διαφορες πιστολιων αεριου και ηλεκτρικων help

Ξεκίνησε από giannis mamekas, 01 Σεπ 2013, 09:28:51 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

giannis mamekas

λοιπον οπως ειδατε και στον τιτλο ρωταω ποιες ειναι οι διαφορες των πιστολιων αεριου με τα ηλεκτρικα. Λοιπον  θελω να μαθω τις πιο βασικες διαφορες και τι μου συστινετε να παρω , το θελω για ( ελαφρια ) games . και να μην εχει εξοδα . ευχαριστω

captainNikos89

Απο τις λίγες μου γνώσεις για airsoft σου λέω τα εξής
Τα ηλεκτρικά δεν νομίζω να έχουν blowback (κίνηση του κλείστρου),δουλεύουν με μπαταρία και εντάξει κατά τη γνώμη μου δεν είναι και τα καλύτερα
Τα αερίου σε αντίθεση με τα ηλεκτρικά έχουν blowback,δουλεύουν με αέριο και συνήθως αυτά θα δεις παντού και είναι και αυτά που σου προτείνω να πάρεις.
Τώρα μη πάρεις τη γνώμη μου ως την καλύτερη

remali

Με βαση τα κριτηρια που θετεις  νομιζω οτι το ηλεκτρικο ειναι μονοδρομος. Οικονομικο , ενα glock της cyma θα το βρεις με 70 ευρω περιπου και οι γεμιστηρες του περιπου στα 8-10. Δεν θελει αεριο. Ειναι ελαφρυ καθως ειναι πλαστικο και χρειαζεται λιγοτερη συντηρηση. Με τα 180-200 φπσ που βγαζουν στα 25 με 30 μετρα ειναι αξιοπρεπεστατο + αυτοματη βολη. Ενα Αεριου κοστιζει κοστιζει απο 90+ ευρω και οι γεμιστηρες απο 18+. Υπολογιζεις και το αεριο. Ειναι πιο βαρυ αλλα και πιο αληθοφανες. Η ανακρουση ,εαν εχει, δινει αλλη αισθηση στο παιχνιδι. Με φπσ που πολλες φορες ξεπερνουν τα 300 εχεις αποστασεις 35+ μετρων. (Εχω δει αεριου να ριχνει καλυτερα και απο aeg).  Εαν τωρα η αληθοφανεια δεν ειναι ο στοχος, αλλα η πρακτικοτητα στο παιχνιδι ψηφιζω ηλεκτρικο.

gioalex

Θα συμφωνήσω με το ρεμάλι... Βέβαια, αν ρίξεις με αερίου και ηλεκτρικό, θα πας καρφί για αερίου. Έχω και από τα 2 και το ηλεκτρικό το εχω χρησιμοποιήσει ελάχιστες φορές...

gesored

Παράθεση από: captainNikos89 στις  23 Νοε 2013, 16:58:02 ΜΜ
Απο τις λίγες μου γνώσεις για airsoft σου λέω τα εξής
Τα ηλεκτρικά δεν νομίζω να έχουν blowback (κίνηση του κλείστρου),δουλεύουν με μπαταρία και εντάξει κατά τη γνώμη μου δεν είναι και τα καλύτερα
Τα αερίου σε αντίθεση με τα ηλεκτρικά έχουν blowback,δουλεύουν με αέριο και συνήθως αυτά θα δεις παντού και είναι και αυτά που σου προτείνω να πάρεις.
Τώρα μη πάρεις τη γνώμη μου ως την καλύτερη

Υπάρχουν και ηλεκτρικά με σύστημα blowback ! :)

(Airsoft) HK416 G&G topTech blowback (T418)

G&G Top Tech TR4-18 Blowback Shooting In Slow Mo

mirrage

Παράθεση από: gesored στις  24 Νοε 2013, 12:25:17 ΜΜ
Υπάρχουν και ηλεκτρικά με σύστημα blowback ! :)

(Airsoft) HK416 G&G topTech blowback (T418)

G&G Top Tech TR4-18 Blowback Shooting In Slow Mo

Απλά καμία σχέση η αίσθηση του αερίου με το ηλεκτρικό, είτε μιλάμε  για GBBR είτε για GBBP.