Έσπασαν οι βόλτες των βιδών. Επισκευή-Αλλαγή; L96

Ξεκίνησε από Condor, 08 Απρ 2013, 16:06:52 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Condor

Μετα λύπης διαπίστωσα οτι στη μεταλική βάση που κρατά το πιστόνι (reciever), στο σημείο που βιδώνει η σκανδάλη, έχουν χαλάσει οι "βόλτες". Δεν έχουν χαλάσει οι βίδες μόνο (τις άλλαξα) αλλά οι υποδοχές μέσα στη βάση. Το όπλο είναι το L96 well.

Πείτε μου οτι η μόνη λύση δεν είναι η αλλαγή ολόκληρου του κομματιου, το οποίο μόνο του δεν υπάρχει και οπότε θα πρέπει να πάρω αλλό l96 να αντικαταστήσω το κομμάτι... >:(
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

muninja

Μπορείς να ανοίξεις μεγαλύτερο σπείρωμα και να βάλεις μεγαλύτερες βίδες;Αν όχι μπορεί να μπει μόνο μια βίδα και να βάλεις παξιμάδι ή φωλιά στην άλλη άκρη;

Condor

Αν έβαζα μεγαλύτερη βίδα θα "έτρωγα" και την οπή της zero trigger από την οποία περνά η βίδα. Η μια πλευρά της σκανδάλης ψιλοπιάνει, αλλά δε θα αντέξει πάρα πολύ... Σορρυ για την ασχετοσύνη μου, αλλά τί είναι "φωλιά";
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

mirrage

Πριν κάνεις πατέντα σκέψου πότε το αγόρασες και αν είναι στην εγγύηση.
Αν δεν είναι βρες το εγχειρίδιο χρήσης και ψάξε να δεις αν έχει λίστα με τα
απάρτια.Αν έχει βρες τον κωδικό και ψάξε στο internet για ανταλακτικό.
Αν δεν βρεις μίλα με τον κατασκευαστή απευθείας.Αν δεν υπάρχει τέτοια
λίστα ψάξε πάλι online γιατί συνήθως κάπου, κάποιος, κάποτε την έχει
ανεβάσει.

paliou

Το καλο νέο ειναι οτι υπαρχει ανταλλακτικό : http://www.dentrinityshop.com/pr_details.jsp?pid=8772
Το κακό νέο ειναι οτι κοστιζει οσο 2(!!!) καινουργια L-96 της WELL :'(
Ο mirrage εχει δίκο. Τσεκαρε την εγγυηση, αν εισαι εκτος τοτε οργωσε το νετ για καποιο ανταλλακτικο. Αν ολα αυτα δεν κατσουν τοτε....να χαιρεσαι το καινουργιο οπλο φιλε μου. (Το εχω ζησει αυτο με σπασμενο magazine release στο ιδιο μοντελο, οπου ανταλλακτικο βρήκα να υπαρχει μονο σε Αμερικη και ενω κοστιζει 5-7 δολλαρια, τα μεταφορικα ηταν απο 47 έως και 158 δολ. Οπως καταλαβαινει αγορασα μεταχειρισμένο οπλο για "καννιβαλισμό").

Φιλικα Paliou

Condor

238 δολαρια;;; Είναι με τα καλά τους; Και δεν παω να παρω ένα Maruzen και να περάσω τις αναβαθμίσεις να το κάνω μπόμπα;;; ??? ???
Τελος πάντων, δεν ξέρω αν καλύπτεται από εγγύηση καθώς του έχω αλλάξει τα πάντα εκτός αυτής της βάσης και το πλαστικό μέρος. Άσε που έχει περάσει 1 ετος από την αγορά του.
Μάλλον θα κάνω αυτό με το δευτερο όπλο.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας όλους σας!
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

mirrage

Παράθεση από: paliou στις  08 Απρ 2013, 17:52:16 ΜΜ
Το καλο νέο ειναι οτι υπαρχει ανταλλακτικό : http://www.dentrinityshop.com/pr_details.jsp?pid=8772
Το κακό νέο ειναι οτι κοστιζει οσο 2(!!!) καινουργια L-96 της WELL :'(
Ο mirrage εχει δίκο. Τσεκαρε την εγγυηση, αν εισαι εκτος τοτε οργωσε το νετ για καποιο ανταλλακτικο. Αν ολα αυτα δεν κατσουν τοτε....να χαιρεσαι το καινουργιο οπλο φιλε μου. (Το εχω ζησει αυτο με σπασμενο magazine release στο ιδιο μοντελο, οπου ανταλλακτικο βρήκα να υπαρχει μονο σε Αμερικη και ενω κοστιζει 5-7 δολλαρια, τα μεταφορικα ηταν απο 47 έως και 158 δολ. Οπως καταλαβαινει αγορασα μεταχειρισμένο οπλο για "καννιβαλισμό").

Φιλικα Paliou

Επειδή αυτό με τα μεταφορικά είναι τραγικό δείτε αυτό...
http://www.shopandship.com/
Στα γρήγορα...
Η εταιρεία σας δίνει 3 εικονικές διευθύνσεις σε USA, UK, CHINA.Εσείς κατά τις παραγγελίες δίνετε τις διευθύνσεις αυτές πχ για
προϊόν εξ Αμερικής την αμερικάνικη.Το προϊόν το παραλαμβάνει η εταιρεία μιας και οι διευθύνσεις είναι τα γραφεία τους.
Το προϊόν αποστέλλεται σε εσάς με αποστολέα τον εαυτό σας. Κέρδος?Λιγότερα ταχυδρομικά (δεν ισχύει πάντα), μικρότερη
πιθανότητα να εμπλακεί το τελωνείο (πάλι δεν είναι εγγυημένο) και σιγουριά ότι θα παραλάβετε τα πάντα.Πχ κάτι sites που δεν
κάνουν αποστολές εκτός US αν δεν έχουν θέμα με την πιστωτική σας θα το στείλουν κανονικά.
Σημαντικό!
Έχει εφάπαξ χρέωση καμιά 45αρια δολάρια και ύστερα τα ταχυδρομικά ανά κιλό.Επίσης χρειάζεται αντίγραφο ταυτότητας.
Έχουν γραφείο και στην Αθήνα (Ρέντη αν θυμάμαι καλά).

Condor

"ΠΕΡΣΕΥΣ"

Expendable

Μεγαλύτερο σπείρωμα με κολαούζο Ομάδα μου και μετά μεγαλύτερη βίδα.
Εάν ζοριστείς κάνε μου τηλ.
" Όπου τιμούν τον θεό, ασκούνται στις πολεμικές τέχνες και σέβονται τους νόμους, όλα είναι πλήρη ελπίδων"

''ΠΕΡΣΕΥΣ''