απορια για οπλο

Ξεκίνησε από GRaffitas, 15 Δεκ 2013, 19:03:23 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

GRaffitas

Καλησπερα παιδια μια ερωτηση.ειμαι καινουριος. μικρο μπατζετ.
Να παρω ενα zastava m70 ελατηριου (410 fps) και να του κανω καποιες αναβαθμισεις για να αυξηθει το βεληνεκες του (ξερετε ποσο θα μου στοιχησουν οι αναβαθμισεις?) μαζι με ενα aeg πιστολι ή να παρω ενα aeg οπλο οικονομικο (αλλα οχι κινεζικο)
One shoot - one kill!!!

tSeL

Nick_the_Greek

Φίλε μην πάρεις sniper θα το μετανιώσεις, για εμένα δηλαδή δεν αξίζει. Πάρε ενα AEG και θα το χαρείς πολυ περισσότερο. Τώρα η εταιρία ειναι σχετική για παράδειγμα εγώ τα CYMA σε σχέση με τα G&G τα θεωρώ καλύτερα στο τι πληρώνεις και τι παίρνεις...
Ποσα θες να διαθέσεις;;
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

tSeL

Εαν αφιερωσει χρονο να μαθει sniper θα κανει καλη δουλεια ομως ^^ Αν αγαπας sniping μην κολλας ΄)

GRaffitas

tSeL εχεις πμ

NickTheGreek εχω πολυ μικρο μπατζετ.ειμαι ανεργος και σκεψου οτι πουλησα το λαπτοπ μου για να μπορεσω να περασω.απλα θελα να ξεκινησω airsoft και δε μπορω να περιμενω ποτε θα βρω δουλεια για να κανω κατι που μ αρεσει.διαθετω ολα κι ολα (μεσα σε κανα 20ημερο θα τα εχω στο χερι) γυρω στα 120... Και μετα θα κοιταξω να παρω μασκα ,γιλεκο και επιγονατηδες με κανα 50αρι
One shoot - one kill!!!

Nick_the_Greek

Τότε με τίποτα μην πάρεις sniper.Τα έξοδα του, για να αξίζει, ειναι πολυ μα πολυ περισσότερα....
Σαν σχέδιο ποιο όπλο σου αρέσει;
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

GRaffitas

Εχω προτιμηση σε m4/m16 και g36
One shoot - one kill!!!

Nick_the_Greek

Καλα G36 εχει η JG. Το G36c για παράδειγμα εχει 88€ με μπαταρία και φορτιστή + τα μεταφορικά...

GRaffitas

Το εχει διαθεσιμο?μπορεις να μου στειλεις το λινκ?η εταιρια απο που ειναι?μη μου μεινει στα χερια
One shoot - one kill!!!

Nick_the_Greek

Ναι, ειναι απο έξω μαγαζί αξιόπιστο (έχουμε πάρει απο εκει πολλές φορές) και θα το έχεις σε μια εβδομάδα σπίτι σου χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα μεταφορικά ειναι 36€ Εμείς κάνουνε ομαδικές παραγγελίες οπότε μας βγαίνουν λίγα αλλα και ετσι δεν ειναι πολλά.
Τώρα η εταιρία ειναι κινέζικη αλλα καλη. Να ξέρεις οτι αυτο δεν κει τίποτα εχω ενα Μ4 VFC το οποίο εχει βγάλει βλάβη 4 φορές και ενα CYMA AKM το οποίο δεν πάθει ποτε τίποτα.

Nick_the_Greek

Αυτο το G36 ειναι πολυ καλό για αυτο τα λεφτά που δίνεις, το είχα ψάξει γιατι ήθελα να το πάρω και εγώ δεν θα έχεις πρόβλημα. Όπως και να εχει μην πάρεις με τίποτα φτηνό μοντέλο της G&G για ενα δεν αξίζουν καθόλου. Εγώ θα σου έλεγα παντός για τώρα να περιμένεις λίγο μπάς και βάλουν καμία χριστουγεννιάτικη έκπτωση είτε εδω είτε έξω.

GRaffitas

Κοιτα ετσι κι αλλιως θα κατεβω αθηνα σε 4 μερες οποτε κατα τις αρχες του 2014 θα παω στο καταστημα να δω απο κοντα...ευχαριστω για τις συμβουλες παντως φιλε
One shoot - one kill!!!