ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ?

Ξεκίνησε από tag21, 16 Φεβ 2009, 12:12:30 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ

ΣΤΡΑΤΟ ΞΗΡΑΣ(ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ,ΠΕΖΙΚΟ,ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ,ΥΛΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,Κ.Α)
ΝΑΥΤΙΚΟ
ΑΕΡΟΠΟΡΕΙΑ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ
ΔΕΝ(ΕΧΩ ΠΑΕΙ,ΘΥΜΑΜΑΙ,ΘΑ ΠΑΩ)

Firestriker

Το 1988, για 23 μηνες, στην 114ΠΜ ("φυλακης μνησασθε"), στην 342ΜΠΚ ("μολων λαβε"), (αναχαιτηση), εφεδρος σμηνιας (υπολογος) μηχανικος πιστας και υποστεγου, με συνεχεις αποσπασεις "readyness" σε σμηναρχιες νησιων. Χωρια τις συμμετοχες σε παντoς ειδους διακλαδικες ασκησεις και αξιολογησεις πτερυγας μαχης.
α) Ο θεος να σε φυλαει απο τυφλου ραβδι και απο κουτσου γ......σι!
β) Ο κουφος και ο κλανιαρης πανε διπλα στα νταουλια!

mdouke

575 Τάγμα Πεζοναυτών στη Χαλκίδα με ειδικότητα Ακροβολιστή Ακριβείας (Ελεύθερος σκοπευτής κοινός)σαν θητεία γιατί τώρα είμαι  μόνιμος στο
Πολεμικό Ναυτικό.

cosvas

98 ΣΤ, Χείριστής Ασυρμάτου - Ραδιοτηλεγραφητής - Κρυπτογράφος,
Κ.Ε.ΔΒ. - Χαϊδάρι,
480 Τ.ΔΒ.Καταδρομών - Εθελοντής (οι υπόλοιποι 17 της σειράς με το ζόρι...πέσανε κάτι αναβολές - ψυχολογικά - Ι5 και έμειναν οι 11),
Ι΄Μοίρα Αμφιβίων Καταδρομών - Κώς,
480 Τ.ΔΒ.Κ. Εκπαιδευτής.

tag21

vlepo exei antapokrisi telika i pcifoforia auti..
bravo paidia kai se liges meres kapoioi isos na sas kalesoun gia epistratous
logo askisis pou tha ginei

an den kano lathos i askisi legete SARISA 2009.....
Ο ΤΟΛΜΩΝ ΝΙΚΑ

Giokrik

Πρώτο μου πόστ εδώ :)
Εφ. Ανθ/λγος (ΠΖ)
97Α ΕΣΣΟ - 246 Σειρά
ΤΦ Πληροφοριών
Ρόδος - ΔΑΝ Μεγίστης - ΑΣΔΕΝ

Uploaded with ImageShack.us

kinmid

Παράθεση από: tag21 στις  02 Ιουν 2009, 12:32:32 ΜΜ
vlepo exei antapokrisi telika i pcifoforia auti..
bravo paidia kai se liges meres kapoioi isos na sas kalesoun gia epistratous
logo askisis pou tha ginei

an den kano lathos i askisi legete SARISA 2009.....

Η εν λόγω άσκηση έλαβε χώρα εντός Μαίου.

cosvas

Πράγματι η άσκηση έχει ήδη πραγματοποιηθε'ι ...
Εν τω μεταξύ, ενώ έχω απολυθεί από το 2000 δεν έχω κληθεί για μετεκπαίδευση ούτε μια φορά!!! Βέβαια στην περίπτωσή μου μάλλον θα τους εκπαίδευα αντί να με εκπαιδεύσουν...

Sniper_Gr

1 Ιουνίου 1992 Παρουσιάστηκα ως Οπλίτης Πενταετούς Υποχρέωσης Στο 6ο Σ.Π. (Κόρινθος) για Βασική
Μετατέθηκα στις 18 Ιουνίου του ιδίου έτους στο Κ.Ε.Ε.Δ. (Μεγάλο Πεύκο) για να περάσω Π.Ε.Ν & Λ.Υ.Β. (Βασική έκανα Κόρινθο γιατί ήμασταν πολύ για να μας χωρέσει το Κ.Ε.Ε.Δ.)

