ΕΛΕΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΓΑΡΩΝ!!!!!! 21-9-2013 ΣΑΒΒΑΤΟ απογευματινο

Ξεκίνησε από anestis, 18 Σεπ 2013, 19:30:45 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

anestis

Καλησπερα η ομαδα ATTICA SEALS θα βρεθει στο Ελεουργειο Μεγαρων το Σαββατο 21-9-2013 για προπονιση οποιος ενδιαφερετε να ερθει να παιξουμε αρκετα deathmachακια επιτρεπωνται ολα τα οπλα( αεριου-AEG) οριο FPS 350 και ΥΠΟΧΡΕΟΤΙΚΑ ΦΑΚΟΣ θα γηνει ξεναγηση στο πεδιο για να δουν τον χορο οσοι δεν εχουν παιξει. Μπωρουν να ερθουν και ατομα τα οποια θελουν να δουν το Game. Επισης επιτρεπονται sniper και οπλα υποστηρηξης. Απαγορευετε αθλητηκη περιβολη ΥΠΟΧΡΕΟΤΗΚΑ παραλαγη, ΑΡΒΥΛΑ και ΓΥΑΛΙΑ !!!!
''Σας υπόσχομαι ιδρώτα, δάκρυα, λύπη και αίμα.'' Ειπε καποτε ο Τσωρτσιλ.
''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.
Εγω παλι λεω ''Πόλεμος γαρ σχολείον αρετής εστί''

anestis

''Η πραγματικότητα είναι μία ψευδαίσθηση που οφείλεται στην έλλειψη οινοπνεύματος.'' Καποιος εξαρτημενος απο το αλκοολ.

marinos

YOU CAN RUN BUT YOU CAN HIDE.

spyros_pap

Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

dinamitisc4

Say GoodBye To Your Heaaaaaaddd.!!!!!111111!

anestis

Δεν εγραψα την ηληκια διοτι πηστευα οτι ειναι αυτονοητο παιδια  :) ενοιτε 18+ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΞΕΡΕΣΕΙΣ !!!!!!

anestis

Θερμη παρακληση πρως οσους θελουν να ερθουν επιδη προτερεοτητα εχει η προσωπικη ασφαλει και κυριος η σωματικη μας ακερεωτητα προτηνω για οσους εχουν να φερουν μαζι τους επιγονατιδες,σφυρηχτρα και αλλα προστατευτικα γιατι για οσους δεν ξερουν το πεδιο εχει αρκετες τρυπες και πολα αυλακια.Γι αυτο παρακαλω παρτε τα μετρα σας πανω απολα η υγεια μας και μετα το παιχνιδι. Ευχαριστω!!!!

dtz

ερχόμαστε ακόμα 3 άτομα, αν δεν είναι πρόβλημα  :)

- adv
- stamos
- dtz
don 't get mad, get even