Μεταλλεία 5/1/2014 JERICHO

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 02 Μαρ 2014, 23:41:35 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

StarScream

Βαλε και 4 λυκακια..  ;)
Υ.Γ. Εισαι θεος.. εβαλες συμμετοχη στο παιχνιδι σου σε διαφορετικο ποστ  :o :) :) :) :)

Agamemnwn

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: Romeo1-4 στις  04 Μαρ 2014, 16:07:12 ΜΜ
Φυσικά και μας επικυρώθηκε. Η Δήλωση αναφέρει : Επιτρέπω στον Υιό μου ------- ------- Να συμμετάσχει σε παιχνίδι αεροσφαίρησης σε διαμορφωμένο χώρο στον οποίο διεξάγονται αντίστοιχα παιχνίδια. Επίσης δηλώνω υπεύθυνα οτι αναλαμβάνω την ευθύνη για οποιαδήποτε βλάβη προκληθεί στην σωματική ακεραιότητα του παιδιού μου και πως η χρήση του Ιδιόκτητου ηλεκτρικού τυφεκίου(Καθώς το αεροβόλο θεωρείτε πεπιεσμένου αέρα και οχι μπαταρίας) Θα γίνει μονο εντός του πεδίου Μαχης και υπο την επίβλεψή μου. Τέλος εχει Ημερομηνίες διεξαγωγής παιχνιδιού και κάποια λοιπά στοιχεία. Η Δήλωση αυτή έχει συνταχθεί απο δικηγόρο και έχει επικυρωθεί. Καθώς και έχει χρησιμοποιηθεί ούκο λίγες φορές για παιχνίδια στα οποία έχουμε συμμετάσχει. Φυσικά και είναι θέμα της διοργάνωσης αν θα με δεχτεί. Απλά συζήτηση κάνουμε! Φιλικά.

ΟΧΙ φίλε μου Δυστυχώς ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΤΟΥΜΕ.

Κάνε λίγο Υπομονή μέχρι να ενηλικιωθείς ...ΠΙΣΤΕΨΕ με ο Χρόνος τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα.
Θα κλείσεις τα 18 και ούτε που θα το έχεις καταλάβει.  ;)

ΣΗΜ.
ΟΣΟΙ σε έχουν δεχτεί σε παιχνίδι με τετοιου είδους ΠΑΡΑΤΥΠΕΣ και ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ δηλώσεις....
το μόνο που έχω να πω είναι οτι ΔΥΣΤΥΧΩΣ υπάρχουν και τρελλοί (για να μην εκφραστω διαφορετικα)
που μόνο ΚΑΚΟ μπορεί να κάνουν στο παιχνίδι.
Επι τη ευκαιρία ...θα θέλαμε πολύ να μάθουμε ΠΟΙΟΙ είναι αυτοί που σου έχουν επιτρέψει συμμετοχή με τετοιου είδους δηλώσεις,,,,

cobra stergi

"Οι μεγάλοι άνθρωποι μιλούν για ιδέες. Οι μεσαίοι άνθρωποι μιλούν για γεγονότα. Οι μικροί άνθρωποι μιλούν για τους άλλους." Πλάτων

spitfire11

Η ομάδα των Killer Rabbits δηλώνει την συμμετοχή 4 ατόμων στο παιχνίδι. 
Weapons :  WE Scar-L      &      JG Austeyr EF-88 Former(AUG A2)      &     KJW M9
Uniform :    Greek Lizard    &        Greek Lizard Desert      &      OD

loubamboo

1) LouBamboo από ομάδα MAGTAF-ALPHA

2) Alex E. από Légion internationale Airsoft
Freedom is more important than peace. USMC!

SPIDER

HERE COMES THE PAIN...

#LEONARDO-SWORDFISH#

Μία μέρα που δίνει ελπίδες οτι το 2014 μπορούμε να ανεβάσουμε
σε ανώτερο επιπεδο  το airsoft....
ήταν το σημερινό παιχνίδι.

Η επιμονή στην εκτέλεση των ΑΝΣΚ....και απο τις 2 ομάδες....
( παρ΄όλο τα πολλά χιλιομέτρα, δεν μειώθηκε η όρεξη για την επιτευξή τους)
η άριστη χρήση των επικοινωνιών....(οπου έλειπαν τα πολλά αστειάκια και η χάβρα του χαβαλέ)
λειτουργησαν θετικά δίνοντας milsim ατμόσφαιρα στο gameplay....

Οι κινήσεις και η στρατηγική των ομάδων...