Μετά απο Π.Ε.Ν & Λ.Υ.Β με στείλανε στο Κ.Ε.Β.Ο.Π (Χαΐδάρι) και πέρασας ΤΟW - MILAN & 0,50cal πολυβόλο..
Με ρίξανε δίπλα Κ.Ε.ΔΒ. στον γνωστό 480 για εκπαίδευση τηλεπικοινωνίες..

Αποδεσμεύτηκα στις 15 Δεκέμβρη και έχοντας γίνει δεκτή η αίτηση μου εισήχθη στην Σχολή της Μ.Υ.Κ.
Τελείωσα στις 30 Ιουνίου κ πήγα κατευθείαν ΣΧ.ΑΛ.

Απο ΣΧ.ΑΛ ανέβηκα βόρεια και πέρασα το μεγάλο σχολείο της Ρεντίνας γιατί οι 5εατείς θεωρούντουσαν μόνιμοι..
Ρεντίνα επίσης πέρασα και σχολή αιχμαλώτων..

Απο Ρεντίνα κατέβηκα στην μοίρα στην Ρόδο που τότε επίσημα δεν υπήρχε σαν μοίρα αλλά σαν μονάδα ενισχύσεως αστυνομίας..
Εαν θυμάμαι καλά μονάδα εθνοφυλακής μετονομάστηκε νομίζω μετά το '00

Ρόδο έκατσα μόλις 2 μήνες και βγήκα Γερμανία για το LRPS (Long Range Patrol School) και γυρνώντας Ελλάδα μετατέθηκα σε μια μονάδα λίγο πιο ειδική σύμφωνα με τις γνώσεις και την εκπαίδευση που είχα αποκτήσει...
Εκεί και πρωτοείδα το Μ16 και το Barett

Yπηρέτησα εκεί  για 2.5 χρόνια πραγματοποιώντας ως επι το πλείστον περίπολα στα σύνορα για λαθρομετανάστες και τον Δεκέμβριο του '06 - μετά τον τραυματισμό μου στο Δεξιό Γόνατο απο πυροβολισμό που δέχτηκα κατα την διάρκεια ανταλλαγών πυρών με άτομα που είχαν παραβιάσει τα σύνορα - αποσπάστηκα απο τις Ειδικές Δυνάμεις και πέρασα σχολείο εκπαιδεύσεως σκύλων στο τότε γνωστό Κ.Ε.Σ.ΣΚΥ. (σήμερα Κ.Ε.Φ.ΣΚΥ) και μετατέθηκα με τον σκύλο μου σε μονάδα αποθήκης πυρομαχικών στην Κεντρική Ελλάδα για πραγματοποίηση περιπόλων φύλαξης

Με αποστρατεύσανε για λόγους υγείας το 1997 1 Ιουνίου...
Κινήθηκα δικαστικώς για να επανέλθω στην υπηρεσία αλλά δυστυχώς λόγω τον τότε ισχυουσών διατάξεων και νόμων αυτό δεν κατέστη δυνατό..

Βαγγέλης - Λαμία

Sniper_Gr

Παράθεση από: RamboGR στις  20 Μαΐου 2009, 12:01:31 ΜΜ
ΤΙΠΟΤΑ ΑΚΟΜΗ!!!ΣΕ ΚΑΝΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΣΤΑ ΛΟΚ!!! 8)

Λυπάμαι που θα στεναχωρήσω αλλά από 1 Ιανουαρίου 2010 δεν θα ξαναπαρουσιαστούν οπλίτες ....
Στις Ειδικές Δυνάμεις..
Στο Πολεμικό Ναυτικό..
Στην Πολεμική Αεροπορία...

