7-12-2008 Woodland

Ξεκίνησε από kinmid, 01 Δεκ 2008, 19:55:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

kinmid

@Spook

Κύριε Περιπολάρχα ετοίμαζε χάρτη και οδηγίες για το περίπολο μάχης, ώστε να έχουμε επιχειρησιακή εφαρμογή και οργανωμένη κίνηση.  ;)
Το νόημα του σεναρίου είναι η αναγνώριση-εντοπισμός-εμπλοκή, και όχι η γενική έφοδος στον προς αναγνώριση εχθρικό χώρο.  :P

Άντε και εγώ point-man...  8)

Gus

Παιδια τελικα υπολογιστε και για μενα ενα επιπλεον ατομο, μπορει να χρειαστουμε και ενα επιπλεον οπλο αν γινεται. Ευχαριστω...

Gus

Παράθεση από: Konstantin στις  04 Δεκ 2008, 03:55:45 ΠΜ
     Παιδια τελικα υπολογιστε και για μενα ενα επιπλεον ατομο, μπορει να χρειαστουμε και ενα επιπλεον οπλο αν γινεται. Ευχαριστω...

Το παιδι που προανεφερα στο προηγουμενο μηνυμα μου θα ερθει σιγουρα την Κυριακη.

Noob

Νίκο μέτρα και εμένα μόνο μου + τον ρεπόρτερ που φέρνω πάντα... (θα πάρει το MP-7) ...  :)
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

kanibal

Falcon

Παιδια, ειμαι ΕΝΤΕΛΩΣ καινουργιος παιχτης, αλλα 8α ηθελα να συμμετεχω κι εγω. Πειτε μου, τι πρεπει να κανω?????

-Falcon

Spook

@Falcon

Απλά να είσαι την προκαθορισμένη ώρα στον χώρο συγκέντρωσης κατά προτίμηση με όπλο, και οποσδήποτε με γυαλιά προστασίας για airsoft... ;)

Η Συνάντηση είναι 12:00 στο πάρκινγκ του νεκροταφείου Καισαριανής, παράλληλα με τον δρόμο που οδηγεί προς τον περιφερειακό.
Συγκεκριμένα στο τέρμα του πάρκινγκ προς την μεριά του δάσους.
Αν έρθεις με συγκοινωνία το λεωφορείο 224 κάνει τέρμα ακριβώς στην αρχή του νεκροταφείου (δρομολόγια υπάρχουν και με χάρτη στο ίντερνετ στην σελίδα του ΟΑΣΑ).
Πάντα περιμένουμε μέχρι και μισή ώρα μετά για τους καθυστερημένους, ώστε να πάμε μετά με τα πόδια μαζί στον χώρο παιχνιδιού.

Για περισσότερες πληροφορίες σε παραπέμπω στην πρώτη σελίδα του παρόντως νήματος και συγκεκριμένα εκεί που λέει Και όπως συνηθίζεται να αναφέρω ξανά μερικά πολύ σημαντικά πραγματάκια για να έχουμε υπ'όψιν όσοι έρθουμε στο παιχνίδι της Κυριακής...  κάτω απο το σενάριο.
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

RAMIREZ

γεια σας παιδάκια και καλο παιχνιδι να έχετε!Δυστιχώς λόγω γιορτής μου σήμερα δεν γίνεται να έρθω,αλλά σας εύχομαι να περάσετε καλά
::)

SAPPER

kinmid

Υπενθύμιση για τον καιρό αύριο...
Αν έχει βρέξει το βράδυ ή νωρίς το πρωί, αλλά δεν βρέχει μετά την 11:00π.μ., παίζουμε κανονικά.
Αν ψιχαλίζει ελάχιστα πάλι παίζουμε υποθέτω, ενώ αν βρέχει κανονικά ή έχει καταιγίδα τότε μάλλον αναβάλλεται, αλλά στην τελική εξαρτάται από τον καθένα προσωπικά. Εγώ θα πάω 12:00 στο σημείο συνάντησης και θα περιμένω μέχρι και 12:30 για τους τελευταίους που θα έχουν έρθει πριν ανέβω στον χώρο παιχνιδιού.
Τηλέφωνο έχω δώσει, οπότε μπορείτε να επικοινωνήσετε και να επιβεβαιώσετε όσοι είστε μακριά από την Καισαριανή.

