M4A1

Ξεκίνησε από Γιάννης Λ.Ο.Κ, 22 Φεβ 2014, 03:48:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Γιάννης Λ.Ο.Κ

Κατέληξα τελικά να μην πάρω sniper αλλα το M4A1 ειναι καλο μπορω να πω καλο fps hop up ευθυβολεια δεν τα ξερω και πολυ καλα...αλλα καλο οικονομικο φενεται ακουω γνωμες και συμβουλες! :)

Γιάννης Λ.Ο.Κ

marinos

Εγω στην θεση σου δεν θα το εμπιστευομουν τοσο: διαβασε την  σημειωση που γραφει στα χαρακτ. του οπλου.
YOU CAN RUN BUT YOU CAN HIDE.

Γιάννης Λ.Ο.Κ

και τι να επιλεξω......εχω μπερδευτει τελειως.....το μονο κακο που εχει ειναι το κινεζικο σωστα?

Γιάννης Λ.Ο.Κ

και τα λεφτα να ειχα δηλαδη τιποτα δεν θα επερνα απο οτι καταλαβα..

marinos

κοιτα τα κινεζικα δεν θεωρουνται καλα λογο της φθηνης τους ποιοτητα, αρα δεν αξιζει να παρει ενα οπλο που στον 1ο-2ο χρονο θα αρχιση να χαλαει.

Γιάννης Λ.Ο.Κ

εχεις να μου προτινεις κατι ...?

marinos

σου ειχα στειλει pm???γτ δεν θυμαμαι

Γιάννης Λ.Ο.Κ

μου στειλανε δυο ατομα πμ για κατι μεταχειρισμενα που δεν ενδιαφερομαι φυσικα να αγοραση κατι που χρεισιμοποιηθηκε 1 χρονο οποτε οχι δεν μου εχεις στιλει

marinos

το μεταχειρησμενο δεν σημαινει οτι δεν ειναι καλο, αναλογα πως το χρησημοποιη ο χρηστης του δηλ.

Γιάννης Λ.Ο.Κ

ναι δεν λεω αλλα κατι που χρησοιμοπειται πεφτει...

Nick_the_Greek

Το οτιειναι κινεζικο ενα οπλο δεν λεει τιποτα. Αν θες κινεζικο κοιτα για CYMA JG DBOYS, ιδκα τα ΑΚ της cyma για μενα ειναι οτι ποιο αξιοπιστο εχω δουλεψει ποτε.Επισης καθε οπλο αν δεν το δουλευεις και συντηρεις σωστα θα χαλασει οτι μαρκα και να ειναι.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Nick_the_Greek

Παράθεση από: marinos στις  22 Φεβ 2014, 15:29:06 ΜΜ
κοιτα τα κινεζικα δεν θεωρουνται καλα λογο της φθηνης τους ποιοτητα, αρα δεν αξιζει να παρει ενα οπλο που στον 1ο-2ο χρονο θα αρχιση να χαλαει.
Τι ειχες παρει και χαλασε στον 1ο-2ο χρονο;
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Γιάννης Λ.Ο.Κ

http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?products_id=749&language=el Tελικα αξιζει αυτο η να μην παρω τιποτα?

Nick_the_Greek

AGM δεν ειχα ποτε οπωτε δεν ξερω να σου πω, αλλα μπορεις να ψαξεις για review στο youtube.

Γιάννης Λ.Ο.Κ

M4A1 Full metal AGM (airsoft)
δεν καταλαβενω ειλικρινα τπτ σε κανενα οπλο ο καθενας εχει κατι διαφορετικο να πει

Nick_the_Greek

Τι να σου πω δες πολλα για να βγάλεις μια γνώμη.

sparvar

Δες ,ψαξε κ ρωτα πολυ πριν αποφασισεις .θα ακουσεις 1002 αλλα στο τελος ειναι εσενα τη θα σου κατσει .. θα σου προτεινα να βαλεις πρωτα την πρακτικοτητα κ μετα ολα τα αλλα.
INDEPENDENT GUN -----> KATΩ ΤΑ ΓΙΩΤΟ-ΚΟΜΜΑΝΤΑ <------