Αγορά m4 gbbr!!!

Ξεκίνησε από cuspid, 16 Νοε 2013, 12:36:43 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

cuspid

Καλημέρα σε όλα τα μέλη του forum.
Σκέφτομαι εδώ και καιρό να αποκτήσω ένα m4 gbbr αλλά δυστυχώς δεν γνωρίζω και πολλά για όπλα αερίου. Γι αυτό θα ήθελα τη συμβουλή σας.
Τι μάρκα μου προτείνετε. WE, KJW, VFC, King arms ή κάποια άλλη;
Για ποιο λόγο την προτείνεται;
Έχω ακούσει ότι όλα είναι σχεδόν ίδια στην κατασκευή τους. Αληθεύει;
Γεμιστήρες είναι συμβατοί από όλες τις μάρκες;
Μερικά από τα όπλα που έχω βάλει στο μάτι:
http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=144&products_id=2035
http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=144&products_id=2563
http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=144&products_id=2143
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια σας!!!!!
don't try to kill,
just try to stay alive

Valek

Αδερφε για τα αεριου ριξε μια ματια πρωτα εδω
και οτι αλλη απορροια ρωτα :)

http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,10718.0.html
Whipe them up.. All of them.

cuspid

Μεγάλη βοήθεια τα video φίλε μου. Θα μπορούσες όμως να μου πεις την προσωπική σου άποψη για την καλύτερη επιλογή σε μάρκα; Διάβασα διάφορα σχόλια στο forum αλλά δεν έβγαλα συμπέρασμα. Όλοι είναι πιστικοί και με προσωπική εμπειρία. Έχω ένα m4 VFC AEG αλλά δεν ξέρω αν είναι το ίδιο καλό σε αέριο.
don't try to kill,
just try to stay alive

cpervert

φιλε μακρια απο vfc αεριου και ο λογος αν ψαξεις σε ολα τα φορουμ ειναι οτι εχει 2 αστοχιες υλικου σε nozle ειναι κακης ποιοτητας και λυγιζει και ραγιζει οπως και το μικρο πινακι το οποιο σταματαει το hammer  μεσα στο κοντακι τρωγεται ευκολα! η εταιρια εχει φροντισει και εχει ανταλλακτικα αλλα να παρεις κατι στα 400ευρω και μετα απο μερικες γεμιστηρες να θελει επισκευη ειναι κριμα!

airsoftcanada.com    gasgun.com kai zeroin.co.uk forums kanoyn polla συγκριτικά

mirrage

Παράθεση από: cpervert στις  16 Νοε 2013, 20:54:48 ΜΜ
φιλε μακρια απο vfc αεριου και ο λογος αν ψαξεις σε ολα τα φορουμ ειναι οτι εχει 2 αστοχιες υλικου σε nozle ειναι κακης ποιοτητας και λυγιζει και ραγιζει οπως και το μικρο πινακι το οποιο σταματαει το hammer  μεσα στο κοντακι τρωγεται ευκολα! η εταιρια εχει φροντισει και εχει ανταλλακτικα αλλα να παρεις κατι στα 400ευρω και μετα απο μερικες γεμιστηρες να θελει επισκευη ειναι κριμα!

airsoftcanada.com    gasgun.com kai zeroin.co.uk forums kanoyn polla συγκριτικά

Τα GBBR που λες έχουν ρίξει μερικές χιλιάδες bbs σε δοκιμές μέχρι να χαλάσουν.
Εγώ έχω παίξει αρκετά παιχνίδια αλλά ακόμα δεν έχω ρίξει ούτε μία σακούλα bbs
και είναι τζιτζι το MP5 μου.

gioalex

Φίλος έχει της VFC και του ράγισε το lower reciever πολύ γρήγορα. Ταλαιπωρήθηκε αρκετά ώσπου να βρει ανταλλακτικά για να το φτιάξει.

Nick_the_Greek

Φίλε με τίποτα VFC, τα GBBR τις ειναι το άκρος αντίθετο απο τα AEG τις. Εγώ εχω ενα και δεν στο προτεινω με τίποτα. Απο αυτα που εχω διαβάσει τα πιο καλα ειναι τα KJW αλλα δεν ειναι τόσο "πραγματικά" εσωτερικά, αν το ανοίξεις δηλαδή στα κομμάτια που βλέπεις. Αλλα στο παιχνίδι δεν σε ενδιαφέρει αυτο, γιατ αυτο εγώ θα σου έλεγα να πάρεις KJW.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

cpervert

Παράθεση από: mirrage στις  16 Νοε 2013, 21:27:59 ΜΜ
Τα GBBR που λες έχουν ρίξει μερικές χιλιάδες bbs σε δοκιμές μέχρι να χαλάσουν.
Εγώ έχω παίξει αρκετά παιχνίδια αλλά ακόμα δεν έχω ρίξει ούτε μία σακούλα bbs
και είναι τζιτζι το MP5 μου.
ναι αλλα εδς στην κρητη τα παιδια απο χανια που παιζουν μονο αεριου μπορουν να σου πουν μακρια απο vfc  δεν αντεχουν! δυστυχώς! οσο καλα ειναι εξωτερικα τοσο χαλια ειναι εσωτερικα σου ευχομαι να μην σου χαλασει το οπλακι αλλα αμα του κανεισ χρηση θα δεις οτι σε σχεση με αλλα βγαζει πολυ πιο γρηγορα προβλημα και σε αρκεςτα σημεια ειναι καθαρα αστοχια υλικου!