SAPPER

Θα ερθουνε και 4 απο εμας.
code name GHOSTS
From GHOST RECON out.

Noob

Θα γίνει τελικά αγώνας σήμερα; ή επειδή έγινε της κακομοίρας δε θα μπορούμε να φτάσουμε;;

Να αναπαυθεί το παιδί εν ειρήνη αλλά και κρίμα για τους τόσους μαγαζάτορες που καταστράφηκαν παραμονή εορτών :-\
Αδύνατον τόν μηδέν πράττοντα πράττειν εύ

Αριστοτέλης

CostasV

Άκουσα στην τηλεόραση (9:30 π.μ.) ότι υπάρχουν ακόμα φοιτητές στην ΑΣΟΕ, στην Νομική, στην Πάντειο και στο Πολυτεχνείο, και σίγουρα η γύρο περιοχή θα είναι φορτισμένη. Φαντάζομαι ότι εάν αποφύγεις αυτές τις περιοχές δεν υπάρχει πρόβλημα προσέγγισης στον μέρος συνάντησης.

Επίσης 12:00 έχει προγραμματιστεί διαδήλωση έξω από την ΓΑΔΑ (λεοφ. Αλεξάνδρας) και απ' οτι φαντάζομαι θα κλείσουν τελείως τον δρόμο...

Πηγή MEGA channel
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

kinmid

Το παιχνίδι είναι να γίνει κανονικά!
Η μέρα είναι βέβαια δύσκολη, οπότε καλό είναι να φυλάμε κάπως και τα ρούχα μας.
Συνεπώς όποιος δεν μπορεί να αποφύγει τις επικίνδυνες περιοχές καλλίτερα να μην προσπαθήσει να έρθει καν.
Όποιος έρθει με δικό του μέσο, ας φοράει κάτι από πάνω του μην τον παρεξηγήσουν και τον σταματήσουν, και ο εξοπλισμός οπωσδήποτε στον χώρο αποσκευών.
Όποιος αποφασίσει να έρθει, αλλά δεν έχει δικό του μέσο καλό είναι να έρθει με ταξί ή να μην έρθει καθόλου, διότι με στολή και συναφή εξοπλισμό εντός μέσων μαζικής μεταφοράς μπορεί να γίνει στόχος από παρεξήγηση εκατέρωθεν, και φυσικά δεν γνωρίζουμε τι θα γίνει και με τις συγκοινωνίες σήμερα.

Όσοι καταφέρουν τελικά να έρθουν ελπίζω να έχουμε ένα καλό παιχνίδι και να περάσουμε ευχάριστα, παρά τα γεγονότα.
Όσοι δεν θα μπορέσουν να έρθουν είτε λόγω αδυναμίας, είτε για όποιους άλλους λόγους (υπηρεσιακούς ή μη, όλοι Έλληνες είμαστε και μην το ξεχνάμε αυτό), ας προσέχουν και να είναι καλά!

Υ.Γ.
Ελπίζω να περάσατε καλά και οι 27 που ήρθατε σήμερα πάρα τα όποια προβλήματα της ημέρας!

elchroum

Το παιχνίδι που έγινε πιστεύω ότι ήταν πολύ καλό
Δεν φαντάζομαι να υπάρχουν στενοχωρημένοι παίκτες
Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες που διασκεδάσαμε
μαζί σήμερα και κάψαμε τη χοληστερίνη μας όπως λέει ο Απόμαχος
και πιο πολύ να ευχαριστήσω τον Kinmid για το χρόνο του
που διαθέτει για την οργάνωση των σεναρίων.

