Τυφλή βολή, μέσω κάμερας;

Ξεκίνησε από Yperion, 20 Μαΐου 2013, 15:54:25 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Yperion

Χαιρετώ την κοινότητα! Έκανα μία μετατροπή στο όπλο μου και έφτιαξα βάση και μπαίνει κάμερα/κινητό εκεί, φαίνεται η κάννη μου (την έβαλα με σκοπό την καταγραφή βίντεο) και για την προβολή γωνιών από ασφαλή σημείο χωρίς να βλέπουν εμένα τον ίδιο.

Η ερώτησις μου είναι η εξής: Εγώ μπορώ να στοχεύω μέσω αυτής της κάμερας. Αλλά θεωρείται τυφλή βολή; Την τυφλή βολή την έχουμε καθιερώσει για την ασφάλεια μας πρωτίστως, αλλά εφόσον βλέπω επιτρέπεται βάσει κανόνων να μπορώ να ρίχνω κατά αυτόν τον τρόπο;
Ευχαριστώ αγαπητοί συμπαίχτες για τον χρόνο σας!

JUDGE

Φιλε δεν νομιζω διαφορετικα ολοι θα επαιζαν με καθρεφτακι που το εχω δοκιμασει και δεν βολευει.Αλωστε το ωραιο του παιχνιδιου ειναι να σημαδευεις μεσα απο τα σκοπευτικα.

sparvar

αρκετα εξυπνο κ χρειαζεται μαεστρια , αλλα δεν νομιζω οτι ειναι δικαιο κ ''ηθικο'' προς τους συμπαικτες μας . εδω αλλωστε δεν επιτρεπονται τα ''φαλτσα'' σε κλειστους χωρους , ποσο μαλλον αυτο..
επισης εχει παρατηρηθει να πετυχαινεις καποιον με τον ορθο τροπο κ να το παιζει κινεζος (highlanders) η ακομα χειροτερα να το αμφησβητει κιολας  , ο τροπος π περιγραφης ειναι ''βουτυρο στο ψωμι'' αυτων των ανθρωπων .  ;D
INDEPENDENT GUN -----> KATΩ ΤΑ ΓΙΩΤΟ-ΚΟΜΜΑΝΤΑ <------

Delta-7

Τυφλή βολή είναι όταν δεν βλέπεις η δεν έχεις τον στόχο στα σκοπευτικά σου και ρίχνεις στα κουτουρού δηλαδή τυφλά εκθέτοντας μόνο το όπλο.

Τυφλή βολή δεν είναι όταν χρησιμοποιήσεις ηλεκτρονικά -οπτικά βοηθήματα για την εκτέλεση βολής από γωνία προς αναγνωρισμένο στόχο χωρίς να εκθέτης το σώμα σου. (shootcorner)
υπαρχουν και αιρσοφτικα σκοπευτικα για βολες  υπογωνια.
Shoot-Round Corner Gun

'' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ''
<<ΕΚΔΡΟΜΟΣ>>

tristan

Απορια σε περιπτωση που το χρησιμοποιησις σε παιχνιδι και το βγαλης απο την γωνια και ο αντηπαλος σου ριξη μια ριπη και σου σπαση (καμερα η κινητο) θα πρεπη να στο πληρωση μετα  ??? ??? ???

vampiros

σαφως οχι.
ειναι δικη μου ευθυνη η προστασια μου (και του εξοπλισμου μου)
απλως φωναζεις "εξω οπλο"  ;)

πιστευω οτι αφου ειναι εφικτο στην πραγματικοτητα μπορει να ισχυει η κατασκευη του YPERION.
εξαλλου ... θα κυκλοφορησει και αυτο σε airsoft ... που θα παει ...  :)

(φαντασου να παθει εμπλοκη το sniper την ωρα που ειναι ετοιμο να σου ριξει...
...θα ερθει να σου ζητησει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ραβδο καθαρισμου-απεμπλοκης  ;D)
... what we do in life ,
echoes in eternity ...

mirrage

Παράθεση από: vampiros στις  21 Μαΐου 2013, 00:09:24 ΠΜ
σαφως οχι.
ειναι δικη μου ευθυνη η προστασια μου (και του εξοπλισμου μου)
απλως φωναζεις "εξω οπλο"  ;

