ΦΙΑΛΕΣ ΠΡΟΠΑΝΊΟΥ?????

Ξεκίνησε από Valek, 10 Δεκ 2012, 04:48:33 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Valek

Καλησπέρα, ψάχνω τόσο καιρό για να βρω κάτι για να ταΐζω το We Scar μου. Aγόρασα λοιπόν  βαλβίδα http://chairsoft-press.com/wp-content/uploads/2009/03/mb-xg02-l.jpg και δεν μπορώ να βρω πουθενά φιάλη!! Έχει κανείς σας υπ όψιν του πως τι και γιατί?
Κάτι τέτοιο δλδ http://www.airsplat.com/images/Green-Gas-Propane-Adapater.jpg
Whipe them up.. All of them.

Falcon

Σε χρωματοπωλεια και μαγαζια για εργαλεια. Πηγαινε και ζητα.

tristan

Βρησκις και σε υδραβλικα μπουκαλες  προπανιου

chris21

πολυ προσοχη με το προπανιο με τσιγαρα και φυλαξη σε κλειστους χωρους ειναι πολυ επικινδυνο!
ca slr105a1 compact
cyma aks74u
kjw m700p
tm glock18c custom
cyma glock18c
we hi-capa 7.0 black dragon

tristan

Αν ολα τα κανης σωστα δεν εχεις θεμα βεβεα εκει που το παιζης ειδηκος με προπανια  και ακουσης κανα μπαμ καπια μαλακια εκανες να εισαι σηγουρος !!!!!

Valek

Axaxaxa  επος! Μεχρι τωρα ολα βαίνουν καλώς. Συνεταιρισμος υδραυλικών και ξερό ψωμί.. 6,80Ευρο το κιτρινο ΜΑΠ. εχω βρει κ ενα κοκκινο που λεει εχει πιο πολυ πιεση αλλα δεν το ρισκαρω.. επισης κραταει πιο πολυ απο τα κλασικα green gas ^_^

axtipitos

παρατηρεις μεγάλη διαφορά σε θέμα δύναμης και αν ναι πόσο?

Valek

Πολύ χοντρά θα σ πω τ εξής. πιστόλι με πράσινο αέριο 300ΦΠΣ, το ίδιο με προπάνιο 332ΦΠΣ. την παρασκευή θα μετρήσω και το σκαρ μου με πιο μακριά καννη στα low & high του NPAS και θα ανεβάσω αποτελέσματα.. πάντως περα απο τα φπσ αλλάζει και η ανάκρουση

Dulas

Κάπου έχω ένα πιστόλι NNΒ που το δούλευα με κίτρινη μπουκάλα, αν το ξεθάψω γιατί σίγουρα δεν το έχω πετάξει, θα σηκώσω φωτό από το πως γίνετε ο θάλαμος που αποθήκευε το αέριο μετά από κάπου 40-50 γεμίσματα.

Αυτό δεν σημαίνει τίποτα γιατί όλα εξαρτώνται από την ποιότητα του κάθε όπλου-γεμιστήρας κτλ.

Θυμάμαι πάντως ότι είχε φουσκώσει το θάλαμο περίπου 1mm, δηλαδή ξεχείλωσαν όλα, δεν πάταγαν ούτε λάστιχα ούτε τσιμούχες ούτε τίποτα
Για τους fps-όφοβους...
Προτιμώ να με πετύχει 1 ΒΒ με max 2.8Joules απο τα 25+ μέτρα παρά μία ριπή 1.87J σε 25- ή μια ριπή 1J στα 15-(οι 2 δυνάμεις αντιστοιχούν στην αρχική ενέργεια που έχει το BB 0.20gr με 550,450 και 350fps αντίστοιχα

axtipitos

Παράθεση από: Dulas στις  17 Δεκ 2013, 12:33:19 ΜΜ
Κάπου έχω ένα πιστόλι NNΒ που το δούλευα με κίτρινη μπουκάλα, αν το ξεθάψω γιατί σίγουρα δεν το έχω πετάξει, θα σηκώσω φωτό από το πως γίνετε ο θάλαμος που αποθήκευε το αέριο μετά από κάπου 40-50 γεμίσματα.

Αυτό δεν σημαίνει τίποτα γιατί όλα εξαρτώνται από την ποιότητα του κάθε όπλου-γεμιστήρας κτλ.

Θυμάμαι πάντως ότι είχε φουσκώσει το θάλαμο περίπου 1mm, δηλαδή ξεχείλωσαν όλα, δεν πάταγαν ούτε λάστιχα ούτε τσιμούχες ούτε τίποτα

αυτο είναι κακό

sparvar

Το προπανιο εχει πολλα μειον , κ γενικα φθηρει στο μισο χρονο απ οτι το κοινο αεριο. Ψαχνωμουν κ εγω στην αρχη ,αλλα κατεληξα οτι το απλο αεριο ,αντε κ  το co2 ειναι οτι καλυτερο για airoft που δεν εχουν εργοστασιακα τις προδιαγραφες για προπανιο
INDEPENDENT GUN -----> KATΩ ΤΑ ΓΙΩΤΟ-ΚΟΜΜΑΝΤΑ <------

John-John

Παιδία καλησπέρα, χρησιμοποιω προπάνιο σχεδόν 1,5 χρόνο. Δέν έχω αντιμετωπισει κανένα πρόβλημα στα όπλα μου, όταν γινονται συχνα γρασαρίσματα και σωστες λιπάνσεις, δεν υπάρχει πρόβλημα, απλά με το προπάνιο γενικα στα GBB ξεχνάς την ριπή....
Don't run!!! You will die tired...

Rethymno Airsoft Team
            Virus