Μπορει κανεις να μου εξηγησει ;

Ξεκίνησε από forpanos, 27 Μαρ 2014, 18:31:03 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

forpanos

Μπορει κανεις να μου εξηγησει τι κανουν αυτές http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=134&products_id=3237 και που τις χρησημοποιω ; εδώ λεει 130db αρα αυτό δεν θα κουφαινει τους παιχτες ;
Σ.Φ.Α. Airsoft Team

vampiros

ναι κανουν φοβερο θορυβο.
κανουν δηλαδη τον θορυβο μιασ χειροβομβιδας και αυτον τον ρολο εχουν και στο παιχνιδι
θεωρωντας ολους τους παρευρισκομενουσ , σε δωματιο , νεκρους
η σε δασος , ολους σε ακτινα 5 μετρων
... what we do in life ,
echoes in eternity ...

forpanos

ξερεις αν η δυναμη του ηχου του μπορει να κανει ''κακο'' στα αυτια καποιου ; (με κανονικη χρηση φυσικα και όχι διπλα απ' το αυτι του)
Σ.Φ.Α. Airsoft Team

vampiros

με κανονικη χρηση ειναι ασφαλες
... what we do in life ,
echoes in eternity ...

forpanos

ευχαριστω φιλε λεω να αγορασω καμια
Σ.Φ.Α. Airsoft Team

Vangelis

Σιγά ρε παιδιά μην σας παρασύρει και το ωστικό κύμα.   :D

Είναι γεγονός ότι έχει καλό και δυνατό ήχο, ειδικά αν την συγκρίνεις με την Tornado. Κατά την στιγμή της πυροδότησης ο ήχος ενισχύεται ακόμα ποιο πολύ αν ο χώρος είναι κλειστός όπως μέσα σε ένα κτίριο.

Σαν κάτοχος όμως έχω να διαπιστώσω  κάποια αρνητικά.

1ον – Υπάρχει πιθανότητα το έμβολο να μην τρυπήσει με την «πρώτη» φορά την αμπούλα.  Αυτό είναι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί κατά την διάρκεια ενός παιχνιδιού.
Για αυτό θα πρέπει προτιμάς επώνυμες αμπούλες και όχι τις χρυσές «No-name» που έχουν πολύ παχιά κεφαλή και δεν τρυπιούνται εύκολα.

2ον – Θα χάνεις πολύ συχνά την περόνη ασφαλείας. Εγώ έχω βαρεθεί να αγοράζω ανταλλακτικές περόνες.

Επίσης κάποια σημεία που χρήζουν προσοχής είναι τα ακόλουθα:

– Θα πρέπει να προσέχεις σε ποιο σημείο του εξοπλισμού σου (ειδικά αν πρόκειται για γιλέκο) είναι  τοποθετημένη.  Αν έχεις σκοπό να την βάλεις πάνω  σε γιλέκο,  φρόντισε να αποφύγεις  τις  ζώνες πρόσθεσης  του  γιλέκου που βρίσκονται κοντά στον λαιμό. Δυστυχώς αν δεν βρίσκεται μέσα σε θήκη  υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να την ενεργοποιήσεις κατά λάθος από μονός σου.  Δεν θα κινδυνέψεις, απλά μπορεί να σε ξαφνιάσει αν δεν είσαι προετοιμασμένος ή έστω υποψιασμένος.

- Μην προσπαθήσεις να την δοκιμάσεις μέσα σε δωμάτιο του σπιτιού σου. Είναι σίγουρο ότι θα προσγειωθεί πάνω σε κάτι εύθραυστο...  και μην ξεχνάς ότι η κεφαλή είναι μεταλλική με αξιοσημείωτο βάρος.

Μια φωτογραφία της δικής μου:

Καλή συνέχεια.
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

forpanos

θα μας παρασυρει το κυμα  :P χαχαχαχα ελιωσα
πρωτα απ όλα ευχαριστω που μπικες στον κοπο να το γραψεις ολο αυτό !
ξερεις αν οι Crosman CO2 είναι καλες ;
και εσυ τι μου προτείνεις ,να τις χρησημοποιω μεσα σε κλειστο χωρο (όταν παιζω) ;
Σ.Φ.Α. Airsoft Team

Vangelis

Παράθεση από: forpanos στις  30 Μαρ 2014, 17:00:32 ΜΜ
θα μας παρασυρει το κυμα  :P χαχαχαχα ελιωσα
πρωτα απ όλα ευχαριστω που μπικες στον κοπο να το γραψεις ολο αυτό !
ξερεις αν οι Crosman CO2 είναι καλες ;
και εσυ τι μου προτείνεις ,να τις χρησημοποιω μεσα σε κλειστο χωρο (όταν παιζω) ;

Εγώ χρησιμοποιώ της ασημένιες Crosman ή ASG. Για CQB είναι μια χαρά. 
Πρόσεχε μόνο σε ποιους θα την πετάξεις γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που όλως τυχαίως δεν την ξαναβρίσκεις ποτέ!  ;)
Επίσης  για εφέ μπορείς να βάλεις στο κέλυφος και λίγο Αλεύρι αλλά απέφυγε το χρώμα σε σκόνη.

