Δεν καταλαβαίνω τίποτα!... :-(

Ξεκίνησε από LAFINA, 13 Ιουν 2009, 20:46:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

LAFINA

Διάβασα τους κανόνες του forum και συμφωνώ ως επί τω πλείστον αλλά έχω και κάποιες απορίες που αν ήταν εύκολο
σας παρακαλώ να μου διευκρινίζατε προς αποφυγήν παρεξηγήσεων.

Στο post "Τιμωρίες"  υπάρχει μία πρόταση που αναφέρει ενδεικτικά:
"Κρατάμε το δικαίωμα αποκλεισμού μελών, ακόμα και αν δεν έχουν καταπατήσει τους παραπάνω κανόνες."
Λύστε μου σας παρακαλώ αυτήν την απορία και εξηγήστε μου ταυτόχρονα ποιό είναι το νόημα της παραπάνω φράσης διότι, ίσως,
να μην κατανόησα πλήρως τι ακριβώς σημαίνει αυτό, τι εννοεί ο ποιητής  :), η κεντρική ιδέα του μαθήματος ποιά είναι :-\??
Θα υπάρχει κάποια αιτιολογία για τον αποκλεισμό μελών ή έτσι, επειδή, ίσως για παράδειγμα να υπάρξει συμφόρηση στο forum, θα αποκλείονται μέλη?

Επίσης στο post "Συγγραφή στο σωστό νήμα" των κανόνων του Forum αν μπορεί κάποιος παρακαλώ ας μου εξηγήσει  ποιό είναι το  νήμα
διότι όπως πολύ σωστά έχει αναφερθεί δεν υπάρχουν χαζές ερωτήσεις. ;)

Ευχαριστώ και πυρ κατά βούλησιν ;D
Μπορεί να ΜΗΝ είμαι στρατηγός αααλλάάά τα λέω τσεκουράτα!

Θάνος

Εχμμ..καταρχήν, ένας απαγορευτικός κανόνας που δεν αναφέρεται, αλλά ισχύει...είναι να μην κάνουμε πολλές ερωτήσεις ταυτόχρονα.  :P
Μην αγχώνεσαι να μάθεις τους κανόνες, τουλάχιστον όλους. Οι mods του φόρουμ αλλά καί οι χρήστες θα σε συμβουλέψουν όταν χρειαστεί.  ;)
Όσο γιά το "Κρατάμε το δικαίωμα αποκλεισμού μελών, ακόμα και αν δεν έχουν καταπατήσει τους παραπάνω κανόνες.", πάρτο σαν "ασφαλιστική δικλείδα" γιά κάποιον απαγορευτικό κανόνα που ακόμα δεν σκέφτηκαν.  ;D
Όσο γιά "Συγγραφή στο σωστό νήμα", αναφέρεται στο ότι η απάντηση που δίνεις στο "νήμα" ή "θέμα" ή "τόπικ" κ.λ.π. να μην είναι άσχετη καί εκτός θέματος.
keep safe distance...

VagBlack

Παράθεση από: LAFINA στις  13 Ιουν 2009, 20:46:31 ΜΜ
...Στο post "Τιμωρίες"  υπάρχει μία πρόταση που αναφέρει ενδεικτικά:
"Κρατάμε το δικαίωμα αποκλεισμού μελών, ακόμα και αν δεν έχουν καταπατήσει τους παραπάνω κανόνες."
Λύστε μου σας παρακαλώ αυτήν την απορία και εξηγήστε μου ταυτόχρονα ποιό είναι το νόημα της παραπάνω φράσης διότι, ίσως,
να μην κατανόησα πλήρως τι ακριβώς σημαίνει αυτό, τι εννοεί ο ποιητής  :), η κεντρική ιδέα του μαθήματος ποιά είναι :-\??
Θα υπάρχει κάποια αιτιολογία για τον αποκλεισμό μελών ή έτσι, επειδή, ίσως για παράδειγμα να υπάρξει συμφόρηση στο forum, θα αποκλείονται μέλη?...
Το airsoft βασίζεται στην τιμή και την ηθική τον παικτών. Αυτός ο κανόνας είναι βασικός για να μείνουν κάποια άτομα τα οποία με τις πράξεις τους (εκτός παιχνιδιού) παρολίγον να βλάψουν την κοινότητα του airsoft αλλά και το airsoft.

Τα άτομα που έχουν "αποκλειστεί" γνωρίζουν πολύ καλά το γιατί.

SAPPER

Τάνια συγχαρητήρια που μπήκες στον κόπο να διαβάσεις τους κανόνες του Forum πράγμα που το κάνουν λίγοι χρήστες και με αναγκάζουν να επαναλαμβάνομαι και άλλοτε να γίνομε "κακός".

Παραπάνω τα παιδιά με κάλυψαν στα αυτονόητα και πληροφοριακά είμαστε από τα πιο ελαστικά Forum, αλλά αυτό να μην το εκλάβουν ως αδυναμία μερικοί.

Μπορείς όπως και όλοι οι χρήστες ακόμα και με pm να ενημερώνεσαι για τυχόν απορίες η παράπονα η να κάνεις προτάσεις για βελτίωση του Forum και μην αγχώνεσαι αν θα ακουστής άσχετη η δεν ξέρω εγώ τι, κανείς δεν γεννήθηκε με ένα AEG στο χέρι η με netbook. ;)

Maleficus

thelo na rotiso kati kai ego peri ton kanonon tou forum

an kapoios p to nickname tou einai gnosto(opos kai to prosopo tou ) kai apodeixthei "Athanatos" ginetai "ban" ?
dioti kati exei akousei to aytaki m gia tetoies periptoseis

SAPPER

Παράθεση από: Maleficus στις  19 Ιουν 2009, 15:15:39 ΜΜ
thelo na rotiso kati kai ego peri ton kanonon tou forum

an kapoios p to nickname tou einai gnosto(opos kai to prosopo tou ) kai apodeixthei "Athanatos" ginetai "ban" ?
dioti kati exei akousei to aytaki m gia tetoies periptoseis

Όχι το Forum είναι μέρος ανταλλαγής απόψεων και πρέπει να έχει την ευκαιρία να υπερασπιστή τον εαυτό του, είτε για να εκφέρει την αντίθεση του σε κάτι που θα τον κατηγορήσουν, η να ζητήσει συγνώμη για αυτό που του αναλογούν.