14/06/09 KYRIAKI VASI ELEYSINAS 10:30

Ξεκίνησε από pit, 03 Ιουν 2009, 01:24:39 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Θάνος

Παράθεση από: Corsair567 στις  13 Ιουν 2009, 19:59:19 ΜΜ
Repo aurio... OLE OLE OLE... Opote upologiste kai emena. Paides ti wra exoume sunanthsh sthn gefura Sxistou??? Sry an to anaferate pio prin alla den exw proseksei tpt... An mporei kapoios na mpei ston kopo na mou to ksanapei kalws...!!!
Δεν έχει αναφερθεί ώρα συνάντησης στο "περίπτερο", αλλά λόγω του ότι στις 10.30 θα αρχίσει το μέτρημα των AEG στη βάση, καλό είναι να είσαστε εκεί λίγο πριν τις 10.00. Χρειάζεστε 10-15 λεπτά γιά να έρθετε.  ;)
keep safe distance...

Corsair567

Παράθεση από: Θάνος στις  13 Ιουν 2009, 20:44:02 ΜΜ
Δεν έχει αναφερθεί ώρα συνάντησης στο "περίπτερο", αλλά λόγω του ότι στις 10.30 θα αρχίσει το μέτρημα των AEG στη βάση, καλό είναι να είσαστε εκεί λίγο πριν τις 10.00. Χρειάζεστε 10-15 λεπτά γιά να έρθετε.  ;)
Periptero kai gefura Sxistou einai to idio simeio... Right???

Θάνος

Παράθεση από: Corsair567 στις  13 Ιουν 2009, 21:31:49 ΜΜ
Periptero kai gefura Sxistou einai to idio simeio... Right???
Right!  ;)

..γιά την ακρίβεια, το σημείο συνάντησης είναι το "περίπτερο", που βρίσκεται περίπου 100 μέτρα μετά τη γέφυρα του Σχιστού, στο δεξί σου χέρι, πηγαίνοντας προς Κόρινθο.  :)
keep safe distance...

mdouke

ok λοιπόν να πούμε γύρω στις 10.00 να μαζευτούμε στο περίπτερο να πάμε όλοι μαζί?

SPIDER

RAVEN SHIELD

•   MISERICORD 

•   SPIDER

•   SHADOW

•   MORIC

+  SILVER
HERE COMES THE PAIN...

lefteris

λογω καποιου σοβαρου θεματος που προεκυψε, ακυρο για αυριο.. :'( :'( :'( :'( :'(

lefteris

για εμενα εννοω παιδια..

Θάνος

Τι έγινε? Δεν ποστάρει κανένας? Δεν περάσατε καλά ή πήγατε όλοι γιά μπάνιο?  :P
Ευχαριστούμε Pit γιά την διοργάνωση. Εγώ μάζεψα εμπειρίες, τα γάντια τελικά χρειάζονται  ;D (ΒΒ στο χέρι από αντίπαλο συναθλητή καί σκίσιμο στην παλάμη από πέσιμο αρκούν) ;D....αυτά!....πάμε γι άλλα.  :)
keep safe distance...

cgwolf

Αν και ήθελα να γράψω απο ώρα,δεν έχω το κουράγιο...Αυτο τα λέει όλα απο μέρους μου αφού τα έδωσα όλα!
Πολύ ωραίο το σενάριο,ήθελε κάποιες βελτιώσεις αλλά σε γενικές γραμμές ήταν πολύ καλό!
Άλλη μια μέρα γεμάτη ΒΒs και μπόλικη αδρεναλίνη πέρασε.
'Αλλη μια ωραία εμπειρία.

P.S.: Υπήρχαν κάτι γκρίνιες στο δεύτερο παιχνίδι,αλλά θέλω να ελπίζω ότι προήλθαν απο την κούραση και τις τόσες ώρες στον καυτό ήλιο.

Καλή δουλειά Pit!

Αντέ και καλά μας επόμενα παιχνίδια!
Wolf-X...Wolf is the sniper,X marks tha spot!

loubamboo

Να πω και εγώ τις εντυπώσεις μου από το σενάριο "STORM CLOUD".