Και στα καπάκια βάζεις τα κλάματα που το 600+ ευρώ κινητό σου έγινε θρύψαλα.
;D ;D

nitrox

Θα συμφωνήσω με φίλτατο  Delta-7 μόνο όταν πρόκειται για πραγματικές καταστάσεις και όχι ΠΑΙΧΝΙΔΙ .
Φανταστείτε καμιά δεκαριά λέμε τώρα το λιγότερο όλοι πίσω από μια γωνιά και να κοπανιούνται μέχρι να τελειώσουν οι μπαταρίες η να μένουν από αέριο και μπίλιες . :-* :-* :-* 

axtipitos

Παράθεση από: nitrox στις  21 Μαΐου 2013, 13:09:47 ΜΜ
Θα συμφωνήσω με φίλτατο  Delta-7 μόνο όταν πρόκειται για πραγματικές καταστάσεις και όχι ΠΑΙΧΝΙΔΙ .
Φανταστείτε καμιά δεκαριά λέμε τώρα το λιγότερο όλοι πίσω από μια γωνιά και να κοπανιούνται μέχρι να τελειώσουν οι μπαταρίες η να μένουν από αέριο και μπίλιες . :-* :-* :-*

+1000 σωστος

εμένα πάντος μου φαινεται δειλία το να κάθεται ένας τύπος πίσω απο μία γωνία και να σου ρίχνει ασταμάτητα .
Αν έχει τα ''κότσια'' ας βγει έξω απο την γωνία του να σε αντιμετωπίσει...

mirrage

Παράθεση από: axtipitos στις  21 Μαΐου 2013, 17:28:31 ΜΜ
+1000 σωστος

εμένα πάντος μου φαινεται δειλία το να κάθεται ένας τύπος πίσω απο μία γωνία και να σου ρίχνει ασταμάτητα .
Αν έχει τα ''κότσια'' ας βγει έξω απο την γωνία του να σε αντιμετωπίσει...

Βασικά αυτό είναι μονομαχία και όχι airsoft.Αν είσαι "μάγκας" πρέπει να τον ξετρυπώσεις.Τι πάει να πει δειλία?

nitrox

Προσοχή παλικάρια να μην μπούμε σε λαβύρινθο και ξεχάσουμε πάλι ότι πρόκειται για την διασκέδαση μας , έτσι φυτρώνουν και οι αθάνατοι και μετά τσακωνόμαστε , είναι ΠΑΙΧΝΙΔΙ  που μετά πάμε όλοι σπίτια μας η παρέα για καφέ . :) :) :) 

EXE

Εγω νομιζω πως σε αληθινο πολεμο το μονο που σε νοιαζει ειναι πως θα κατεβασεις
τον αντιπαλο για μεινεις ορθιος εσυ χρησιμοποιωντας καθε δυνατο μεσο
(καμερα,f16,πυρηνικα......)!!!
Ομως το παιχνιδι μας ειναι κατι εντελως διαφορετικο που αν χασει το "χρωμα"του και την
"γευση"που σου αφηνει, προσθετοντας καθε ειδους gadgeτακια τοτε μονο παιχνιδι-hobby δεν θα λεγεται.After all fun is the purpose!!
It's not the meat........
         ......it's the motion!!!!

shadowalker

Εγώ λέω να πάρω ένα Barret πενηντάρι και όποιος κρύβεται πίσω από τοίχο θα θεωρώ ότι τον γαζώνω και ας είναι καλυμμένος.

Το μονότουβλο το περνάει σαν βουτυρο το άτιμο το πενηντάρι  ;D ;D ;D
If god created all men, Samuel Colt made them equal.

nitrox

cuspid

Κατά την γνώμη μου είναι σωστό. Σε ένα  milsim παιχνίδι πρέπει να χρησιμοποιούμε ότι υπάρχει και σε κανονική μάχη. Το μόνο που πρέπει να προσέξεις είναι να μπορείς να σημαδέψεις σωστά από την κάμερα για να μην έχουμε ατύχημα. Αν είναι ασφαλές, παίζει ;)
don't try to kill,
just try to stay alive