Τα προαναφερθέντα θα επανδρώνονται είτε από Επ.Οπ. είτε από μόνιμους υπαξιωματικούς και φυσικά απο αξιωματικούς

KAMENOS 12

294 06Α` ΕΣΣΟ
ΚΕΕΔ,35ΜΚ(ΚΥΠΡΟ)
και 2 χρονια ΟΒΑ στη Ζ`ΜΑΚ

Haroth

225 ΕΣΟ 1994 Διαβιβάσεις - Κρυπτογράφος - Κύπρος

Λυπάμαι αλλά τα υπόλοιπα είναι απόρρητα ;D ;D ;D 8) 8) 8)

lefteris

98 Ε ΕΣΣΟ
25ΕΜΑ , 25 ΤΘΤ στην Ξανθη, με ειδικοτητα Τ.Τ.Ο

Aquiline

Σειρά 271.
Διαβιβάσεις-κρυπτογράφος
Χαιδάρι-Σάμος-Πεντάγωνο

jumbo

ΑΡΧΕΣΘΑΙ ΜΑΘΩΝ, ΑΡΧΗ ΕΠΙΣΤΗΣΕΙ

ΑΞΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΑΕΙ ΤΑ ΠΑΘΗ ΤΟΥ

Spartan

Edeikes Dynameis KEED- 2 MAL alla logo sobaroy traymatismoy(xiastos-miniskos-xondros)meta apo kana 5mhno
me edioxan kai teliosa th thitia moy stoys giotades ths Aeroporias Stratoy(anaferomai stoys stratiotes)!
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

liongreek

Σειρά 94Α

Νεοσύλλεκτος στο Μεσσολόγγι, πεζικό, ειδικότητα Σκαπανέας

ΥΕΑ στο Λουτράκι στη Σχολή Μηχανικού (Ναρκοπόλεμος, Εκρηκτικά, Γεφυροποία, Οργάνωση Εδάφους)

Ρόδος, 541 ΤΕΑ Αφάντου, απόσπαση στον 3ο Λόχο, Πυλώνας, με ευθύνη ναρκοπεδίου και οχειρωματικών έργων ------------, Αποστολή Συμπλήρωσης και φύλαξη υλικών Προκεχωρημένης Αποθήκης Πυρομαχικών.

Απόλυση από Σχολή Μονίμων Αξιωματικών ως Εφ.Ανθλγος (ΠΖ) - Πρόεδρος επιτροπής διδακτικού προσωπικού ξένων γλωσσών, εκπαιδευτης ναρκοπολέμου.

Edit by Admin.
Μην δίνετε πληροφορίες για στρατόπεδα και τοποθεσίες προκεχοριμένων θέσεων ιδίως άμα έχει να κάνει με παραμεθόριο.
Αρκεστείτε στο σώμα που επιλέξατε καλύτερα και γιατί.  ;)

Sniper_Gr

Παράθεση από: liongreek στις  12 Ιουλ 2009, 22:28:25 ΜΜ
Σειρά 94Α

Νεοσύλλεκτος στο Μεσσολόγγι, πεζικό, ειδικότητα Σκαπανέας

ΥΕΑ στο Λουτράκι στη Σχολή Μηχανικού (Ναρκοπόλεμος, Εκρηκτικά, Γεφυροποία, Οργάνωση Εδάφους)

Ρόδος, 541 ΤΕΑ Αφάντου

Ρε τι μου θύμισες τώρα....

Τιμημένη Καταβιά με τις λάσπες σου και τις ασκήσεις σου...

Ozymandias

Ρε σεις.....μην δινετε τοσες πληροφοριες on line. To εχουμε ξαναπει, νομιζω

coupas

03Γ'  284
Δυνάμεις Πεζοναυτών
Πεύκο, 575 (Χαλκίδα) και 521 (Βόλο)
Θαρσείν χρή τάχ'αύριον έσσετ'άμεινον

liongreek

Παράθεση από: liongreek στις  12 Ιουλ 2009, 22:28:25 ΜΜ

Edit by Admin.
Μην δίνετε πληροφορίες για στρατόπεδα και τοποθεσίες προκεχοριμένων θέσεων ιδίως άμα έχει να κάνει με παραμεθόριο.
Αρκεστείτε στο σώμα που επιλέξατε καλύτερα και γιατί.  ;)

Παράθεση από: Ozymandias στις  13 Ιουλ 2009, 15:25:12 ΜΜ
Ρε σεις.....μην δινετε τοσες πληροφοριες on line. To εχουμε ξαναπει, νομιζω

Sorry για το ψιλο-off topic, το συγκεκριμένο μέρος που αναφέρω δεν λειτουργεί πλέον, το επισκεύτηκα το περασμένο καλοκαίρι, για αυτό και το ανέφερα...

...anyway, thanks for the tip...better safe than sorry... ;)