Valek

Καθαρα προσοπικη μ αποψη..
Παρε ενα WE M4 και θα κανεις χαρουλες.
Πληνωνεις λιγα (σχετικο αυτο) κ η ποιοτητα τους ειναι αρκετα εως πολυ καλη! Οι γεμιστιρες του παιζουν στα 30-35€ σε σχεση με αλλες μαρκες που ξεφευγουν στο 50αρι.
Επισης τα ανταλλακτικα του ειναι αρκετα πιο φθυνα και η Ra-tech εχει πολλα aftermarket πρωιοντα για την WE..
Βεβαια καμια μαρκα δεν ειναι απολυτα τελεια περα απο τα inokatsu και τα vipertech αλλα αυτα παιζουν απο 1000€ και πανω.. βεβαια ειναι φτιαγμενα για στρατιοτικη εκπαιδευση αλλα μας κανουν και μας χαχαχα
Οποτε μ ενα WE open bolt με ενα εγκατεστημενο N.P.A.S θα εισαι αρχοντας

cuspid

Παράθεση από: Valek στις  17 Νοε 2013, 02:34:47 ΠΜ
Καθαρα προσοπικη μ αποψη..
Παρε ενα WE M4 και θα κανεις χαρουλες.
Πληνωνεις λιγα (σχετικο αυτο) κ η ποιοτητα τους ειναι αρκετα εως πολυ καλη! Οι γεμιστιρες του παιζουν στα 30-35€ σε σχεση με αλλες μαρκες που ξεφευγουν στο 50αρι.
Επισης τα ανταλλακτικα του ειναι αρκετα πιο φθυνα και η Ra-tech εχει πολλα aftermarket πρωιοντα για την WE..
Βεβαια καμια μαρκα δεν ειναι απολυτα τελεια περα απο τα inokatsu και τα vipertech αλλα αυτα παιζουν απο 1000€ και πανω.. βεβαια ειναι φτιαγμενα για στρατιοτικη εκπαιδευση αλλα μας κανουν και μας χαχαχα
Οποτε μ ενα WE open bolt με ενα εγκατεστημενο N.P.A.S θα εισαι αρχοντας
Τα inokatsu τα είχα ακουστά αλλά τα vipertech όχι. Ξέρεις κάποιο site να ρίξω καμιά ματιά εγκυκλοπαιδικά σε αυτά τα 2;
don't try to kill,
just try to stay alive

cuspid

Ευχαριστώ παιδιά για τις πληροφορίες!
Ευχαριστώ gioalex. Ήταν όπλα που δεν ήξερα για την ποιότητα τους.
don't try to kill,
just try to stay alive

snoopy

Παράθεση από: cpervert στις  16 Νοε 2013, 23:02:12 ΜΜ
ναι αλλα εδς στην κρητη τα παιδια απο χανια που παιζουν μονο αεριου μπορουν να σου πουν μακρια απο vfc  δεν αντεχουν! δυστυχώς! οσο καλα ειναι εξωτερικα τοσο χαλια ειναι εσωτερικα σου ευχομαι να μην σου χαλασει το οπλακι αλλα αμα του κανεισ χρηση θα δεις οτι σε σχεση με αλλα βγαζει πολυ πιο γρηγορα προβλημα και σε αρκεςτα σημεια ειναι καθαρα αστοχια υλικου!

