νεος , ποιο απο τα 2 ?

Ξεκίνησε από δημητρης χονδρογιαννης, 26 Αυγ 2013, 20:01:28 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

δημητρης χονδρογιαννης

ειμαι σε διλλημα , ποιο απο τα δυο προτεινεται ?
τα διαλεξα γιατι εχουν μεγαλη
ανακρουση , αλλα απο τεχνικα δεν ξερω , οποτε μια βοηθεια ....

http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=39_40_168&products_id=1446

http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=39_40_170&products_id=162

επισης θα ηθελα να μαθω αν τοποθετουναι σιγαστηρα πανω σε αυτα τα δυο

Nick_the_Greek

Το desert eagle είναι πολυ καλό πιστόλι με ωραία ανάκρουση αλλά:
1) Είναι πλαστικό, κάτι που διορθώνεται, εγώ έχω το ίδιο και το έχω κάνει full metal.
2) Δεν είναι καθόλου, μα καθόλου βολικά στα παιχνίδια για βολές στο σπίτι είναι ότι πρέπει αλλά μέχρι εκεί. Εμενα αν και μου αρέσει πολυ και του έχω σκάσει αρκετά λεφτά δεν με έχει βολέψει καθόλου στα παιχνίδια πολυ βαρύ, πολυ μεγάλο και κάνει την ίδια δουλειά με ένα Glock ή ένα hi capa.
3) Σιγαστηρα δεν μπορεί να πάρει κανονικά εκτός αν κανείς καμία πατέντα, αλλά ετσι και αλλιώς  ο σιγαστηρας  θα το έκανε ακόμα πιο  μεγάλο και πιο δύσχρηστο ( κάτι που ισχύει γενικά για τους σιγαστηρας στα πιστόλια)
Με λίγα λόγια ειναι ωραίο όπλο, πολυ εντυπωσιακό αλλα δεν κάνει για το πεδίο.
   Για το άλλο τώρα, δεν το έχω άρα δεν ξέρω.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

δημητρης χονδρογιαννης

να σημειωσω οτι θα το εχω μονο για σκοποβολη , οχι για μαχες

δημητρης χονδρογιαννης

δημητρης χονδρογιαννης

2) Δεν είναι καθόλου, μα καθόλου βολικά στα παιχνίδια για βολές στο σπίτι είναι ότι πρέπει αλλά μέχρι εκεί. Εμενα αν και μου αρέσει πολυ και του έχω σκάσει αρκετά λεφτά δεν με έχει βολέψει καθόλου στα παιχνίδια πολυ βαρύ, πολυ μεγάλο και κάνει την ίδια δουλειά με ένα Glock ή ένα hi capa. )

πυστευεις οτι για σκοποβολη ειναι καλο ? η

Nick_the_Greek

Για σκοποβολή ειναι πολυ καλό, αν το θες μόνο για αυτό αγορασε το.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

δημητρης χονδρογιαννης

αν το αφησω σε πλαστικο υπαρχει καποιος φοβος μην φθαρθει ?  πριν το κανεις φουλ μεταλ σου σου ειχε παθει καποια ζημεια ή ολα οκ?

Nick_the_Greek

Οχι δεν έχει κανένα πρόβλημα, αλλα full metal ειναι άλλο πράμα.....

δημητρης χονδρογιαννης

και κατι αλλο , το deasert eagle εχει ρυθμιση  hop up ?
ποση εμβελεια ειχε οταν το ειχες πλαστικο ?

Nick_the_Greek