Ήμουν στην επίθεση και έχω να αναφέρω ότι η ροή της δράσης ήταν αρκετά
γρήγορη και συνεπώς το παιχνίδι είχε το ανάλογο ενδιαφέρον. Συνάντησα για
πρώτη φορά κάποιο BB σχετικά γρήγορα (κατ' εκτίμηση περίπου 20 λεπτά από
την εκκίνηση του παιχνιδιού). Παρείχα πυρά υποστήριξης με το A&K M249 PARA
μου σε συμπαίκτες της ομάδας μου (Β) οι οποίοι επιχειρούσαν να καταλάβουν
και να ασφαλίσουν το κτίριο του πύργου ελέγχου. Το "μοιραίο" για μένα επήλθε
όταν κινήθηκα αριστερά του κτιρίου ακολουθώντας συμπαίκτη μου ο οποίος
επιχειρούσε να προωθηθεί προς την πίσω πλευρά του κτιρίου.
 Θέλω εδώ να συγχαρώ τον παίκτη (δεν γνωρίζω ποιός ήταν) ο οποίος με πέτυχε
από σχετικά μεγάλη απόσταση - σίγουρα από θέση πέραν του τσιμεντένιου τοιχείου
που βρίσκεται στην απέναντι πλευρά του κτιρίου. Πρέπει να ήταν πολύ καλά καλυμ-
μένος γιατί δεν τον είδα.
  Έκανα respawn μετά πάροδο 5 λεπτών περίπου από την επιστροφή μου στο SAFE
HOUSE και στη συνέχεια έμεινα ζωντανός ως το τέλος του σεναρίου. Επέστρεψα
στο χώρο όπου είχα χτυπηθεί, όπου στο μεταξύ είχε καταληφθεί και ασφαλιστεί
από άλλους συμπαίκτες μου το κτίριο του πύργου ελέγχου. Κατά συνέπεια και
κατόπιν αιτήματος του συμπαίκτη Maleficus, παρείχα πυρά καθήλωσης κατά των
παραθύρων της πίσω πλευράς του κτιρίου που βρίσκεται αμέσως μετά το κτίριο
του πύργου ελέγχου.
 Περίπου 10 λεπτά μετά την κατάληψη και αυτού του κτιρίου τελείωσε το παιχνίδι.
 Θέλω να ευχαριστήσω και να συγχαρώ τους διοργανωτές και όλους τους παίκτες
για τις προσπάθειές τους και να επισημάνω ότι με την παρουσία μας σήμερα στο
συγκεκριμένο χώρο προστατεύσαμε έστω και για λίγες ώρες την περιβάλλουσα τη βάση
δασική έκταση.

Let the BBs fly!                                                    
Freedom is more important than peace. USMC!

FanIsHere

Παράθεση από: loubamboo στις  14 Ιουν 2009, 20:22:49 ΜΜ
[...] να επισημάνω ότι με την παρουσία μας σήμερα στο
συγκεκριμένο χώρο προστατεύσαμε έστω και για λίγες ώρες την περιβάλλουσα τη βάση
δασική έκταση.

Τι ακριβώς εννοείς? ???
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

Haroth

Από τον κίνδυνο πυρκαγιάς ενοεί Φάνη

LEOPOL4

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΑΙΔΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΜΕΡΟΣ.
ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ....
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΕΝΑΡΙΟ
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!

leonardo sunbird

Kai mono pou tonisan me xrwma ta epikindina shmeia kai pathmata tou pediou aksizoun sygxarhthria..H asfaleia sto airsoft einai eksexwn kanonas!!!!  B-R-A-V-O !!!!!

Athens

Polu kalo stishmo , arketa kalo senario . Dustixos den kathisame sto deutero meros tou game alla apo to prwto h empiria polu kalh.

Ta mona arnhtika htan kapws to respawn (pola mperdemata) kai fusika o kautos hlios pou mas maurise kuriolektika.

Ready for the next Quest !
Over and out

Athina

Maleficus

oreo game me oxi toso issoropimenes omades mias kai i omada efodou itan kapos perissoteroi apo tous aminomenous
liges pareksigiseis peri to thema tou "medic" .....
para trixa na mas skotosoun to giatro mias kai efage dio boles

Thelo na eyxaristo to palikari p m edose to MP7 mias kai to diko m M4 ksepernouse kata poli ta epitrepta oria sta FPS(420!!!)
kai ton allo p m edose mia extra gemistira gia to sidearm m mias kai imoun mono me mia low cap magazine

