα βαθμο).Τωρα αν εχεις καμμια γρατζουνια,κανα καρουμπαλο,ή δεν ξερω και εγω τι αλλο μικροπραγμα,δεν εγινε και τιποτα,δες το σαν "παρασημο"  ;)  Μην υπερβαλουμε!
(με το μην υπερβαλουμε δεν υπονοω σε καμμια περιπτωση κατι για τα σχολια των παιδιων παραπανω,απλα το γραφω επειδη τελευταια σε ορισμενα πεδια εχω ακουσει διαφορα περι δηθεν ασφαλειας,που αγγιζουν τα ορια της -να το πω ευγενικα- "εμμονης")
Τριτο ενικο με ΑΙ πχ τωρα παιζετΑΙ ενα παιχνιδι
Δευτερο πληθυντικο με Ε πχ εσεις παιζετΕ ενα παιχνιδι

Δεν ειναι τοσο δυσκολο.Ας σεβαστουμε λιγο την γλωσσα μας!