Νεο μελος

Ξεκίνησε από oplitis, 09 Απρ 2013, 20:09:39 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

oplitis

Καλησπερα !! Ειμαι απο Πειραια και θα ηθελα να ενταχθω στο αθλημα. Υπαρχει κατι στην περιοχη;

spyros_pap

Αρχικα καλη αρχη και καλα παιχνιδια να εχεις!!
Υπαρχει κατι σε ολες τις περιοχες τις ελλαδος, οταν με το καλο θα ερθεις να παιξεις μαζι μας ολο και καποιον θα βρεις.

Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

SAPPER

Συμφωνώ με τον Σπύρο πιο πάνω, εάν δεν έχεις παρευρεθεί σε κάποιο public game ακόμα μπορείς να δηλώσεις συμμετοχη και να παρευρεθείς.

Ωστόσο αν δεν διαθέτεις εξοπλισμό για να παίξεις μπορείς να ζητήσεις από τον διοργανωτή να σου διαθέσει ένα ζευγάρι τουλάχιστον αντιβαλλιστικα γυαλιά για να παρακολουθήσεις το game η να βοηθήσεις επικουρικά.

Αν δεν διαθέτεις μεταφορικό μέσον post-άρεις στην ανακοίνωση του παιχνιδιού αν μπορεί να σε πάρει κάποιος από Πειραιά.

Κατά τα άλλα καλός ήρθες στην παρέα μας.

oplitis

Ευχαριστω για το ενδιαφερον! διαθετω  μεσο και  τον καταλληλο εξοπλισμο πλην του οπλου.Θα ηθελα να παρακολουθησω ενα παιχνιδι η να βοηθησω οπως μπορω . Πως θα μαθω που και πως γινονται  τα παιχνιδια .

BabisSouyias

Καλησπέρα, και εγώ αρχάριος είμαι, φίλος του οπλίτη. Μεταφορικό μέσο έχουμε, δεν ξέρουμε πως να ξεκινήσουμε το χόμπυ. Πότε/που θα είναι το επόμενο public game για να έρθουμε να παρακολουθήσουμε? Ευχαριστώ, Γιάννης!

SAPPER

Στο παρακάτω Section μπορειτε να παρακολουθείται της ανακοινώσεις των public game και να δηλώσετε την συμμετοχη σας.

http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/board,20.0.html

Δεν χρειάζεται να έχετε ομάδα για να δηλώσετε, χρειάζεται όμως να έχετε κλείσει το 18ο έτος της ηλικίας σας.

BabisSouyias

καλησπέρα, όταν λες το παρακάτω section, τι εννοείς? δεν βλέπω κάτι...

ευχαριστώ,
Γιάννης

vampiros

... what we do in life ,
echoes in eternity ...

SAPPER

Σωστός ο Vampiros, ξέχασα να βάλω το Link.

Έγινε διόρθωση στο post.