CODE NAME: COCAINA 26/5/2013 Μεταλλεία

Ξεκίνησε από hargyr, 16 Απρ 2013, 22:27:18 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

suporter

Dinos

COUGARS

Dinos
Steph.
Vag.
Gian.
Thomas
proud to be greek!

StarScream

Παράθεση από: suporter στις  17 Απρ 2013, 13:25:41 ΜΜ
το map ειναι ΟΛΟ αυτο που βλεπω?
Ναι φιλε μου όπως το βλέπεις κανονικά.

Miyagki

θα ηθελα εαν ειναι δυνατον συντεταγμενες για google maps

StarScream

Παράθεση από: Miyagki στις  18 Απρ 2013, 09:35:41 ΠΜ
θα ηθελα εαν ειναι δυνατον συντεταγμενες για google maps
Το έχω στο αρχικό ποστ φίλε μου...  :o :o

Miyagki

To ειδα φίλε μου...:) Το θέμα ειναι οτι με copy paste το google maps δεν τα δεχετε.. Επειδη θελουμε να κανονησουμε να κατεβουμε απο βόρεια Ελλάδα θέλω να ξέρω ακριβως την χιλιομετρική απόσταση( Ενημερωτικα ειναι προσβασιμο το μερος με λεωφορειο;  )

Vangelis

Παράθεση από: Miyagki στις  18 Απρ 2013, 10:38:57 ΠΜ
To ειδα φίλε μου...:) Το θέμα ειναι οτι με copy paste το google maps δεν τα δεχετε.. Επειδη θελουμε να κανονησουμε να κατεβουμε απο βόρεια Ελλάδα θέλω να ξέρω ακριβως την χιλιομετρική απόσταση( Ενημερωτικα ειναι προσβασιμο το μερος με λεωφορειο;  )

Καλημέρα,

Δυο τρόποι:
1oς - https://maps.google.com/?ll=38.043643,23.466089&spn=0.002624,0.006883&t=h&z=18
2oς - Στο Google maps κανε <paste> κατευθείαν τις συντεταγμένες: 38.043643,23.466089

Καλή συνέχεια,
Vangelis

Vangelis aka IronHawk

Τό νικάν σαυτόν πασών νικών πρώτη τε καί αρίστη.

JUDGE

Το κοντινοτερο μερος που βγαζει κοντα εκει ειναι να πας στην σταση Μαγουλα με τον προαστιακο.Μετα λεει κατι για λεωφορειο αλλα το μονο που κανει ειναι να σε πηγαινει μεσα στον οικοισμο της Μαγουλας.
Το μονο που μπορεις ειναι να δωσεις ραντεβου με καποιον στον σταθμου του προαστιακου και να πατε μαζι.Μπορεις και απο αλλα σημεια της Αττικης να βρειτε καποιον συνχομπιστα να σας εξυπηρετησει αν δεν μπορει να περασει απο εκει.Πχ ο σταθμος του μετρο Αιγαλεω ειναι καλη επιλογη αλλα η καλυτερη ειναι προαστιακος Μαγουλα γτ θα κανετε πιο γρηγορα.

Caiden

Μεσα και εγω φυσικα. Βεβαια πιστευω θα ηταν καλο για τα παιδια που θα ερθουμε πρωτη φορα στο πεδιο να δωθει ενα ραντεβου σε ενα κεντρικο σημειο πχ στις 7:15 και απο εκει να παμε ολοι μαζι για να μην χαθουμε

chrisdeggestin

Μεσα και εμεις Θα ενημερωσουμε αργοτερα για τις ονομαστικες συμμετοχες !!!!!!!!!
Οι συμμετοχες απο την ομαδα μου θα ειναι τουλαχιστον 12 αν αυτο βοηθαει μεσα στην εβδομαδα αναλυτικα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Miyagki

Παράθεση από: JUDGE στις  18 Απρ 2013, 12:05:28 ΜΜ
Το κοντινοτερο μερος που βγαζει κοντα εκει ειναι να πας στην σταση Μαγουλα με τον προαστιακο.Μετα λεει κατι για λεωφορειο αλλα το μονο που κανει ειναι να σε πηγαινει μεσα στον οικοισμο της Μαγουλας.
Το μονο που μπορεις ειναι να δωσεις ραντεβου με καποιον στον σταθμου του προαστιακου και να πατε μαζι.Μπορεις και απο αλλα σημεια της Αττικης να βρειτε καποιον συνχομπιστα να σας εξυπηρετησει αν δεν μπορει να περασει απο εκει.Πχ ο σταθμος του μετρο Αιγαλεω ειναι καλη επιλογη αλλα η καλυτερη ειναι προαστιακος Μαγουλα γτ θα κανετε πιο γρηγορα.

Εαν αναφερεσε σε εμενα δεν υπαρχει περιπτωση να ερθουμε με το τρενο ουτε με προαστικο..Μονο λεωφορειο η αυτοκινητο αναλογος το ποσοι θα μαζευτουμε..