Σας εύχομαι να περνάτε καλά

CostasV

Συγχαρητήρια στα περίπολα Α και Δ για το θάρρος τους (παρά της απώλειες). Ακόμα περισσότερα συγχαρητήρια στους point man που είχαν τον πιο επικίνδυνο, αλλά και συνάμα τον πιο σημαντικό ρόλο(με πολλά θαυμαστικά!!!), συγχαρητήρια στην υπόλοιπη ομάδα που ερχόταν από πίσω... και φυσικά τα ευχαριστήρια μου σε όλα τα παιδιά που παίξανε σήμερα με γνώμονα το fair play, άλλα και που μου χάρισαν ένα γεμάτο δράση κυριακάτικο πρωινό!!!

Το σενάριο, και οι κινήσεις τις επιτιθέμενης ομάδας(τουλάχιστον για αυτές γνωρίζω) ήταν άψογες!!!!! Spook ήσουν ο άνθρωπος κλειδί στην συνεννόηση μας.... Δεν ξέρω ποιόν να πρώτο ευχαριστήσω... Το σίγουρο είναι ότι πέρασα υπέροχα και ότι ήθελα να παίζω μέχρι το πρωί!!! (και με τους "δικούς μου" αλλά και με τους αντίπαλους!!!!)

P.S. kanibal sorry που σε βάρεσα στα μούτρα στο τελευταίο dethmatch (ευτυχώς που φορούσες μάσκα). Αλλά και επίσης sorry στο παλικάρι το οποίο έβγαλα με μπαμ(στο πρώτο deathmatch) αλλά τελικά με είχε βαρέσει πρώτος πάνω στο όπλο...

Εν κατακλείδι, από το παιχνίδι έφυγα με τις καλητερότερες εντυπώσεις!!!
Defeat isn't when you fall down, defeat is when you refuse to stand up!

SAPPER

perasame omorfa kai idios sto peripolo - enedra poy egine sfagh, alla kai epidh ta games eitan DEATH kai oxi RESPONCE.
Pisteyw oti fanhka antaksios sthn omada kai toys eyxaristw gia thn empistoshnh os "Leader" ths enedras, opoy eixame ena poly kalo apotelesma apenanti se dyplasia dynamh peripoloy.
thelw na synxarw ton kinmid gia thn organosh kai thn bohthia poy parexei se oloys toys synathlites toy airsoft !

Spook

Πιστεύω πως όταν υπάρχει πνεύμα και αντίληψη ομάδος, όρεξη και ευγενή άμιλλα τότε όλα τα παιχνίδια είναι απολαυστικά! ;)
The circle is a perfect form...
in nature is repeated without end...
The power of the world always works in circles...

kinmid

Σας ευχαριστώ όλους παιδιά για τα καλά λόγια, και χαίρομαι που περάσατε όλοι καλά!

Το επόμενο σενάριο (ναι καλά διαβάσατε ήδη το έχω στο μυαλό μου σαν γενική ιδέα) θα είναι συνέχεια του σημερινού και προβλέπω να είναι πιο έντονο.
Μόλις το μορφοποιήσω θα γίνει και η σχετική ανακοίνωση σε νέο νήμα!

Gus

Το σημερινο παιχνιδι ηταν το πρωτο μου. Η πρωτη επαφη με το αθλημα ξεπερασε καθε προσδοκια μου. Ολα ηταν αψογα, η οργανωση τα ατομα και φυσικα το ιδιο το παιχνιδι. Ευχαριστω ολα τα παιδια για της πληροφοριες και τις συμβουλες και ιδιαιτερα τον CostasV (γιατι τον επρηξα λιγο στις ερωτησεις) , και για το οτι ενοιωσα σαν να επαιζα καιρο μαζι τους. Επισης θελω να ευχαριστησω τον kinmid για την αρτια οργανωση και την βοηθεια που παρεχει προς εμας τους νεους παιχτες και μη. Πραγματικα ανυπομονω να συμμετασχω στο επομενο παιχνιδι...