INGRAM M11A1(GAS)

Ξεκίνησε από eric kokkinis, 03 Ιουν 2013, 19:08:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

eric kokkinis

http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=144&products_id=3284
Ενας φίλος μου ενδιαφέρετε γι'αυτο το οπλο.Μπορώ να έχω μερικές γνώμες για το οπλο αυτο ??
και επισης μια φιαλη αεριου ισούτε με ενα γεμισμα του οπλου με αεριο ??

vampiros

Παράθεση από: eric kokkinis στις  03 Ιουν 2013, 19:08:06 ΜΜ... μια φιαλη αεριου ισούτε με ενα γεμισμα του οπλου με αεριο ??

οχι βεβαια ...
μια φιαλη γεμιζει πολλεεεεες γεμιστηρες ...
... what we do in life ,
echoes in eternity ...

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Φιλε μου της well δεν το εχω δοκιμασει αν και εχει πολυ καλη παραδοση στα gbb,μπορω ομως να σου πω για της ksc που ειναι υπερταχυβολο με τρομοκρατικο ηχο και καταληλο για δευτερο οπλο αντι πιστολιου..Εγω το προτεινω ανεπιφυλακτα σαν μοντελο,δες reviews στο νετ για το συγκεκριμενο και κρινε.. :)
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

eric kokkinis

Ευχαριστώ, και κατι ακομα οι βαθμοί πχ δοκιμος, λοχαγός και αλλα πως ανεβενουν και ειναι απλα διακοσμιτικά;;

Condor

Παράθεση από: eric kokkinis στις  04 Ιουν 2013, 10:26:52 ΠΜ
Ευχαριστώ, και κατι ακομα οι βαθμοί πχ δοκιμος, λοχαγός και αλλα πως ανεβενουν και ειναι απλα διακοσμιτικά;;

χαχαχα! Οι βαθμοί αλλάζουν όσο κάνεις ποστ! Κοίτα... Το ζήλεψα πολύ το KSC..... Το ψάχνω αλλά έχει εξαντληθεί παντού!
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

eric kokkinis

motochris

Φτηνό,γρήγορο,πρακτικό.Τρελή ταχυβολία αλλά μάπα εμβέλεια και ευστοχία.Το όπλο είναι πλαστικό κέλυφος με μεταλλικά εσωτερικά αλλά είναι πολύ ευαίσθητο σε φάση που άμα σου πέσει κάτω για κάποιον λόγο όλο και κάτι θα σπάσει.Με ένα γέμισμα αερίου βγάζει περίπου 2 γεμιστήρες(αναλόγως τις μπίλιες). Γενικά δεν το συνιστώ για κανέναν λόγω παρά μόνο διακοσμητικό.Αν του φίλου σου του έχει κολλήσει το συγκεκριμένο όπλο πες του να πάρει καλύτερα το KWA/KSC το οποίο είναι έτη φωτός μπροστά σε σχέση με τής WELL .Αλλιώς πρότεινε του το MP7 η το Scorpion της ίδιας εταιρίας τα οποία είναι με μπαταρία αλλά έχουν καλή ταχυβολία και εμβέλεια.

LuBu

Άμα είναι για gbb εγώ προτείνω το TMP δεν θυμάμαι εταιρία δυστυχώς αλλα δεν κυκλοφορούν πολλά νομίζω.