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΖΗΛΟΣ των Sniper (μήπως παιζαμε το sniper Elite III και δεν το καταλαβαμε;;  :P )
έδωσαν ρέστα...μόνο ο PALIOU έλειπε... :)
Για το fairplay τι να πω;;  :o .... αρχίζει να μου φαίνεται πως το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

Το Red Rag λειτούργησε θετικά και θα καθιερωθεί και σίγουρα συνέβαλλε να μην υπάρχουν
παρεξηγήσεις του τύπου σηκώνω χέρι δεν σηκώνω, είμαι μέσα είμαι έξω κλπ κλπ κλπ.....

Επίσης να επισημάνω ότι, παρ' όλο που το παιχνίδι δεν είχε συγκεκριμένο dress code.....
To χυμαδιό του F.O.B. (Foraw Oti Brw) αρχίζει σιγά σιγά να εξαφανίζεται από το χώρο.

Τελειώνοντας να τονισω το de-breifing είναι ένα στοιχείο το οποίο και αυτό πρέπει να καθιερωθεί
ώστε εάν δημιουργείται κάποιο  πρόβλημα στη διάρκεια του παιχνιδιού , να λύνεται επί τόπου
και να αποφεύγονται τα φαινόμενα των αιρσοφτερ του πληκτρολογίου.

Για ακόμα μία φορά να εκφράσω τα συγχαρητήρια μου σε ΟΛΟΥΣ τους συμμετέχοντες
παλιούς και νέους.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΨΟΓΗ ΣΥΜΠΕΡΟΦΟΡΑ ΣΑΣ.

ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !!!!!!  :)

spiros.k

πολυ καλο παιχνιδι μπραβο σε ολα τα παιδια και στον λεωνιδα που εχει μερακι και γουσταρει αυτο που κανει.καλη βδομαδα και ευχομαι το 2014 να ειναι για ολους  με υγεια χαρα και καλα παιχνιδια..... ;)

vampiros

Φυσικά και μας επικυρώθηκε. Η Δήλωση αναφέρει : Επιτρέπω στον Υιό μου ------- ------- Να συμμετάσχει σε παιχνίδι αεροσφαίρησης σε διαμορφωμένο χώρο

πρωτο λαθος
ΔΕΝ υπαρχει "διαμορφωμενο ς χωρος".
αυτα υπαρχουν μονο στο paintball

στον οποίο διεξάγονται αντίστοιχα παιχνίδια. Επίσης δηλώνω υπεύθυνα οτι αναλαμβάνω την ευθύνη

ειτε το δηλωνει υπαυθυνα , ειτε οχι ... αυτος εχει την ευθυνη ωσ κηδεμονας

για οποιαδήποτε βλάβη προκληθεί στην σωματική ακεραιότητα του παιδιού μου

και η σωματικη ακεραιοτητα των αλλων που μπορει να βλαφθει απο το παιδι του ?
εκει ποιος αναλαμβανει την ευθυνη ?

και πως η χρήση του Ιδιόκτητου ηλεκτρικού τυφεκίου(Καθώς το αεροβόλο θεωρείτε πεπιεσμένου αέρα και οχι μπαταρίας)

αλλα το οπλο μπαταριας δημιουργει πεπιεσμενο αερα και ωσ εκ τουτου ειναι αεροβολο
δηλαδη ο πατερας σου , που παιζει στα παιχνιδια δεν γνωριζει τι ακριβως κανει ...
ενδεχομενως σε μια πιθανη επαφη με σωματα ασφαλειας δεν θα ξερει να εξηγησει την παρουσια του υιου του αλλα και την φυση του οπλισμου του.
θα ειναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι θα παει αυτοφωρο ωσ κηδεμονας ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

Θα γίνει μονο εντός του πεδίου Μαχης και υπο την επίβλεψή μου.

πεδιο μαχης δεν υπαρχει. εσεισ ονομαζετε τον οποιοδηποτε χωρο ετσι και τοτε λανθανετε

Τέλος εχει Ημερομηνίες διεξαγωγής παιχνιδιού και κάποια λοιπά στοιχεία. Η Δήλωση αυτή έχει συνταχθεί απο δικηγόρο και έχει επικυρωθεί. Καθώς και έχει χρησιμοποιηθεί ούκο λίγες φορές για παιχνίδια στα οποία έχουμε συμμετάσχει.

τοτε ουκ ολίγες φορές οπατερασ σου , εσυ και ΟΛΟΙ οι αλλοι κανετε του κεφαλιου σας
φιλικα .  ;)
... what we do in life ,
echoes in eternity ...

#LEONARDO-SWORDFISH#

Aν κάτι με διακρίνει ως χαρακτήρα...αυτό είναι η υπομονή και η ψυχραιμία μου.....

ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΚ ΤΩΝ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩΝ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΤ

που δεν έχουν να κάνουν με το παιχνίδι ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

PLEASE  >:(  >:(  >:(