Tha ta poume se allo game
Maleficus

LAFINA

Καλησπέρα κι από μένα!
Παιδιά τι να πω. Η εμπειρία εκπληκτική. Ήταν η πρώτη μου φορά. Δεν είχα ασχοληθεί ποτέ ξανά στο παρελθόν με
κάτι αντίστοιχο. Η ουσία είναι ότι το πήρα πατριωτικά το θέμα και είδα ότι μ'αρέσει πολύ.
Έχει δράση, αδρεναλίνη τις περισσότερες φορές στα ύψη, σε κρατάει σε εγρήγορση, βάζεις το μυαλό σου να δουλέψει
τι πρέπει να κάνεις, πως να προφυλαχτείς, πως να καλυφθείς, πως να δράσεις ώστε να μην σε αντιληφθούν και να πετύχεις
το στόχο και τον σκοπό.
Ήμουν μία απ'την ομάδα των μπλε.
Στην α΄ φάση που είμασταν άμυνα δεν έφαγα καμία διότι ανέλαβα χρέη γιατρού (γιατρέσσας  ;D που λέει κι ο Ζήκος στον μπακαλόγατο), και μαζί με τον τρελοεπιστήμονα μας είχαν στο ίδιο δωμάτιο να τον επιτηρώ  Βέβαια όταν άκουγα medic και medic ήμουν απίκο κι έτρεχα. Στο τέλος μου τελείωσαν οι γάζες  κι ανοίξαμε με τον τρελοεπιστήμονα φιλολογική συζήτηση για τα κιοφτεδάκια και το εξοχικό καρό τραπεζομάντηλο  ;D ) αστειάκι τόόόόσο δα!].Το θέμα είναι ότι μόλις περικύκλωσαν το κτίριο τα άτομα της κόκκινης ομάδας άρχισε το τουφεκίδι και παρατήρησα κάποια στιγμή ότι φύγαν όλοι απ΄την δική μου ομάδα και με άφησαν μόνη μου με τον κρατούμενο και την κοκκινη ομάδα να καταλαμβάνει τα δωμάτια του κτιρίου σε χρόνο dt . Μέχρι που ανακάλυψαν που τον είχαμε κρυμμένο άρχισα κι εγώ πυρ κατά βούλησιν αλλά μόνη μου τι να καταφέρω το τσαμένο.. :-[ Έριξα όσες μπουρούσα, "ξεπάστρεψα" και δύο άτομα και στο τέλος αφού ήρθαν και τον πήραν βγήκα όπως-όπως απ'το παράθυρο..

Στην β΄φάση του παιχνιδιού όπου είμασταν επίθεση παρατήρησα ότι απ'το safe house που ξεκινήσαμε ήταν αδύνατον να προχωρήσουμε προς τα κτίρια.
Στην πρώτη επιχείρηση ανέβηκα πάνω απ'το κτίριο του safe house μαζί με άλλα 3-4 άτομα της ομάδας μου προς το λοφίσκο αλλά δύο φορές που επιχείρησα να προχωρήσω προς τον πύργο ελέγχου δεν τα κατάφερα διότι δεν είχα που να κρυφτώ - καλυφθώ (δεν είχε δέντρα, θάμνο κ.λ.π.), Με χτύπησαν της κόκκινης ομάδας και πήγα στο safe house για respawn, περίμενα να έρθουν άλλοι δύο συμπαίχτες μου και μετά βγήκα.

