13 ΙΟΥΝΙΟΥ 2009 ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΑΙΝΙΑ ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ

Ξεκίνησε από nikiforos, 31 Μαΐου 2009, 17:26:49 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

fanioles

Αν δε το χρησιμοποιήσετε στη ταινία τελικά μιας και το είχα στεφτει κι εγώ αλλα εφόσον το ανακοινώσατε δημόσια είπα να μή το κάνω, είναι ευκολο να μου πείτε αν θα γίνει τελικά για να οργανωθώ αν είναι ?

ευχαριστώ
μφχ
Χρήστος

Siegfried

Βεβαίως Χρήστο. Σήμερα το βράδυ θα είμαι σε θέση να γνωρίζω.

Αλέξανδρος

mirrage

Siegfried

Η χτεσινή συνάντηση πραγματοποιήθηκε με μένα το Νικηφόρο (εμπνευστή της συμμετοχής μας στη διοργάνωση και αρχηγού της ομάδας) και ενός ακόμα μέλους χωρίς τη συμμετοχή του σκηνοθέτη και της υπεύθυνης παραγωγής λόγω της απουσίας του πρώτου εκτός Ελλάδας και αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί  εκ νέου σήμερα το βράδυ. Η πρόθεση πάντως αυτών που συμμετείχαν στην συνάντηση χθες ήταν το airsoft να «παίξει» ανεξαρτήτως σεναρίου. Υπάρχει μόνο ένα ενδεχόμενο σεναριακού του αποκλεισμού αν κατά την κλήρωση μας πέσει το θέμα «Γυναίκες». Κάτι τέτοιο όμως θα το ξέρουμε την Παρασκευή το βράδυ που θα γίνει η κλήρωση. Εν πάση περιπτώσει σήμερα το βράδυ – το αργότερο αύριο το πρωί θα έχουμε κάτι ξεκάθαρο να σας πούμε. Κατανοώ απόλυτα ότι θέλετε να γνωρίζετε για να κανονίσετε και εσείς το πρόγραμμά σας και θα προσπαθήσουμε το συντομότερο δυνατό να σας ενημερώσουμε για τις τελικές αποφάσεις.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση.

mirrage

Επειδή την Κυριακή κανονίζεται παιχνίδι και επειδή εγώ προσωπικά πρέπει να επιλέξω
σε ποια συνάντηση θα πάω γιατί δεν μπορώ να χαλάσω και τις 2 μέρες στο airsoft
θα σε παρακαλούσα να μην ξεχάσεις να ενημερώσεις.
Το λέω φιλικά και μόνο, χωρίς να υπονοώ κάτι.

Επίσης θα ήθελα να ξέρω αν θα φαίνεται το πρόσωπό μου και αν θα χρειαστεί να πούμε
λόγια μπροστά στην καμερα.

Siegfried

Σε ότι αφορά την ερώτησή σου δεν μπορώ να σου απαντήσω για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχει σενάριο. Το σενάριο θα αρχίσει να γράφεται το βράδυ της Παρασκευής - μόλις δοθεί το θέμα δηλαδή. Το αν κάποιοι φαίνονται ή όχι και το ποιοί θα λένε τι εξαρτάται αποκλειστικά από το σκηνοθέτη που θα κάνει τη διανομή των ρόλων καθώς και τις σκηνοθετικές οδηγίες. Αν έχεις κάποιο λόγο να μην θες να φαίνεται το προσωπό σου μπορείς όταν έρθει η ώρα των γυρισμάτων το πεις.

Siegfried

Αγαπητοί φίλοι,

Ήθελα να σας ενημερώσω ότι οποιαδήποτε νεότερη ενημέρωση για την ταινία μικρού μήκους υπάρξει θα γίνει από τον Nikiforos.  

nikiforos

Αγαπητοί φίλοι,

ευχαριστούμε πολύ για τις συμμετοχές σας. Χθες έγινε η τελευταία συνάντηση πριν την έναρξη των γυρισμάτων με τον σκηνοθέτη και τον β. σκηνοθέτη της ομάδας μας. Μελετώντας τις θεματικές ενότητες του μπορεί να κληρωθούν π.χ. ταινία υπερηρώων κατέληξαν στο συμπέρασμα πως υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην μπορούμε να προσαρμόσουμε παντού σκηνές μάχης παρότι το θέλουμε πολύ.

Όσοι ενδιαφέρεστε να λάβετε μέρος στην ταινία παρακαλώ κάντε μου ένα PM με τα κινητά το κινητό σας τηλέφωνο.

Η τελική ενημέρωση για το αν θα γίνει το γύρισμα με σκηνές μάχης θα μπορεί να υπάρξει Παρασκευή μετά τις 21:00 όταν θα γνωρίζουμε ακριβώς την κατηγορία της ταινίας. Στο τηλεφώνημα αυτό θα σας ενημερώσουμε ακριβώς για το θέμα, το σημείο συνάντησης και τον χώρο που θα γίνει το γύρισμα και φυσικά αν είστε διαθέσιμοι δίνουμε το σχετικό ραντεβού. Το τηλεφώνημα θα το λάβετε ακόμα και αν δεν υπάρξουν σκηνές μάχης, ίσως μπορείτε να βοηθήσετε κάπου αλλού.

Το γύρισμα προβλέπετε να είναι Σαββάτο πρωί.

Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας και θα την θετική σας διάθεση.

Ελπίζουμε το θέμα να μας επιτρέψει να έχουμε σκηνές μάχης.

fanioles

Τελικά τι σας έπεσε ??
Εμας "Ταινια φίλων"    ???  Και φτάσαμε να παραδώσουμε 8:36 !!  Φυσικά δε το δέχτηκαν στο διαγωνιστικό αλλα ήταν η πρώτη μας φορά σε ερασιτεχνικό επίπεδο.. Μαθαμε για την επόμενη ! 

Siegfried

Έλα βρε κρίμα!

Εμάς μας έπεσε ρομαντική κομεντί. Αν δεν είχαμε το σκηνοθέτη δεν υπήρχε περίπτωση ούτε το πρώτο πλάνο να τελειώσουμε. Ξενυχτήσαμε μια μέρα να γράψουμε το σενάριο και άλλη μια να γυρίσουμε την ταινία. Αν έρθεις να δεις τις προβολές είμαστε οι 'clueless'