ελεηστε τον αρχαριο

Ξεκίνησε από gioskiadas, 08 Αυγ 2013, 02:19:02 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

gioskiadas

ο παλιος ειναι αλλιως..... για αυτο ζηταω βοηθεια παιδια.... κατ αρχας καλημερα.... πρωτη φορα εδω στο φορουμ πρωτο ποστ..... οπως δηλωνει και ο τιτλος του θεματος μου ειμαι εντελως αρχαριος.. και θελω με τους φιλους μου να ξεκινησουμε airsoft.... μπολικα ατομα για δυο ομαδες ειμαστε οποτε τι μας μενει???? να αγορασουμε εξοπλισμο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ελα ομως που δεν ξερουμε τιποτα :( ...... η οικονομικη κριση μας ριχνει μαλλον στα πιστολια και επισης υπαρχει μια προτιμηση σε αυτα απο μερους μας.... κανεις δεν μιλαει για οπλα..... θα θελα λοιπον κατι σε αεριου μεταλλικο.....  μεχρι 100-110..... θα σας ημουν ευγνωμων αν με βοηθουσατε με ιδεες λυσεις και προτασεις σας....   στο η-σοπ εντοπισα καποια μπερετα..... εσεις τι προτεινετε??? απισης αν με ακουει καποιος απο το η-σοπ.... οταν λεει out of stock.... δεν υπαρχει τωρα διαθεσιμο και κατοπιν παραγγελειας θα ειναι η δεν υπαρχει ελπιδα να το αποκτησω ποτε????? ευχαριστω πολυ εκ των προτερων
ενας μελλοντικος σας αντιπαλος......
locked 'n' loaded (παιζω cs και san andreas ακομα και σημερα.... )

cuspid

Καλώς ήρθες φίλε μου στην μεγάλη μας παρέα!
Σου απαντώ στα ερωτήματα σου ένα ένα:

1) Πιστόλι αερίου στην τιμή που λες θα βρεις σε μάρκες WE και KJ Works. Άλλες μάρκες κοστίζουν περισσότερο.
2) Δεν παίζει ρόλο αν είναι Beretta ή Colt. Αυτό υπάγεται στο τι σου αρέσει εσένα από εμφάνιση. Το πόσο καλό είναι ένα όπλο εξαρτάται κυρίως από τη μάρκα του και τον μηχανισμό του.
3) Όταν λέει <out of stock> σημαίνει ότι δεν υπάρχει στο μαγαζί.
Θα πρέπει να ρωτήσεις αν θα φέρει και πότε. Ίσως πάρει ένα μήνα, ίσως πάρει ένα χρόνο.
4) Η γνώμη μου είναι να μην αρχίσεις με πιστόλι γιατί δεν θα είσαι καθόλου αποτελεσματικός σε public games. Καλύτερα να αγοράσεις ένα φθηνό όπλο και γυαλιά για την προστασία σου (απαραίτητα!!!!) 
Δεν αυτό
http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=2299

Ελπίζω να σε βοήθησα. Εύχομαι καλά και ασφαλή παιχνίδια!
Φιλικά cuspid
don't try to kill,
just try to stay alive

EXE

Θα συμφωνησω με τον cuspid καλυτερο για αρχη ειναι ενα τυφεκιο τυπου M4 αφου απλως με 1 πιστολι οι δυνατοτητες θα ειναι περιορισμενες.Αν στα λεφτα που θες να δωσεις δεν υπαρχει κατι σε καινουριο να σε καλυπτει τοτε δοκιμασε εδω  http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/board,29.0.html
κατι σε μεταχειρισμενο, πιστεψε με ειναι καλυτερη εναλλακτικη απο ενα πιστολι για καποιον που τωρα ξεκινα.
It's not the meat........
         ......it's the motion!!!!

gioskiadas

βασικα ευχαριστω για τη βοηθεια και τους δυο..... φιλε cuspid.... ειδα μου προτεινες ηλεκτροκινητο οπλο.... τι διαφορα εχει στην απόδοση από τα αεριου... και γενικα.... ασχετως χρηματων..... ποια ειναι καλυτερα???? αεριου?? CO2 ?? ηλεκτροκινητα???? αν παρ'ελπιδα δειτε καμια καλη αγγελια στα μεταχειρισμενα επειδη ΔΕΝ μπορω να τις αξιολογησω και να δω τι μου ταιριαζει στειλτε μου αν μπορειτε ενα πμ η βαλτε το λινκ εδω......
locked 'n' loaded (παιζω cs και san andreas ακομα και σημερα.... )

cuspid

Αυτή τη στιγμή το 99,99% των παικτών παίζουν με AEG. Ο λόγος είναι ότι τα ηλεκτρονικά όπλα είναι πολύ πιο εύχρηστα από αυτά του αερίου. Θέλουν ελάχιστη συντήρηση, παθαίνουν εμπλοκές πιο δύσκολα, έχουν σχεδόν τα ίδια fps σε κάθε μέτρηση και κάθε βολή (ανεξάρτητα από την θερμοκρασία του περιβάλλοντος και από τη χρήση)
Η απόδοση τους στην βολή είναι ικανοποιητική και μπορεί να βελτιωθεί κατά τω δοκούν από τον ιδιοκτήτη.
Τα όπλα αερίου υπερτερούν μόνο στον ρεαλισμό (γ@..νε ;)),
αλλά έχουν μεγάλες απαιτήσεις.
Εγώ δεν θα το πρότεινα για αρχάριο. Έχεις καιρό μπροστά σου.
Η γνώμη μου είναι να πάρεις ένα AEG και δεν θα το μετανιώσεις. Αν ψάξεις θα βρεις με τα λεφτά που διαθέτεις.   
don't try to kill,
just try to stay alive

sparvar

με 100-120 ε μπορεις να παρεις ενα ωραιοτατο aeg (ηλεκτροκινητο) για αρχη κ μετα κατασταλαζεις . αν σκεφτεσαι να ασχοληθεις θ σου προτεινα να αγορασεις καινουργιο κ οχι μεταχειρισμενο . τα αεριου ειναι ακριβοτερα, αλλα τις διαφορες αεριου -ηλεκτρικων οπως κ τα προταιρηματα/μειονεκτηματα μπορεις να τα διαβασεις σε διαφορα τοπικ εδω μεσα κ ειδικα στο ''βοηθηστε τους αρχαριους''  . αν ειστε πολλα ατομα θα βοηθησει πολυ κ μια ομαδικη παραγγελια, στο να εξοικονομησετε καποια χρηματα.
INDEPENDENT GUN -----> KATΩ ΤΑ ΓΙΩΤΟ-ΚΟΜΜΑΝΤΑ <------