Αφού βγήκα το σκέφτηκα ότι δεν έχει αποτέλεσμα να ακολουθήσω πάλι την ίδια τακτική και αποφάσισα και πήγα γύρω-γύρω μόνη μου. Κατηφόρισα τον λόφο κι άρχισα να τον ανεβαίνω σιγά σιγά φροντίζοντας να κρυφτώ σε δέντρα ή σε θάμνους, όπου υπήρχαν, με σκοπό να μπω απ'το πίσω μέρος του κτιρίου και όχι απ'την μπροστινή πλευρά που βλέπει στον δρόμο. Τώρα τι θα έκανα μόνη μου αν τα κατάφερνα να μπω?? Δεν ξέρω. Απλά είχα φανατιστεί τόσο πολύ που το μόνο που μ'ένοιαζε εκείνη την στιγμή ήταν πως θα μπω απ'το πίσω μέρος του κτιρίου και πως θα αιφνιδιάσω.
Για κακή μου τύχη με ανακάλυψαν λίγο πριν φτάσω στο κτίριο. Προσπάθησα να κρυφτώ σε έναν θάμνο αλλά δεν τα κατάφερα΄. Άνοιξαν πυρ και μου την μπουμπούνισαν  κανονικότατα (Άρεε άτιμη κενωνίαααα :'( ::)  ).
Την τέταρτη φορά πήγα και μπήκα στο κτίριο που είναι απέναντι απ'τον πύργο ελέγχου αλλά ανακάλυψα ότι ήταν δικοί μου (της μπλε ομάδας),  και το κτίριο άδειο από της κόκκινης. Παραλίγο να τους τις μπουμπουνίσω, αλλά (ευτυχώς)  θυμήθηκα το σύνθημα και το παρασύνθημα που είχαμε συνεννοηθεί. Οπότε δεν συναίβει κάτι το μοιραίον!.
Όταν βγήκα με χτύπησαν, πάλι φώναξα έξωωω! και μη βαράτε καλέ!, υπάρχει και κουδούνι.... (κουδούνι απ'τον ήλιο, είχα γίνει  ;D ).
Αμέσως μετά παρατήρησα μία αναμπουμπούλα και μία διάλυση της όλης φάσης - παιχνιδιού. Δεν κατάλαβα τι ακριβώς παίχτηκε αλλά αντιλήφθηκα ότι μάλλον το διαλύουμε...

Τα υπέρ: ενθουσιασμός, πλάκες, γέλιο, φωτογραφίες πολλές (μπράβο Θάνο, μπράβο Leonardo sunbird),άσκηση και σάουνα (χάνεις κιλά και πόντους και θερμίδες μαζί ;D ) τρέξιμο και νιώθεις σαν να υπάρχει πολεμική κινηματογραφική ταινία στην οποία συμμετετέχεις, ε! όπως και να το κάνεις νιώθεις κάπως..

Τα κατά: το λιοπύρι και η μειονότητα που ένιωσα ότι είμασταν στην β΄ φάση σαν επίθεση διότι οι περισσότεροι προτίμησαν να πάνε στην κόκκινη ομάδα.
Επίσης είχαμε δύο άτομα sniper στο παιχνίδι, όπου πιστεύω το σωστό θα ήταν ο ένας να είναι με την μπλε ομάδα και ο δεύτερος με την κόκκινη ομάδα ώστε να έχουν και οι δύο ομάδες από έναν sniper. Anyway αυτό είναι και λίγο στην επιλογή του καθενός και δεν μου πέφτει ιδιαίτερος λόγος απλά αναφέρω τι παρατήρησα.

Σε γενικές γραμμές εκπληκτικά! Εύγε παιδιά κι άλλα τέτοια (χωρίς ευτράπελλα). Για την επόμενη Κυριακή που υπάρχει πάλι στην Ελευσίνα θα απαντήσω για συμμετοχή κατά πάσα πιθανότητα Πέμπτη ή Παρασκευή.

Καλές βολές σε όλους,
Τάνια

P.S.: Ότι παρέλειψα παρακαλώ συμπληρώστε με και διορθώστε με.

Μπορεί να ΜΗΝ είμαι στρατηγός αααλλάάά τα λέω τσεκουράτα!

leonardo sunbird

Αξιαγάπητη LAfina.... νιωθω τυχερος που θα απαρτιζεις και επισημα την Τ.Α.S...... (τυφλα να εχει η S.A.S. ;D ) -Δες στο forum στις παρουσιάσεις...anyway...Δε παρελειψες τιποτα..... ακρως κατατοπιστικη...... και ΠΑΝΤΑ ΜΑΧΙΜΗ!!!!!

Με εκτίμηση
;D ΛΕΟΝΑΡΔΟ σανμπερντ!!!!  ;D

misericord

Καλά Τάνια πρέπει να έχεις τρελό μοτεράκι και αλκαλικές μπαταρίες....δεν έχω ξαναδεί άνθρωπο να κάνει τις διαδρομές που έκανες στο δεύτερο παιχνίδι, που να μάθεις και τις καβάντζες του πεδίου δηλαδή.

Εξαιρετικά.

Ελπίζω να τα ξαναπούμε σύντομα και σε ένα πεδίο που να επιτρέπει λιγότερο τρέξιμο και περισσότερη τακτική.

Goodspeed

Alli mia Kyriaki perase eyxarista, me bbs na sfyrizoyn de3ia ki aristera. Arketi drasi, entasi, ma pio poly perissoteri organwsi mexri twra. Well done Pit.

Ta leme pali @ same place :)
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...