Yperion

Το συμπέρασμα μου. (εφόσον όπως λέει και ο  συμπαίχτης υπάρχουν σκοπευτικά 360) η κάμερα είναι απόλυτα ηθικό. (Έφτιαξα βάση για τα rail και κουμπώνει το κινητό με θήκη τέλεια πάνω :D)
Περί λεβεντών (highlanders) θα καταγράφει βίντεο, όποιος πει δεν τον πέτυχε θα ανέβει φόρουμ η φατσούλα του χαχαχα  8)

Yperion

Παράθεση από: EXE στις  21 Μαΐου 2013, 18:41:16 ΜΜ
Εγω νομιζω πως σε αληθινο πολεμο το μονο που σε νοιαζει ειναι πως θα κατεβασεις
τον αντιπαλο για μεινεις ορθιος εσυ χρησιμοποιωντας καθε δυνατο μεσο
(καμερα,f16,πυρηνικα......)!!!
Ομως το παιχνιδι μας ειναι κατι εντελως διαφορετικο που αν χασει το "χρωμα"του και την
"γευση"που σου αφηνει, προσθετοντας καθε ειδους gadgeτακια τοτε μονο παιχνιδι-hobby δεν θα λεγεται.After all fun is the purpose!!
Αγαπητέ EXE, έχουνε βγει και σκοπευτικά airsoft τα οποία είναι αυτό που περίπου περιγράφω  ;)
Οπότε απλά γλιτώνουμε λίγα λεφτά κατά τη λογική μου

JUDGE

Φιλε Υπεριωνα βαλε την καμερα πανω στο κρανος και παιξε θα δεις τι ωραια μετα που θα ειναι να βλεπεις τον εαυτο σου εν δραση.Δεν θα βολεψει καθολου αυτο που πας να κανεις.
Πιο γρηγορα σημαδευεις εσυ παρα με την καμερα που θα χρειαστεις 10 βολες για να πετυχεις αυτο που θελεις.Επισης αλλο το οπτικο πεδιο των ματιων σου και αλλο της καμερας.Δεν θα αντιλαμβανεσε τι συμβαινει γυρω σου.
Επισης το εχουν σκεφτει σιγουρα ολοι πριν απο εσενα αλλα για ευνοητους λογους δεν το εκαναν.

Delta-7

'' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ''
<<ΕΚΔΡΟΜΟΣ>>

sparvar

ουσιαστικα δεν μπορει να κατηγοριοποιηθει σαν ξεχωριστη τεχνικη μαχης που μπορει να συμετεχει σε παιχνιδια τα οποια θα ειναι συμφωνοι ολοι οι παικτες για την χρηση της ?? κ το αναφερω γιατι ουκ ολιγες φορες εχει ακουστει η ιδεα για airsoft rc tanks η ελικοπτερακια π πετανε μπιλιες σε παιχνιδια  κ θα δινουν πλεονεκτημα στην ομαδα π μπορει να εχει αυτον τον εξοπλισμο κ μειονεκτημα στους αντιπαλους (π ισως δεν εχουν κ την δυνατοτα να αποκτησουν τετοιο εξοπλισμο). οποτε μιλαμε για την επιτευξη εννος στοχου no matter what χωρις την μαγεια π δινει η συλλογικη προσπαθεια, η ατομικη επινοητηκοτητα,προσφορα  κ δραση στο ''πεδιο της μαχης'' γενικα αυτο π βλεπω απ την δικη μ μερια.., η εισαγωγη τετοιων τεχνικων  (που ειναι οντως αποτελεσματικες σε πραγματικες μαχες) ισως δημιουργησουν καινουργιους κανονες σε airsoft παιχνιδια κ μπορει να γινουν περιπλοκα ,ακομη κ απωθητικα για καποιους  π εισερχονται για πρωτη φορα στο σπορ.
προς αποφυγην παρεξηγησεων  δεν ειμαι εναντιον στην χρηση τους υπο προυποθεσεις ομως κ με την συμφωνη γνωμη των συμπαικτων μ
INDEPENDENT GUN -----> KATΩ ΤΑ ΓΙΩΤΟ-ΚΟΜΜΑΝΤΑ <------