#LEONARDO-SWORDFISH#

Παράθεση από: Miyagki στις  18 Απρ 2013, 17:25:51 ΜΜ
Εαν αναφερεσε σε εμενα δεν υπαρχει περιπτωση να ερθουμε με το τρενο ουτε με προαστικο..Μονο λεωφορειο η αυτοκινητο αναλογος το ποσοι θα μαζευτουμε..

Ναι !! Ειναι προσβασιμο και για αυτοκινητο και για πουλμαν.

axtipitos

Παράθεση από: spirosleon στις  17 Απρ 2013, 18:25:51 ΜΜ
ετρεχες προχθες στον Μαραθωνιο..?

Ναι ειναι ο τυπος που ψαχνει η αστυνομια και το FBI στην πολυσηζητημένη φοτο :) ;D ;D

StarScream

Παράθεση από: Miyagki στις  18 Απρ 2013, 10:38:57 ΠΜ
Έχω την λύση που θα σε σώσει πιστεύω.. xexexe  ;)  :)   Ότι άλλο θες που μπορώ να βοηθήσω πες μου.
http://www.apostaseis.gr/loc_ap/odigikes-apostaseis.asp

Υ.Γ. Έχει προσθεθεί στο αρχικό post αν θέλει κάποιος παίχτης να τεστάρει αποστάσεις

Παράθεση από: JUDGE στις  18 Απρ 2013, 12:05:28 ΜΜ
Θα μπει και πούλμαν από τους Αμπελοκηπους μέχρι το πεδίο για όσους συμμετέχοντες δεν έχουν μεταφορικό μέσο, θα γίνει και η σχετική ανακοίνωση όταν είναι για να κάνετε το κουμάντο σας.

Παράθεση από: Caiden στις  18 Απρ 2013, 12:19:46 ΜΜ
Μεσα και εγω φυσικα. Βεβαια πιστευω θα ηταν καλο για τα παιδια που θα ερθουμε πρωτη φορα στο πεδιο να δωθει ενα ραντεβου σε ενα κεντρικο σημειο πχ στις 7:15 και απο εκει να παμε ολοι μαζι για να μην χαθουμε
Όπως είπα και πριν θα γίνει σχετική ανακοίνωση για τα μεταφορικά κτλ που θα τα αναφέρουμε όλα. Εν συντομία όμως να ξέρεις ότι θα κανονίσουμε ραντεβού πριν περάσετε τα διόδια Ελευσίνας.  :)

Παράθεση από: chrisdeggestin στις  18 Απρ 2013, 13:05:38 ΜΜ
Μεσα και εμεις Θα ενημερωσουμε αργοτερα για τις ονομαστικες συμμετοχες !!!!!!!!!
Οι συμμετοχες απο την ομαδα μου θα ειναι τουλαχιστον 12 αν αυτο βοηθαει μεσα στην εβδομαδα αναλυτικα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χρηστάρα όταν είσαι έτοιμος κανε την ανακοίνωση απλά μην κανεις EDIT αλλα νέο POST για να μπορέσω να το δω σίγουρα. ;)

salamine153

Δεν μπορεις να σταματισεις την ελευθερια

sparvar

sparvar
σταυρος  μεσα --->  εν οψη  dresscode  με medellin  η  fart-ep  (με το αναλογο dresscode σε οποια απ τις 2 ομαδες μας βαλει η διοργανωση) ευχαριστω
INDEPENDENT GUN -----> KATΩ ΤΑ ΓΙΩΤΟ-ΚΟΜΜΑΝΤΑ <------

SKORPIOS123

ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΑΚΟΜΑ

sticker

LONERS μέσα σε λιγο και τα ατομα

CTALKER

Αγαπητέ Μπάμπη (StarScream),

Κατ' αρχάς θα ήθελα να σας συγχαρώ για άλλη μια φορά για την ίδρυση του συλλόγου. Είναι ο μόνος τρόπος για να πάει η δραστηριότητα μπροστά. Διαβάζοντας  το τρέχων thread για το 1ο παιχνίδι του Σωματείου Ελλήνων Αεροσφαιριστών έχω δύο ερωτήσεις αναφορικά με το event:

- Υπάρχει κάποια διαφορά μεταξύ μελών και μη μελών ως προς την συμμετοχή;
- Διόρθωσέ με εάν κάνω λάθος αλλά δεν αναφέρεται πουθενά η ύπαρξη κάλυψης αστικής ευθύνης έναντι τρίτων για τους συμμετέχοντες όπως ορίζει ο νόμος για δραστηριότητες σωματείων. Επειδή φαντάζομαι αυτό το γνωρίζετε και επειδή τυγχάνει να εργάζομαι στον ασφαλιστικό κλάδο, θα ήθελα αφενός να γνωρίζω με ποια εταιρία συμφώνησε το Σωματείο.Ε.Α., και αφετέρου να γνωρίζω τα ανώτατα ποσά καλύψεων ανά περίπτωση. Επειδή αυτό συνεπάγεται και σε κάποια επιβάρυνση (κόστος) ανά άτομο, αυτό προτίθεται να το καλύψει ο σπόνσορας του παιχνιδιού;

Σε ευχαριστώ,

Ευθύμιος Σαλούρος (Ctalker)

axtipitos