Sniper Rifle

Ξεκίνησε από Sniper Rifle, 07 Μαΐου 2013, 22:07:55 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sniper Rifle

Καλησπερα σας.Θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας σχετικα με ενα οπλο που βρηκα στο ebay : http://www.ebay.com/itm/ZM51-Spring-Powered-Airsoft-Sniper-Rifle-w-Scope-and-Bipod-Black-Bolt-Action-/321107991103 .

paliou

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ.
Φιλε μου μιλαμε για ενα οπλο που το διαφημιζει για 400 fps αλλα (λεπτομερεια!!!) οταν χρησιμοποιουνται ΒΒ 0.12.
Σε απλα Ελληνικα η δυναμη του οπλου βρισκεται σε επιπεδα πλαστικου - "πανηγυριωτικου" οπλου και ειναι παντελως αχρηστο για χρηση σε παιχνιδι. Καλο ισως για τον τοιχο - ΑΝ το φινιρισμα του λεει τιποτα.
Η μαρκα παντελως αγνωστη οποτε δεν υπαρχει δυνατοτητα για αναβαθμιση που πιθανοτατα ετσι και αλλιως δεν την "αντεχει".
Προσεχε επισης την παραγγελια οπλου απο το εξωτερικο. Ειδικα οταν εχει πανω διοπτρα, μην βρεθεις στην ΓΑΔΑ να εξηγεις την μαγεία του Αιρσοφτ :'(
Φιλε μου μην πετας ετσι τα λεφτα σου!!!!

saboter7

Έστω όμως ότι ήταν τρομερή ευκαιρία και όντως ήταν καλό, ΔΕΝ στέλνει Ελλάδα..

mirrage

Παράθεση από: saboter7 στις  07 Μαΐου 2013, 23:19:03 ΜΜ
Έστω όμως ότι ήταν τρομερή ευκαιρία και όντως ήταν καλό, ΔΕΝ στέλνει Ελλάδα..

Μερικοί αν τους ρωτήσεις κάνουν εξαιρέσεις και στέλνουν αλλά πρέπει να έχεις καλή
βαθμολογία και να του πεις ότι θα πληρώσεις τα επιπλέον μεταφορικά.
Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν αξίζει να μπεις στον κόπο...

Vangelis

Παράθεση από: mirrage στις  08 Μαΐου 2013, 01:53:26 ΠΜ
Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν αξίζει να μπεις στον κόπο...

θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου.
Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

Sniper Rifle

Eυχαριστω παρα πολυ παιδια.και κατι αλλο.ακουω με ελατηριο με αμπουλα και τα λοιπα.ποιο ειναι καλυτερα σε θεμα κοστους δυναμης και διαρκειας?

paliou

Φιλε μου η ερωτηση σου ειναι πολυ γενικολογη
Υπαρχουν φτηνα και ακριβα οπλα ελατηριου, φτηνα και ακριβα αεριου ή αμπουλας co2 και φυσικα υπαρχουν τεραστιες διακυμανσεις απο πλευρα δυναμης και αξιοπιστιας αναλογα το μοντελο, την εταιρεια και το πακετο αναβαθμισης που (πιθανον) εχεις χρησιμοποιησει.
Δες πρωτα τι ακριβως θελεις, στην συνεχεια δες τι μοντελα υπαρχουν που καλυπτουν τις αναγκες σου και τελος απο τα μοντελα αυτα διαλεξε αυτο που:
1. Αντεχει η τσεπη σου
2. Σε βολευει και σου αρεσει
3. Μπορει να εξελιχθει / αναβαθμιστει
Τοτε και μονο τοτε αποφασισε.
Μην σταματας στις απαντησεις μας στο φορουμ, ψαξε στο ιντερνετ, κοιτα σαιτ του εξωτερικου, διαβασε γνωμες χρηστων και παρε την αποφαση σου.
Καλο κουραγιο ;)

Φιλικα Paliou

Sniper Rifle

Ειμαι νεος στο αθλημα αυτο και ειναι δυσκολο ακομα να βρω σιτε η ατομα τα οποια ξερουν και βοηθουν για αυτο και αυτο που ρωτησα ηταν γενικο.

