ερωτηση για gearbox

Ξεκίνησε από Nick Babouinos, 22 Μαρ 2014, 18:11:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nick Babouinos

καλησπερα μπορει κανεις να μου πει τι ακριβως κανει αυτο που εχω σημαδεψει στην εικονα 1??

εχω το g&g gr15 blowback(μακραν το χειροτερο οπλο στο πλανητη γη και σε ολο το συμπαν),αφου εσπασε το gearbox shell και εβαλα καινουργιο,αφου μου ειχε φαει το κοντακι την μονωση και μου εκανε βραχυκλυκωμα τωρα αυτο.βαζω τη μπαταρια ριχνει 2-3 ΒΒ και μετα κολλα σαν να υπαρχει κατι αναμεσα στα γραναζια και τα εμποδιζει να κινηθουν,
παταω το κουμπι της φωτο Νο2

και ξεμπλοκαρει αλλα οχι για πολυ,ριχνει παλι 2-3 ΒΒς και παλι τα ιδια και μεσα σε ολα αυτα μετα απο τις πρωτες βολες πανω στη μπαταρια ψηνεις λουκανικα απο τη θερμοτητα που εχει.
τι φταιει ξερει κανεις??
και ενα βιντεο για το τι παιζει...
problem airsoft

gesored

Φίλε μου αυτό έχεις σημαδέψει στην εικόνα 1 συνδέετε με το κουμπί εικόνα 2 και  μεταφέρει το ελατήριο στην αρχική του θέση για να  μην μένει πιεσμένο όταν δεν δουλεύουμε το όπλο .

Ενδεχομένως πρέπει να δεις γιατί σου μένει πιεσμένο το ελατήριο  ίσως κάπου κολλάει το πιστόνι.  ::)

Nick Babouinos

Πως να δω τι παίζει με πιστονι; χθεσ μεσω  YouTube ανοιξα ολο το οπλο αλλα δ ειδα κατι περιεργο, αν εχεις καποιο βιντεο η εικόνα του πρέπει να ψαξω θα βοηθουσε ιδιατερα.το πιστονι λύνεται κ αυτο;

gesored

Nick Babouinos

ναι αλλα δε πειραξα τπτ απλα ηθελα να δω αν εχει κανενα βραχυκυκλωμα στα καλωδια,η αν κοπηκε τπτ κ γενικα αν υπηρχε τπτ σπασμενο.βεβαια μετα απο σερβις επρεπε να ειναι τελειο λειτουργικα αλλα τπτ.

gesored

φίλε μου η άποψη μου είναι από την στιγμή σου δίνει ρεύμα και δουλεύει το μοτέρ πρέπει να κοιτάξει που μαγκώνει και κρατάει πίσω το ελατήριο.

Δες το διάγραμμα του gearbox και τις κινήσεις.

http://www.airsoftct.com/electric-airsoft-gun-gearbox-guide/ 

Nick Babouinos

ωραιο το αρθρο,ευχαριστω
υπαρχει πιθανοτητα να φταιει το ελατηριο??η ακομα χειροτερα να εχει μπει τπτ μεσα στο πιστονι κ να μην το αφηνει αν δουλευει καλα??
θα δοκιμασω να το ξανανοιξω αυριο.
παιζει ρολο το blow back στην ολη λειτουργεια??η απλα διακοσμητικο καθαρα??

Nick Babouinos

προς το παρον δεν ανοιχτηκε αλλα με πολυμετρο αποκλειστικε η πιθανοτητα βραχυκυκλωματος,κανεις αλλος καμια ιδεα του τι παιζει??

Sierraxray

Κάνε μια  χάρη και δοκίμασε με μία άλλη μπαταρία πιο καινούρια. Τα V2 καμια φορά θέλουν μπαταρίες με μπόλικα MAh. Αλλιώς κολλάνε και στέλνουν ρεύμα, αλλά δεν είναι αρκετό για να ολοκληρώσει τη συμπίεση του ελατηρίου και να κανει πλήρη κύκλο το γραναζι.
Απλά μην το ξεσκίσεις στο πάτημα αν δεις και ξανασταματάει, γιατί όσο ανεβαζει θερμοκρασία θα σου καψει την ασφάλεια στην καλύτερη περίπτωση. Πατα μία ριπή και αν δεις και δε βαραει συνέχεια, τότε άσε τη σκανδάλη ενα δευτερολεπτο μετα την τελευταία βολή.

Να υποθέσω ότι δεν εχεις αλλάξει το shimαρισμα (δισκάκια που μπαινουν στον αξονα των γραναζιών)
Να υποθέσω ότι δεν εχεις κανένα 120άρι ελατήριο
Να υποθέσω ότι δεν έχεις βάλει ρουλεμάν και μεσα στο πιστόνι και πίσω στον οδηγό (καλά αυτό ειναι σχεδόν απίθανο να δημιουργήσει θέμα, όμως έχει τύχει σε 2 περιπτώσεις να ζορίζεται πολύ να συμπιεστεί το ελατήριο λόγω χώρου)
Να υποθέσω ότι δεν έχεις αλλάξει το ύψος του κινητήρα (αν παει πολύ πανω και πιέζεται, ζορίζεται να γυρίσει το πρώτο γρανάζι)
Αν κάτι απο τα παραπάνω 4 έχει γίνει τότε πολυπλοκεύει το πράμα. Δεν ειναι κατι που απαιτεί έξοδα, αλλά θέλει λίγο Youtube ή καποιον που να ξέρει τί πειραζει.
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

Nick Babouinos

θα δοκιμασω και αλλη μπαταρια,το θεμα πλεον μετα απο 2 ΄΄εγχειρησεις΄΄ειναι οτι ολα λειτουργουν αψογα αλλα η μπαταρια συνεχιζει να ζεστενετε.
οσο για τις ερωτησεις τπτ δεν εχει αλλαχτει.ολα ειναι μαμα και το μοτερ στο συγκεκριμενο μοντελο ειναι στεθερο,δηλ δεν εχει καποια βιδα ρυθμισης υψους.
γενικα με εξαιρεση το gearbox shell που ειχε αλλαχθει γιατι το κανονικο εσπασε.ολα ειναι μαμα.ακομη και το ανταλλακτικο που εβαλα ειναι g&G για το συγκεκριμενο μοντελο.
γενικα εχω απογοητευτει με την εταιρια και δε πιστευω οτι θα βρω λυση,συν του οτι βαρεθικα ναδινω 30αρια και να μη γινετε και δουλεια η να φτιαχνω το ενα και να χαλαει κατι αλλο.