Βασικά είναι ανακρίβεια αυτό που λές για τα VFC (τουλάχιστον σε ό,τι αφορά τα αεροβόλα που βρίσκονται στα Χανιά).
Εδώ,όντως η συντριπτική πλειοψηφία χρησιμοποιεί GBBR στα παιχνίδια (να 'ναι καλά ο καιρός της Κρήτης).
Υπάρχουν 3 Μ4Α1 της εν λόγω εταιρείας εδώ και μόνο ένα έχει βγάλει βλάβη.Τα άλλα 2 λειτουργούν υποδειγματικά.Σίγουρα,αν με ρωτούσε κάποιος ποιάς εταιρείας GBBR να πάρει,θα πρότεινα της WE για τους λόγους που αναφέρει ο Valek,εκτός από το N.P.A.S. που με μια μικρή και φτηνή μετατροπή ( ;)) στις γεμιστήρες είναι περιττό.
Αν τελικά πάρεις WE, φρόντισε μόνο να είναι open bolt.
Είμαι κάτοχος ενός SCAR-L (open bolt) της WE εδώ και 3,5 χρόνια και έχω ρίξει πάνω από 10.000-12.000 ΒΒ'ς (0,25gr , 0,28gr και 0,30gr) και το μόνο που μου ζήτησε είναι ένα hop-up rubber (ε, και λίγο Locktite).'Οσο για την συντήρηση στο αεροβόλο (κάποιοι θα με πούν αιρετικό αλλά...) εγώ δεν πολυασχολούμαι (καθάρισμα-λίπανση κάθε 3.000 ΒΒ΄ς), πέραν του καθαρίσματος της κάνης (μετά από κάθε παιχνίδι).Στις γεμιστήρες όμως, πέφτει λίπανση πριν και ευλαβικό καθάρισμα-λίπανση μετά το παιχνίδι καθώς αφήνω και λίιιιγο αέριο μέσα τους κατα την αποθήκευση.'Εχω 7 και μετά από 3,5 χρόνια δεν χάνει καμία.
Ελπίζω να βοήθησα.

Valek

Σωστος ο Snoopy!!! ^_^ (για τι μετατροπη λες?) το NPAS ειναι απλα για να μεταβαλεις τα ΦΠΣ σου αναλογα με τα δεδομενα του πεδιου. Δλδ μαξ 420 ΦΠΣ (τσουπ το γυρνας και εισαι κυριος) Μαξ 330 το ξαναγυριζεις και παλι εισαι κομπλε. Επισης ειναι η μονη λυση αν θες να αλλαξεις καννη σε μακρυτερη και στενοτερη! Με 6,01 στα 51cm με προπανιο και πολυ πολυ ζεστη εβγαλε 913 ΦΠΣ.... Οτι και να του κανα δεν θα μ επαιζε κανενας χααχχααχ εκτως απο κανα τσονη η καμια παπια... χααχαχαχα :Ρ

cuspid

Ευχαριστώ snoopy. Να σου πω την αλήθεια και εγώ προς WE είχα προσανατολιστεί.  ;D
don't try to kill,
just try to stay alive

Golf.Echo.21

μ'αρέσουν αυτα που γραφετε και με ενδιαφέρουν...ειχα μεχρι τωρα 3 g&g, cm16 carbine + raider και gr16 carbine και είμαι ευχαριστημένος,ήταν όλα aeg...σε gbbr η εταιρία τι λέει;

cuspid

Παράθεση από: Golf.Echo.21 στις  18 Νοε 2013, 00:09:57 ΠΜ
μ'αρέσουν αυτα που γραφετε και με ενδιαφέρουν...ειχα μεχρι τωρα 3 g&g, cm16 carbine + raider και gr16 carbine και είμαι ευχαριστημένος,ήταν όλα aeg...σε gbbr η εταιρία τι λέει;
Έχω την εντύπωση, φίλε μου, ότι δεν είναι καλά. Γι 'αυτό και έχουν χαμηλή τιμή. Βέβαια θα σου πουν περισσότερα οι ειδικοί που βοηθούν και εμένα. Πάντως σαν ρέπλικα που τα έχω δει δεν με συγκίνησαν καθόλου. Ψάξε το όμως γιατί η γνώμη μου σε αυτό το θέμα δεν έχει και μεγάλη βαρύτητα. :-\
don't try to kill,
just try to stay alive

Golf.Echo.21

διαβασα σε φορουμ του εξωτερικου (αγγλια) μερικα κολακευτικα σχολια, εκτος του οτι καποιος γεμιστηρας που αγορασε εξτρα δεν ταιριαζε...καποιος που να εχει εμπειρια στα G&G αεριου θα βοηθουσε πολυ

sparvar

Εχω το cm16 carbine gbb της g&g .Δυο χρονια συνεχεια κυριακατικα παιχνιδια μ συντηρηση οποτε θυμηθω ,κ εκτος του επιλογεα που αλλαξα ( λογω  των κραδασμων μ εφυγε !) Δεν εχει βγαλει το παραμικρο προβλημα !! Αυτο κ τα we gbb ειναι κατα τη γνωμη μ η ποιο καλη value for money αγορα π μπορει να κανει κανεις ,αν λαβουμε υπ οψιν κ το κοστος των γεμιστηρων κ το περιθωριο αναβαθμισης ,συνολικα.
INDEPENDENT GUN -----> KATΩ ΤΑ ΓΙΩΤΟ-ΚΟΜΜΑΝΤΑ <------

Golf.Echo.21

τι γεμιστηρες χρησιμοποιεις? εχεις αγορασει εξτρα G&G η αλλης εταιριας? με ενδιαφερει το θεμα συμβατοτητας