SNIPER ELITE II -28 Aπριλίου 2013 - MΕΤΑΛΛΕΙΑ

Ξεκίνησε από #LEONARDO-SWORDFISH#, 04 Mar 2013, 23:58:09 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

EXE

Ενα μεγαλο ευχαριστω στην διοργανωση για το χρονο και τον κοπο που δαπανησαν
προς οφελος ολων μας.
Λεο θα συμφωνησω μαζι σου ,οι κιτρινοι(στους οποιους ανηκε και η ομαδα μου)ηταν σαφως καλυτεροι στο παιχνιδι,οι κοκκινοι ομως ειχαν καλυτερο φωτογραφο.....χιχιχιχι! ;D ;D
Ολα καλα.Ευχαριστουμε.
It's not the meat........
         ......it's the motion!!!!

sticker

ΚΑΛΗΜΕΡΑ & καλή Μεγ.εβδομαδα σε όλους.
Μπράβο και συγχαρητήρια για το πολύ καλό παιχνίδι Sniper Elite 2 . Καταφέραμε και βρήκαμε  πολλά ζευγάρια σνιπερ και μπορώ να πω ότι είχαν κάνει πολύ καλή δουλεία ώστε να μας δυσκολέψουν. Το πεδίο (δάσος) ήταν ότι έπρεπε για ένα τέτοιο παιχνίδι εκεί , χαρήκαμε το δάσος παρά πολύ αλλά τα ποδαράκια μας πονάνε ακόμα , ήταν μια πολύ καλή εμπειρία και φύγαμε όλοι κερδισμένοι δεν νομίζω να έφυγε κάποιος χαμένος , χαμένος ήταν μόνο αυτός που δεν ήρθε.
Ευχαριστούμε τον λεο  την διοργάνωση και  την φωτογράφο Ελένη για τις πολύ ωραίες φωτογραφίες
Υ.Γ.1 Ίσως τα κτίρια δεν θα έπρεπε να παίζουν για τους γνωστούς λογούς σε έτυχα όχι δεν με πτυχές και τέτοια αλλά δεν στάθηκε εμπόδιο να ευχαριστηθώ και εγώ και οι ομάδα μου το παιχνίδι.
Υ.Γ.2 Μια παρατήρηση μικρή μόνο στον παίχτη που έκανε μια τεραστία βλάκα που δεν ξέρω ποιος ήταν αλλά όταν στα κτίρια περπατούσα για να πάω στο ρισπον με σηκωμένο το όπλο έφαγα μια μεγάλη ριπή από πίσω και μερικές με βρήκαν στο σβέρκο και την άκουσα για τα καλά ακόμα, ποναει το κεφάλι μου ένα  συγγνώμη να έλεγε μόνο θα ήταν αρκετό  και όχι να φωνάζει και να λέει  κάνε στην άκρη ρε δεν βλέπεις  πάλι καλά που δεν ξέρω ποιος ήταν και δεν έδωσα συνεχεία φίλος η γνωστός δεν ήταν ...
Ευχαριστούμε και συγγνώμη για το Υ.Γ.2 απλά έγραψα ένα παράδειγμα προς αποφυγή και για τον παίχτη και για μένα που δεν έδωσα συνεχεία και δεν είχα την όρεξη να χαλάσω το παιχνίδι κανενός.
Από τον sticker (Παναγιώτη)  και την ομάδα Loners
Καλό Πάσχα σε όλους και με υγεία .

je33

Αλλη μια κυριακη απο αυτες που σου μενουν στη μνημη και σκεφτεσαι οτι αξιζε που ησουν εκει...
ειναι ωραια να βλεπεις φιλους να γουσταρουν...το καταλαβαινεις απο το μερακι με το οποιο σεταρανε τον εξοπλισμο τους,τη διαθεση τους να προσφερουν στη διοργανωση,και αλλα...ευχαρηστουμε πολυ,το λεωνηδα,που πραγματικα οπως λεει και ο ιδιος,το airsoft ειναι η ζωη του,και εποφελουμαστε ολοι απο αυτο,τον Ταλον για τη συνεισφορα του,στο παιχνηδη,...και μετα απο αυτο(ξερει αυτος).και μη ξεχνατε...το airsoft ειμαστε ΕΜΕΙΣ και οτι του δωσουμε θα μας δωσει.καλη ανασταση σε ολους. :)
"Give me the place to stand, and I shall move the earth" — Archimedes

