Γνωριμία νέων παιχτών με το airsoft.

Ξεκίνησε από haris, 05 Ιουν 2009, 22:42:06 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

haris

Γειά σας. Σαν νέος παίκτης θα ήθελα να πω ότι το να ξεκινήσει κάποιος να παίζει απευθείας με έμπειρους παίκτες είναι όχι μόνο μειωνέκτημα για αυτόν, αλλά υπάρχει η πιθανότητα να χαλάσει και το παιχνίδι των υπολοίπων. Δηλαδή, δεν μπορώ να έρθω εγώ την κυριακή και να παίξω ένα συγκεκριμένο σενάριο, από  τη στιγμή που ούτε το χώρο γνωρίζω ούτε έχω ρίξει ξανά σε άλλον με AEG. Δεν θα άρεσε σε κανέναν, φαντάζομαι, κάποιος άσχετος με το αντικείμενο να χαλάει  ένα οργανωμένο παιχνίδι επειδή είδε ένα βιντεάκι στο youtube, γούσταρε, αγόρασε ένα AEG και πήγε αμέσως να παίξει...  Γι' αυτό θα ήθελα να προτείνω να διοργανώνονται κάποια παιχνίδια, σε άλλο χώρο από αυτόν που γίνονται τα επίσημα, με νέους παίκτες οι οποίοι θα καθοδηγούνται από κάποιους αρκετά έμπειρους. Περιμένω γνώμες.

haris

Ωραία. Ας οργανώσει κάποιος ένα παιχνίδι έτσι ώστε να μαζευτούν όσοι θέλουν να γνωρίσουν το airsoft και τα AEG, το συντομότερο (και την Κυριακή αν γίνεται). Θα το έκανα εγώ αλλά όπως είπα είμαι καινούργιος. :)

Θάνος

Χειροκροτώ την ιδέα του φίλου @haris καί συμφωνώ κι εγώ με την άποψη να υπάρξει κάποια "εκπαίδευση" γιά τους νέους παίχτες από τους παλαιότερους, που θα τους περάσουν το "πνεύμα" της ευγενούς άμιλλας, καθώς καί τον ορθό τρόπο που παίζεται το παιχνίδι.
keep safe distance...

FanIsHere

Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

Goodspeed

Kai fysika na toys ma8oun pws na min einai Highlander !! lol
No flag, no uniform, ever stopped the bbs from my gun...

SAPPER

Έχει γίνει ήδη ένα σχετικό σεμινάριο όπου έλαβαν αρκετά άτομα μέρος και σκεφτόμαστε να το επαναλάβουμε αν υπάρχει ενδιαφέρον από φίλους νέους στο άθλημα, αλλά και πιο εμπλουτισμένα για προχωρημένους η εξειδικευμένα για ομάδες.

Η ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους, και θα ανακοινώσουμε μια μέρα για αυτόν τον σκοπό.

Όσον αφορά ομάδες να μας ενημερώσουν με pm γιατί θα είναι prive.

haris

Όχι ακριβώς με τη μορφή σεμιναρίου αλλά κανονικά παιχνίδια μόνο με πρωτάρηδες. Και αφού συμπληρώσουν κάποιον συγκεκριμένο αριθμό και αποκτήσουν κάποια εμπειρία, μόνο τότε θα γίνονται δεκτοί σε πιό οργανωμένα σενάρια. Να κρίνονται δηλαδή με βάση το ιστορικό των παιχνιδιών τους.

misericord

Δεν μπορούμε να στήσουμε κανένα παιχνιδάκι στο Hotel τη Δευτέρα που έρχεται για να δουν και όσοι θέλουν το παιχνίδι ??

Όχι τίποτα φοβερό σε σενάριο, απλά για να τρέξουμε λίγο και να ανεβοκατεβούμε καμιά σκάλα μιας και είναι και αργία...

JERONIMO

γεια σας και εγω νεος παιχτης ειμαι μεσα για την κυριακη

leonardo sunbird

Καλησπερα και απο μενα.... γνωριζω τον @haris απο κοντα λιγο καιρο τωρα και αυτο που καταλαβα ειναι οτι προκειται για ενα σοβαρο ατομο που ενδιαφερεται για το airsoft και οι αποψεις του πρεπει να ληφθουν σοβαρα υποψιν απο εμπειρους παικτες .....

Επειδη το Airsoft ειναι ενα ανερχομενο extreme sport θα πρεπει να διδαχθει με σοβαροτητα και υπευθυνοτητα και κατω απο την επιτηρηση των κανονων ασφαλειας ....   

FanIsHere

Παράθεση από: JERONIMO στις  06 Ιουν 2009, 20:45:51 ΜΜ
γεια σας και εγω νεος παιχτης ειμαι μεσα για την κυριακη

Κυριακή είναι η ημέρα των Ευρωεκλογών και δε θα γίνουν παιχνίδια.
Για τη Δευτέρα στις 8 του μηνός που είναι του Αγίου Πνεύματος ειπώθηκε κάτι.
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες! Οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες... (Ουΐνστον Τσόρτσιλ, 1940)

SAPPER

Θέλει προσοχή το θέμα και ο τρόπος που θα περάσει να είναι πάντα στα πλαίσια του παιχνιδιού.

Μερικοί έχουν πολλές φορές λανθασμένη εντύπωση ότι θα βελτιώσουν την επιχειρησιακή τους δυνατότητα σε πραγματικές συνθήκες.

Αυτοί που θα δείξουν μερικά πράγματα θα πρέπει να είναι έμπειροι και να κινηθούν αυστηρά μέσα στα πλαίσια της ασφάλειας, της ευγενούς άμιλλας, και του ευ αγωνίζεσθε, ώστε να βελτιωθούν και να εξελιχθούν σαν παίχτες όπου μπορούν να αντεπεξέλθουν σε ένα απαιτητικό σενάριο.

Επίσης δεν θα πρέπει να συγχέουμε τον στρατό και τα σώματα ασφαλείας με το σεμινάριο, το Airsoft είναι παιχνίδι.

SAPPER

Είναι θέμα αντίληψης και κοινωνικής αποδοχής  ;)