paliou

Αν σε ενδιαφερει το σναιπεριλικι (που ειλικρινα δεν θα σε συμβουλευα να αρχισεις απο εκει) τοτε το site - Bιβλος που θα απαντησει σε καθε πιθανη, απιθανη και κουλη ερωτηση σου ειναι αυτο: http://www.airsoftsniperforum.com/. Ολοι οι "καμμενοι" αυτου του κοσμου εκει βγαζουμε τα εσώψυχά μας.
Κατσε και διαβασε (πολυ ;)) πριν παρεις οποιαδηποτε αποφαση, για να μην κλαις μετα τα ωραια σου Ευρω. ;D

Φιλικα Paliou

Condor

Όπως πολύ σωστά σε συμβουλεύει ο κ. Paliou κι εγώ σου λέω χωρις να θέλω να σε αποτρέψω-απογοητεύσω αλλά σου προτείνω AEG... Με 200 ερώ παίρνεις οπλάρα, ή 130-150 και εξοπλισμό. Αν δεν άρχιζα με AEG τον πρώτο χρόνο να νοιώσω το αιρσοφτ και άρχιζα κατευθείαν το σναιπιγκ μαλλον θα ξενέρωνα και ίσως και να το παρατήσω... Το L96 μου αυτήν τη στιγμή κουβαλάει περίπου 400 ευρώ πανω του για να βαράει στα 80 μέτρα (τόσα μέτρα μιλάμε στο σναιπιγκ-αιρσοφτ, 80-120 στην πιο ακραία περίπτωση). Το αυτόματο θα το χαρείς περισσότερο. Το σανιπιγκ θέλει χρόνο και χρήμα (πόσες ώρες και βρυσίδια να έχει φάει αυτό το L96 αραγε; ;D ;D πόσες φορές να το έχω δέσει-λύσει;;; ) Συν του ότι σναιπιγκ=εξοπλισμός, ghillie suit 100-180 ευρώ πλας κλπ...
Σκεψου, ψάξε (και σε αυτό το φόρουμ, έχουμε ξαναμιλήσει για το σναιπιγκ, δεν είσαι ο πρώτος που θέλει να ξεκινήσει με αυτό, κι εγώ ήθελα. Ήταν παιδικό μου όνειρο! ;D ) και εδώ είμαστε πάλι... ;)

Φιλικά πάντα,

Flying Dragon
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

Sniper Rifle

Απλως επικεντρωθηκα στο τουφεκι επειδη μου αρεσει η διαδικασια.οπλισε επανοπλισε φροντισε το γυαλισε το συγκεντρωσου να πετυχεις το στοχο και ολα τα σχετικα.19 ειμαι δεν βιαζομαι πιστευω...Θα το ψαξω βεβαια και θα γραφτω στο φορουμ με το ιδιο ονομα..Το λ96 δεν ειναι το αγμ?

Sniper Rifle

επισης τα ηλεκτοκινητα ειναι ακριβοτερα σε σχεση με του ελατηριου.γιατι αυτο?

vampiros

γιατι στο ελατηριου οπλιζεις εσυ με το χερακι σου ανω στο ηλεκτρικο υπαρχει μπαταρια , μηχανισμος σκανδαλης , μοτερ και γραναζια γι αυτην την δουλεια
...
... what we do in life ,
echoes in eternity ...

Sniper Rifle

ναι αλλα ποιο ειναι καλυτερο?

spyros_pap

Καλητερο σε ποδοση για εμενα ειναι το αεριου, αν και εχω 2 ελατιριου,
τωρα το ηλεκτρικο ειναι το ποιο βολικο γιατι εσυ απλα πατας σκανδαση και περνει και <<αν δεν κανω λαθος>> ποιο ευκολα-οικονομηκα αναβαθμισεις.
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

Sniper Rifle

εγινε παιδια ευχαριστω!  :)

Sniper Rifle

πως κλειδωνουμε ενα θεμα?

Tsitouras

Ζητας να το κλειδωσουν οι διαχειριστες.
Umbrella Trashsweepers

Sniper Rifle

αν γινετε να κλειδωθει το θεμα παιδια!Ευχαριστω και παλι!