Delta-7

FM: SHADOW SQUAD
     TO: Ομαδα κιτρινων.
ΘΕΜΑ:  SNIPER ELITE II   

1. Θα ήθελα  να ευχαριστήσω όλους τους παίκτες τις κιτρίνης ομάδας για την συλλογική προσπάθεια ώστε να καταφέρουμε να καταλάβουμε   όλους  τους ΑΝΣΚ του παιχνιδιού.
      2.Τον υπεύθυνο για την οργάνωση του παιχνιδιού, αλλά και τους υπόλοιπους συντελεστές που βοήθησαν την διεξαγωγή του.
     3. Επίσης τους Υπδκτες μου   Θάνο, Ηλία, Παναγιώτη.
     4.Τους ομαδάρχες των περίπολων.
     5.Τον Bestman. (αποστολή του ήταν να συγκροτήσει την ομάδα φύλαξης κ περισυλλογής αιχμαλώτων.)

Λίγα λόγια για την ΑΠΟΣΤΟΛΗ : 
     Νότιος τομέας : Η ομάδες του Ηλία κ Παναγιώτη  με εφεδρεία από πίσω τους την ομάδα των πειρατών ,ξεκίνησαν την  αποστολή τους και κινήθηκαν  από το τετράγωνο C2 με κατεύθυνση ανατολικά και  βόρεια από το ποτάμι  με σκοπό την απαγόρευση εισόδου του εχθρού  στο κέντρο του πεδίου, αλλά και τον εντοπισμό των ελεύθερων σκοπευτών. 
     Βόρειος τομέας: Εγώ με την ομάδα του Θάνου και εφεδρεία από πίσω την ομάδα ΠΕΡΣΕΑΣ .
      Κινηθήκαμε από το τετράγωνο D1 με κατεύθυνση Νότιο ανατολικά με σκοπό την εύρεση των Σναιπερ στις παρυφές του λόφου .
     Η ομάδα του Θάνου κινήθηκε μέχρι την διασταύρωση των δρόμων στο τετράγωνο L5 με σκοπό να μπει στο πεδίο ανάποδα και να κυκλώσουμε την περιοχή ενδιαφέροντος .
     Αφού ξετρυπώσαμε τους περισσότερους Σναιπερ , δεχτήκαμε επίθεση των κοκκινων στο ύψωμα του τετραγώνου J5 &K5  όπου και κρατήσαμε μέχρι την οπισθοχώρηση του εχθρού.
     Στις φυλακές η Ομάδα του BESTMAN μαζι με τους κίτρινους Σναιπερ    οργάνωσε την     αμυνα του χώρου ώστε σε πιθανή εφοδο του εχθρού να μην καταφέρει να απελευθερώσει τους κόκκινους Σναιπερ.
     Ο εχθρός εκδήλωσε τις ενέργειες του στα  σπίτια , τοτε μεταφέραμε τις δυνάμεις μας εκει  με σκοπό την εκδιώξει του, αλλά και την απελευθέρωση των κίτρινων Σναιπερ.
    Οταν το καταφέραμε ,  πήραμε εντολή να εντοπίσουμε 1 ζευγάρι Σναιπερ στο τετράγωνο I9  όπως και πράξαμε .

ΤΕΛΟΣ.
πολυ καλο σεναριο.
πολυ καλη δουλεια απο τους Σναιπερ.
πολυ τρεξιμο.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ & ΚΟΚΚΙΝΟΥΣ.

'' Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ ''
<<ΕΚΔΡΟΜΟΣ>>

2PAC

suuupppppeeeeeeeeeerrrrrrr παιχνιδι περασαμε μαματα.
μπραβο στους διοργανωτες του παιχνιδιου για ολα.
καλο πασχα καλη ανασταση σε οοοοολους

Shooter

Και απο μενα ενα μεγαλο ευχαριστω για το ωραιο παιχνιδι που διοργανωθηκε απο τον Λεο και ολους οσους βοηθησαν να βγει εις περας το σεναριο και να διασκεδασουμε,να ιδρωσουμε,να αλλαξουμε πανες απο την αγωνια..κλπ κλπ
Εκ μερους της ομαδος μας ευχαριστουμε και τα υπολοιπα παιδια της κιτρινης ομαδας τους αρχηγους Delta,Ηλια,Sticker για την αψογη εκτελεση του σχεδιου και την καλη συνεργασια καθως και τους ομαδαρχες οπως και τον δικο μου ομαδαρχη PAN PAN και τα παιδια της ομαδας μου για την αψογη συμπεριφορα τους σαν παιχτες!!Τελος και εγω να ευχαριστησω οσους με εμπιστευτηκαν σαν αρχηγο και με ακολουθησαν..Ελπιζουμε και στο μελλον σε τετοια σεναρια-διοργανωσεις!!

