ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ: ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ 2 - Η ΟΡΓΗ ΤΟΥ ARBITER (Μεταλλεια 8-12-13)

Ξεκίνησε από Father, 16 Νοε 2013, 09:23:41 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

#LEONARDO-SWORDFISH#

T.A.S

1-Leonardo
2-Metalhead
3-JE33
4-Dinos21
5-2Pac
6-Echo Fox

H διοργάνωση μπορεί να μας τοποθετήσει σε οποιαδήποτε πλευρά επιθυμεί.

iceman27gr

αν υπαρχει θεση για ΕΔ για εναν νεο στον χωρο θα ηθελα να δηλωσω συμμετοχη με greek lizard ή woodland

Condor

Άκυρο για την ΠΕΡΣΕΥΣ που ήμασταν σε αναμονή... Ευχαριστούμε :)
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

Dreamkiller

Επιβεβαίωση για τα 4 άτομα από τους Guards όπως έχουν αναφερθεί σε προηγούμενο post. Ευχαριστούμε  :)
"Airsoft is a game, and it is a game in which honesty, integrity and honor play a very important role. This is not paintball..."

Hunky_Hunky

Σε περίπτωση που υπάρχει χώρος ...
Από Black Ops 5 άτομα για Ε.Δ. όπως στο Ποσειδώνας 1.

DRESS CODE: MULTICAM

1-SMOKE
2-HUNKY
3-ZERO COOL
4-POLONOS
5-SCRAT

Teacherdick

Απο Umbrella επιβεβαιώνω τη συμμετοχή των:
1)Paladin
2)Teacherdick
3)Skiny
4)Dangerous
5)Tsitouras
6)Smoke
7)Aeronflame
8)Mousman.

Ενδυμασία: Greek Lizard εκτός απο έναν που θα έχει παραλλαγή αεροπορίας.
Si Vis Pacem, Para Bellum.

vipergr

2 ατομα  Viper - Spartan σε οποια παραταξη χρειαζεται αν χωραμε

Father

- OI ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΕΙΣΕΙ -

Απομενουν γυρω στις 15 θεσεις κενες στους τρομοκρατες.
Σε περιπτωση που δεν καλυφτουν η ομαδα ΑSTIG που εχουνε δηλωσει για ΕΔ
θα φορεσουνε ταινια και θα πανε με τους τρομοκρατες.

Οσοι εχετε δηλωσει "ονοματα" μεχρι στιγμης εισαστε μεσα στο παιχνιδι και το απογευμα θα ανεβασω τις λιστες με τα ονοματα κτλ..

ΘΑ ΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ - ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΩΡΑ, ΣΤΑ ΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΓΕΜΙΣΤΗΡΕΣ

Καλημερα!

Father

Παράθεση από: iceman27gr στις  03 Δεκ 2013, 23:31:12 ΜΜ
αν υπαρχει θεση για ΕΔ για εναν νεο στον χωρο θα ηθελα να δηλωσω συμμετοχη με greek lizard ή woodland

Σε υπολογιζω για την παραταξη των τρομοκρατων αν και εφοσον μπορεσεις να ακολουθησεις το Dress Code του παιχνιδιου.
Ο λογος ειναι επειδη οι ΕΔ εχουνε πολυ δυσκολο ρολο στο παιχνιδι, για εναν καινουριο παικτη θα ητανε καλυτερα να βρισκεται στην αμυνα
για να ευχαριστηθει και να παρακολουθησει το παιχνιδι καλυτερα!

Αν συμφωνεις επιβεβαιωσε τη συμμετοχη σου για να σε συμπεριλαβω στη λιστα με τις συμμετοχες. Ευχαριστω!

COUNT X

Από LOST PATROL επιβεβαιώνονται οι συμμετοχές ως αρχικά.

Father

Ενημερωθηκαν οι λιστες με τις συμμετοχες σας στο αρχικο ποστ.

Θεσεις υπαρχουν μονο με τους τρομοκρατες.

tSeL

Fight Club : Sniper spotter ονοματα :  tsel και lorejo .Ερωτηση : γινεται να παιξω με γκιλι ?Ειχα δηλωσει συμμετοχη πριν μερες παλι αλλα μαλλον λογο γραμματοσειρας δεν πηρατε το ποστ . Παντως εξηγησα πως το pc μου δεν ειχε αλλη γραμματοσειρα ετσι αναγκαστηκα την εκανα με greeklish . Αν υπαρχουν θεσεις μονο στους τρομοκρατες και εγω παιζω μονο sniper σημαινει οτι δεν μπορω να παρω μερος η υπαρχει καποια λυση ? Δεν εχω προβλημα να παιξω απο οποιαδηποτε ομαδα . over.

WARBRO

Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

Father

Παράθεση από: tSeL στις  05 Δεκ 2013, 20:31:00 ΜΜ
Fight Club : Sniper spotter ονοματα :  tsel και lorejo .Ερωτηση : γινεται να παιξω με γκιλι ?Ειχα δηλωσει συμμετοχη πριν μερες παλι αλλα μαλλον λογο γραμματοσειρας δεν πηρατε το ποστ . Παντως εξηγησα πως το pc μου δεν ειχε αλλη γραμματοσειρα ετσι αναγκαστηκα την εκανα με greeklish . Αν υπαρχουν θεσεις μονο στους τρομοκρατες και εγω παιζω μονο sniper σημαινει οτι δεν μπορω να παρω μερος η υπαρχει καποια λυση ? Δεν εχω προβλημα να παιξω απο οποιαδηποτε ομαδα . over.

