Secondary οπλο

Ξεκίνησε από forpanos, 18 Φεβ 2014, 15:14:05 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

forpanos

καλησπέρα παιδια ,θελω να αγορασω ένα πιστολι αλλα δεν ξερω τι να προτημισω co2 ή green gas, τι λετε ;
Σ.Φ.Α. Airsoft Team

ScoobySti

Κατα κύριο λόγο θα προτιμήσεις green gas γιατί με co2 γεμιστήρα δεν θα σε δέχονται στα πεδία.
Τώρα βέβαια αυτό είναι σχετικό μιας και τα περισσότερα πιστόλια αερίου που υπάρχουν σήμερα, μπορούν να δεχτούν και γεμιστήρες με αμπούλα co2 οπότε δεν θα έχεις κάποιο πρόβλημα.

Απλώς ψάξε για πιστόλι για το οποίο να υπάρχουν στο εμπόριο γεμιστήρες green gas και γεμιστήρες CO2.

Koukos

η kjw απο οσο ξερω αφου και εγω εχω το 1911 της το κλασσικο ειναι οτι ολα σχεδον (σιγουρα οσα εχουν κοκκινο nozle) δεχονται γεμιστιρες co2 το βασικο μειονεκτημα για μενα ειναι οτι θελουν πιο πολ συντηρηση μετα γιατι στεγνωνει πιο ευκολα τα λαστιχα..
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

ScoobySti

Συμφωνώ επίσης και σε αυτό που λέει ο koukos. Γενικά η αμπούλα co2 καταπονεί αρκετά τα μηχανικά μέρη του πιστολιού.
Έχω και εγώ ένα 1911 της ASG/KJW το οποίο το είχα πάρει μεταχειρισμένο και παίρνει και των 2 ειδών γεμιστήρων.
Με co2 ναι μεν έχει πολύ πιο ζωηρό blowback, περισσότερα fps και επίσης παλεύεται και στο κρύο αλλά απο την άλλη δεν λιπαίνεται καθόλου.

Οπότε πιστεύω θα σε βολέψει απίστευτα να πάρεις ένα πιστόλι green gas + έναν γεμιστήρα CO2.
Το συγκεκριμένο KJW που έδειξες δέχεται 100% γεμιστήρα CO2.

vampiros

σε καποια παιχνιδια δεν παιζεισ με οπλο πανω απο 350 fps
σε καποια αλλα δεν παιζεις πανω απο 400 fps
με gas το οπλο βγαζει 320 fps
με CO2 ποσο βγαζει ?
-------------------
σιγουρα στο καταστημα θα ξερουν να σου πουν ....  ;)
... what we do in life ,
echoes in eternity ...

Koukos

ολα τα green gas εχουν θεμα στο πολυ κρυο αλλα αυτο αν δεν μενες πολυ βορεια δεν θα σου εμφανιστει και πολες φορες..
εμπειρικα θα σου πω αυτο..
το πιστολι σου πρεπει ο γεμιστηρας να ειναι χοντρος,τα 1911 γενικα εχουν λεπτους γεμιστηρες αρα και επιρεαζονται πιο πολυ στο κρυο και επισης δεν κρατανε τοσο πολυ αεριο οσο ενα Hi capa.εγω αυτο το προβλημα το ελυσα αγοραζοντας ενα 40αρι γεμιστιρα και δεν εχω θεμα στο να μ ριξει 5 μπιλιες λιγοτερες καθως κραταει αρκετο αεριο..
η μπερετα εχει χοντρη γεμιστιρα οποτε αν σου αρεσει κιολας τοτε ειναι μια χαρα..παρτην αρχικα με green gas και αργοτερα αμα θες παρε και μια co2 γεμηστιρα για τις κρυες μερες..
προσοπικα θα σου ελεγα να κειταξεις τα hi capa και τα glock 17 η 18c στο λεω γιατι εχουν μεγαλους γεμιστιρες αρα κρατανε πολυ αεριο (το 18c που εχω κραταει το αεριο στην μονη βολη 2 γεμισματα με μπιλιες) επισης ειναι ευκολο να βρεις 40αρες γεμιστιρες αν αργοτερα θες να παιζεις και με πιστολι μονο.. νταξ το 1911 μ την 40αρα δεν δειχνει και τρελα αλλα το glock δειχνει  ;D ;D
ορστε για το λογο του αληθες τα δικα μου side arms..το 1911 για μακρυα με την κανη ακριβειας και το λαστιχακι Α+..αν αποτυχει εχω το glock 18c (της ksc αεριου) με τις 3 γεμιστιρες και την ριπη κυριως για γιουργια..ε και αν αποτυχει και αυτο βγαζω την οβιδα για να μην μηνει ουτε ρουθουνι.. ::) ::)
Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας,
τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις,
αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου,
αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου

Η Ιθάκη σ'έδωσε τ' ωραίο ταξείδι.
Χωρίς αυτήν δεν θάβγαινες στον δρόμο.

sparvar

εγω θα σου προτεινα ενα full metal c02 blowback pistol  για να αντεχει στα κρυα , κ εναλλακτικα 1-2 γεμιστηρες green gas για cqb .
INDEPENDENT GUN -----> KATΩ ΤΑ ΓΙΩΤΟ-ΚΟΜΜΑΝΤΑ <------