Για ανοικτό χώρο ίσως δεν σε ικανοποιήσει και τόσο οπότε εκεί στρέφεσαι σε βραδείας ανάφλεξης. (ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν την αποδέχονται όλοι οι διοργανωτές).

Σου εύχομαι καλά παιχνίδια.
Vangelis aka IronHawk

forpanos

Φιλε εσυ που εχεις την χειροβομβιδα ,σημερα την αγορασα και δεν μπορω να καταλαβω πως την λειτουργω , αυτο το καρφακι που εχει κατω για να  λειτουργησει πρεπει να το σπροξω ή την αφηνω και βαζω απλα το κουτακι του co2 ;; Φοβαμαι πως αν απλα βαλω το co2 χωρις να σπροξω το καρφακι θα το τρυπισω
Σ.Φ.Α. Airsoft Team

Vangelis

Το μυστικό είναι να έχεις κατεβάσει πρώτα τον "κόκορα" κάτω. Ο μηχανισμός λειτουργεί όπως και στα 44άρια περίστροφα.
Δεν πρόκειται να αντιμετωπίσεις κανένα πρόβλημα αρκεί να ακολουθήσεις τα βήματα όπως περιγράφονται στο παρακάτω video.

Thunder B Airsoft Co2 grenade with soundflash shell review

Εγώ θα σε συμβούλευα επίσης ανά τακτικά χρονικά διαστήματα να λιπαίνεις με λίγο σπρέι σιλικόνης τα μηχανικά μέρη όπως και να φροντίζεις να βιδώνεις πολύ καλά το ανταλλακτικό κέλυφος.
Vangelis aka IronHawk

forpanos

ευχαριστω παρα πολύ φιλε μου δεν ξερεις ποσο με βοήθησες !! :D
και κατι τελευταιο (ελπιζω  :P) πριν τις χρησημοποιησω , αυτό εδώ που παει ;
Σ.Φ.Α. Airsoft Team

forpanos

ακυρο βρηκα τι κανει ,αλλα εχω άλλο ένα θεμα, εμενα δεν εχει καποια τρυπα να φυγει το co2 εσενα εχει ;
Σ.Φ.Α. Airsoft Team

Vangelis

Φυσικά και δεν έχει.   ;)
Μην ανησυχείς ο αέρας διαφεύγει στο κέλυφος από την κορυφή του μηχανισμού σιγά-σιγά, αλλιώς θα εκτονωνόταν πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα να σκάσει στα χέρια σου πριν προλάβεις να την ρίξεις.
Vangelis aka IronHawk

forpanos

Παιδια προβλημα (νομιζω) ,πεταξα 2 φορες την χειροβομβιδα με το pineapple shell και δεν μου φανηκε να κανει πολυ θορυβο ,γινεται κατι για αυτο ;
Σ.Φ.Α. Airsoft Team

Vangelis

Εντάξει τώρα και εσύ τι περίμενες; Να υποθέσω ότι την δοκίμασες σε ανοικτό χώρο;

Εγώ πάντως σε προηγούμενα post μου προσπάθησα να σε προετοιμάσω... γιατί φαινόταν ότι είχες πολύ υψηλές προσδοκίες!

Δοκίμασε και την παραδοσιακή στρατιωτική (πράσινη), γιατί εχω την εντύπωση πως είναι λίγο ποιο δυνατή.

Vangelis aka IronHawk

forpanos

Ε ναι σε ανοιχτο χωρο :P απλα ηθελα να σε ρωτησω αν ειναι φισιολογικο γιατι στο youtube οταν εσκαγε λεγανε οτι ξυπνησε ολη η γειτονια .. Ξερεις αν το καλοκαιρι κανει περισσοτερο θορυβο ; (Λογω θερμοκρασιων σαν το green gas)
Σ.Φ.Α. Airsoft Team

Vangelis

Δεν ξέρω τι video είδες και κατά πόσο αυτό που παρουσίασαν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Το μόνο που μπορώ να σου πω είναι ότι δυστυχώς είναι απόλυτα φυσιολογικό μιας που είναι θέμα καθαρά ακουστικής του χώρου.

Αν για παράδειγμα χρησιμοποιήσεις ένα Sniper ελατηρίου στο δάσος κατά πάσα πιθανότητα θα ακουστεί ελάχιστα, αν όμως κάνεις το ίδιο πείραμα μέσα σε πόλη με κτίρια σε κοντινή απόσταση... τότε θα παρατηρήσεις την διαφορά.

Μην περιμένεις τόσο θεαματική διαφορά το καλοκαίρι. Αν όμως θέλεις κρότο τότε η μόνη λύση είναι να αγοράσεις χειροβομβίδα βραδείας ανάφλεξης μιας χρήσης και μετά πίστεψε με θα σε ακούσουν όλοι. Δεν ξέρω κατά πόσο το θέλεις αυτό! ;)
Vangelis aka IronHawk