Φιλε tSeL καλημερα

Δεν ειδα καποιο ποστ ουτε καποιο μηνυμα με τη συμμετοχη σας. Επομενως αν θελετε,
μπορειτε να παρετε μερος με τους Τρομοκρατες και να φορατε μονοχρωμα (ολα).

Στο αρχικο ποστ εχω γραψει οτι <ΟΠΛΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ & SNIPER> επιτρεπονται μονο για τις ΕΔ.

και κατι αλλο...

PMR επιτρεπονται σε ολους αν και οι τρομοκρατες δεν τα χρειζονται ιδιαιτερα...

Συχνοτητες θα δωθουν στο πεδιο και υποψιν οτι το καναλι 8 θα ειναι της διοργανωσης.

Δεν ξερω αν το εχετε σκεφτει, αλλα κανεις δεν θα ξερει ποσα ατομα θα βρισκονται
στο σημειο Α και Β ουτε επισης ποσα ατομα θα χτυπησουν απο τις ΕΔ τα σημεια.
Δεν ειναι απαραιτητο να χωριστουν οι υπαρχουσες παραταξεις στα δυο  ;)

Οι Τρομοκρατες στο σημειο Α και Β θα εχουν δικαιωμα, αν και εφοσον το επιθυμουν, να χρησιμοποιησουν
ενα περιπολο των 2 ατομων με ρισκο να το χασουν εξ αρχης.

Στο πρωτο μερος του παιχνιδιου το σημειο Γ δεν θα παιξει ουτε θα χρησιμοποιηθει για ενεδρα η οτιδηποτε αλλο.
Δεν πλησιαζει κανεις ακομα και αν ακουτε ατομα να βρισκονται εκει.

Θα υπαρχουνε απο 2 ατομα της διοργανωσης σε καθε σημειο (Α-Β) για να καθοδηγουν οσους θα βρισκονται εκτος και για ο,τι αλλο χρειαστει.
Οποιοσδηποτε χρειαστει κατι η εχει μπερδευτει θα ψαχνει να βρει τα ΚΙΤΡΙΝΑ ΓΙΛΕΚΑ! ;D

Father

Επισης καλο ειναι να εκτυπωσετε και να εχετε χαρτες μαζι σας, ειδικα οι ΕΔ!!!

iceman27gr

Παράθεση από: Father στις  05 Δεκ 2013, 10:38:49 ΠΜ

Σε υπολογιζω για την παραταξη των τρομοκρατων αν και εφοσον μπορεσεις να ακολουθησεις το Dress Code του παιχνιδιου.
Ο λογος ειναι επειδη οι ΕΔ εχουνε πολυ δυσκολο ρολο στο παιχνιδι, για εναν καινουριο παικτη θα ητανε καλυτερα να βρισκεται στην αμυνα
για να ευχαριστηθει και να παρακολουθησει το παιχνιδι καλυτερα!

Αν συμφωνεις επιβεβαιωσε τη συμμετοχη σου για να σε συμπεριλαβω στη λιστα με τις συμμετοχες. Ευχαριστω!

οκ,μαυρο παντελονι κ μπουφαν με od εξαρτηση πιστευω ακολουθουν το dress code οποτε επιβεβαιωνω την συμμετοχη.
κ μια ερωτηση.υπαρχει καποιο τηλ επικοινωνιας αν χρειαστω οδηγιες για το πεδιο;

KRITIKOS

Kallistos

Απο τις ΕΔ, λόγω επαγγελτικών υποχρεώσεων οι:
31-Aeronflame
32-Mousman

θα είναι απόντες.

Ευχαριστώ.
Ready... Steady... Fire...!!!

Father

Παράθεση από: iceman27gr στις  06 Δεκ 2013, 12:31:53 ΜΜ
οκ,μαυρο παντελονι κ μπουφαν με od εξαρτηση πιστευω ακολουθουν το dress code οποτε επιβεβαιωνω την συμμετοχη.
κ μια ερωτηση.υπαρχει καποιο τηλ επικοινωνιας αν χρειαστω οδηγιες για το πεδιο;

Ειμαστε οκ!

Στο αρχικο ποστ εχει 2 λινκ απο το google maps οπου αν τα πατησεις σου δειχνει τη διαδρομη αναλυτικα απο τα διοδια της ελευσινας.
αν και παλι δεν βγαλεις ακρη στειλε μου προσωπικο μηνυμα για να σου στειλω το κινητο μου.

Να ξερεις παντως οτι το σημα στο πεδιο ειναι πολυ χαλια και ενδεχετε να μην πιανει κινητο.

Father

Εγιναν αλλαγες στις λιστες με τα ονοματα, αφαιρεθηκαν και προστεθηκαν καποιοι, με τη συμαντικοτερη
να ειναι την ομαδα των Philippine A.S.T.I.G να παιζει με τους Τρομοκρατες.

Αυτοι θα ειναι οι μονοι που θα φορανε κιτρινη ταινια στα χερια για να ξεχωριζουν.

***ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΧΟΥΝΕ ΚΛΕΙΣΕΙ***

Καποια παιδια επικοινωνησαν για το θεμα των γεμιστηρων και τους βρηκαμε λυση.

Το ξαναλεω οτι οποιος θα εχει μαζι του γεμιστηρες Hi-Cap θα τις αφησει πισω!!!

Ξαναδιαβαστε το αρχικο ποστ που εχει ολες τις λεπτομερειες του παιχνιδιου, μεγαλη προσοχη στην ωρα και στο dress code
και τα λεμε απο κοντα τη Κυριακη!