Σάββατο 1η ΙΟΥΝΙΟΥ - ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ - Fitness Airsoft Games Summer 2013

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 28 Μαΐου 2013, 16:24:31 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

godfather

Tyropitaki

Και από τα darkακια 3 - 4 άτομα. See you there!
Φιλούρες!  :-*

remali

Darkakia;;Φιλουρες  :o ;;;; Δεν το κοβω να ξαναδηλωσεις σημμετοχη μας...

Tyropitaki

Τυροπιτάκι είμαι ρε τί αντρικά  ???
Το μόνο πιο αδερφίστικο είναι το μπουγατσάκι...!!  :P

#LEONARDO-SWORDFISH#

TO ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ.....

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ

Η ΩΡΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ......

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΑ FPS ...

ΤΑ ΟΡΙΑ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΤΑ 400 fps MAX.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ

#LEONARDO-SWORDFISH#

Το παιχνίδι θα γίνει στα ΜΕΤΑΛΛΕΙΑ στην ευρύτερη περιοχή των κτιρίων

je33

μεσα...+ leopard 2 hell
             future soldier :o :P
"Give me the place to stand, and I shall move the earth" — Archimedes

dorisael

ΦΟΒΑΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΖΩ,ΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΛΠΙΖΩ,ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ

spirosleon

Και εμένα  που τα "εβγαλα" ... Μεταλλεία βγήκε....και εκεί θα έχει σφιγκες όμως!
[/color]

Sierraxray

"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

moglis

A.K.A YiannisM-dragon236-mallis-moglis alla pio vasika JESTER

Ironhide

Φραγκισκος

spirosleon

PAVLOS MILONAS

Παιδια υπαρχει κανεις που να ξεκινάει απο νοτια προαστεια πχ Γλυφαδα να παμε μαζι αυριο Μεταλλεια γιατι ειναι μεγαλη η διαδρομη και βαριεμαι μονος μου.
VIPER1961

DiLon

spirosleon

Μετα απο ενα τριμηνο και βαλε αποχης απο το αθλημα, σημερα πηρα μερος σε ενα public παιχνιδι το οποιο το χαρηκα σαν να ηταν prive !!Δεν ακουστηκε το παραμικρο, τελεια παιχνιδια με ακομα πιο τελειους παικτες. Παικτες με ηθος και αξιοπρεπεια, οπως θα επρεπε να ειναι ολα τα παιχνιδια,...  Ολοι εισασταν υπεροχοι, εκτος απο εναν...για τον οποιο του βγαζω το καπελο !!!!Ηταν κατι παραπανω απο αξιοπρεπεις!!  δεν ξερω εαν ηταν νεος ή παλαιος παικτης, αλλα στο τριτο game,και ενω εκανα ολοκληρο κυκλο για να βγω στην πλατης της αμυνας, και βρεθηκα στο υψωμα πισω τους,αορατος,  τον βλεπω, με βλεπει, του ριχνω πρωτος, και πριν ακουσω τις μπιλιες να σκανε στο γιλεκο του φωναξε "ΕΞΩ" και στο τελος της φρασης του ακουστηκαν οι μπιλιες!Ηταν εκτεθειμενος και δεν προλαβε καν να ριξει, και βγηκε ΠΡΙΝ ακομα τον βρουν οι μπιλιες! ΕΥΓΕ φιλε μου!!! Γουσταρω να παιζω με τετοιους παικτες!!!   

cuspid

Ήταν ένα απλό και πολύ ωραίο παιχνίδι. Χάρηκα πολύ που μετά από καιρό έπαιξα χαλαρά με άτομα που παίζουν γιατί αγαπούν το airsoft και όχι γιατί θέλουν να αποδείξουν κάτι στους άλλους!
Επίσης ήταν μια καλή ευκαιρία να ακούσουν και να δουν, οι νέοι αυτού του σπορ, κάποια πράγματα για να γίνουν καλοί παίκτες.
Ελπίζω να δούμε και άλλα τέτοια παιχνίδια μέσα στο καλοκαίρι :)
don't try to kill,
just try to stay alive