Καλο Πασχα σε ολους,καλη Ανασταση και με προσοχη στους δρομους!

COUNT X

Από την ομάδα των Lost Patrol θέλουμε να συγχαρούμε την καρδιά του παιχνιδιού (Λεό για σένα χτυπά η καμπάνα), ο οποίος με "απαράμιλλο θάρρος" και "τακτικές κινήσεις" φρόντισε να κυλήσει ομαλά η ροή του παιχνιδιού. Σ΄ ευχαριστούμε πολύ για τις χαμένες εργατοώρες σου που σίγουρα πιάσανε τόπο.
Ένα μεγάλο μπράβο και στους παρευρισκόμενους airsofters που με τη σύνεσή τους απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι το σπορ πλέον έχει ωριμάσει.
Το παιχνίδι το χαρήκαμε, χάσαμε αρκετό λίπος και ευελπιστούμε σε καινούργιες υπερπαραγωγές.

Καλό Πάσχα σε όλους τους συν χομπίστες.

Τάλων

Λοιπόν...

ας ξεκινήσω και εγώ από την καρδιά του παιχνιδιού που έτρεξε περισσότερο από όλους για κυλήσει το παιχνίδι.

Δεν είναι άλλος από τον "Λεω" όπως πλέον τον φωνάζουμε οι περισσότεροι.

Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια διότι παρόλα τα προβλήματα που τον κυνηγούν καταφέρνει να είναι "ο ψυχαναλυτής της Κυριακής" που όχι μόνο μας αποφορτίζει την εβδομάδα που πέρασε αλλά προετοιμάζει και την επερχόμενη.

Τώρα στα υπόλοιπα...

Λυπάμαι που δεν επέτρεψα σε δυο παίχτες να παίξουν αλλά δεν είναι δυνατόν κάποιοι όπως προαναφέρθηκε να έχουν έρθει ώρες πριν και κάποιοι πέντε λεπτά μετά την ενημέρωση.

Λυπάμαι που ο Λεω δεν με άφησε  να μην επιτρέψω να παίξουν  δυο ακόμη παίχτες που είχαν έρθει με αθλητικά παπούτσια.

Λυπάμαι που για μια ακόμη φορά στην ενημέρωση κάποιοι μίλαγαν και μετά ερχόντουσαν και με ρωτάγανε για την ροή του παιχνιδιού ή για τα respawn.

Χαίρομαι που υπάρχουν παίχτες σαν τον TSAKOS (υπάρχουν και άλλοι αλλά με τον Ανέστη μίλαγα στον ασύρματο) που παρόλο ο ρόλος τους στο παιχνίδι τους έχει βαλτώσει αυτοί δεν σηκώνονται να φύγουν ή να γυρνούν από εδώ και εκεί.

Χαίρομαι που τα παιδιά από την PRIME ήρθαν να λύσουμε την παρεξήγηση επιτόπου  και όχι να τραβιόμαστε στο FORUM.

Χαίρομαι που είδα φίλους από τα πολύ παλιά. Ανθρώπους που έχουμε υπηρετήσει μαζί στον Ελληνικό Στρατό εκτελώντας δύσκολες ασκήσεις και επικίνδυνες αποστολές.

Τέλος θα κλείσω δανειζόμενος από τον φίλο je33 το παρακάτω :
"και μη ξεχνάτε...το airsoft είμαστε ΕΜΕΙΣ και ότι του δώσουμε θα μας δώσει."

Θερμές ευχές για καλό και ευλογημένο Άγιο Πάσχα.
Καλή Ανάσταση σε όλους.

Φιλικά Τάλων.

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

Frost

αν και μια εβδομαδα μετα να ευχαριστισο ολους οσους ετρεξαν για να γινει αυτο το παιχνιδι....ηταν πολυ καλο game ειχε τα παντα μεσα....και να ζητισω συγνωμη απο τον φιλο τι φιλο αδερφο για εμενα echo fox για το σημειο που εφαγε μπιλια απο εμενα αλλα τωρα πλεον μεγαλοσε και δεν νομιζω να εχει σκοπο να κανει αλλα παιδια  ;D ;D ;D ;D τι αγαπη μου σε ολους.....να εχουμε ενα καλο πασχα!!!