HK416D Tokyo Marui / Πρόβλημα?

Ξεκίνησε από Expendable, 22 Mar 2013, 21:03:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Expendable

Κύριοι Καλησπέρα.
Αντιμετοπίζω το εξής θέμα και όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας βοηθήσει.
Το μωράκι μου λειτουργεί άψογα όταν ο επιλογέας βολής είναι τοποθετημένος σε βολή κατά ριπάς.
Όταν περιστραφεί και τοποθετηθεί στην θέση βολή κατά βολή , μετά από 1 - 2 βολές σαν να μην λειτουργεί το όπλο. Μόλις ο επιλογέας περιστραφεί σε βολή κατά ριπάς παίζει κανονικά.
Έχω πρόβλημα?  :o
Το όπλο δεν έχει ρίξει πάνω από 100ΒΒ..
" Όπου τιμούν τον θεό, ασκούνται στις πολεμικές τέχνες και σέβονται τους νόμους, όλα είναι πλήρη ελπίδων"

''ΠΕΡΣΕΥΣ''

Condor

Δεν ξέρω να σου απαντήσω μηχανικά, αλλά ένα ξέρω: Εγγύηση for ever όταν πρόκειται για μηχανισμό. Αν δεν είσαι εξειδικευμένος μην επιχειρήσεις τπτ. Το πας στο κατάστημα και στο κάνει κομπλέ... ;)
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

Expendable

Θα πάω το πρωί κι ευελπιστώ να προλάβουν να το κοιτάξουν τα παιδιά ώστε να μπορέσω να πραγματοποιήσω και το πρώτο μου παιχνίδι την Κυριακή.
Ευχαριστώ για την απάντηση.
" Όπου τιμούν τον θεό, ασκούνται στις πολεμικές τέχνες και σέβονται τους νόμους, όλα είναι πλήρη ελπίδων"

''ΠΕΡΣΕΥΣ''

Geo_x

Υπαρχει περιπτωση φιλε μου να ειναι και θεμα μπαταριας!!! Το ιδιο περιπου αντιμετοπιζω και 'γω...! Απλα περιμενω αλλη μπαταρια για να δοκιμασω. Οπως και να 'χει οταν εχει νεοτερα ενημερωσε.

theosarr

Τουλάχιστον στο δικό μου το πρόβλημα ήταν η μπαταρία. Έκανε lockup στη βολή κατα βολή και ξεμπλόκαρε στη ριπή... ειδικά αν το δακτυλάκι μου δεν είχε πειθαρχία!
Έχει πολλά threads γι' αυτό το θέμα όπως επίσης και πολλά για να μετατρέψεις την τάπα του κοντακιού σου σε αντάπτορα LiPo (για 7.4v έτσι) χωρίς να κόψεις και να ράψεις καλώδια.
Επαναλαμβάνω για να μην παρεξηγηθώ πως σε εμένα και σε αρκετούς άλλους αυτό ήταν το μόνο θέμα μιας και οι μπαταρίες των recoil shock είναι κατα γενική ομολογία κακής ποιότητας και κατασκευής.
Ελπίζω να βοήθησα.
When the warning labels are larger than the product labels, you got the good stuff!

Geo_x

Ευχαριστω φιλε! Και 'γω αυτη που παρηγγειλα αναβαθμισμενη ειναι...αντε να δουμε!

Expendable

Λοιπον: Κλασική Περίπτωση Βλάβης...
Το πρόβλημα ήταν ο επιλογέας αφού κόλαγε στο βολή κατά βολή την σκανδάλη.
Το επισκέυασαν τα παιδιά στο club και το όπλο έπαιξε.
Το θέμα με την μπαταρία το είχα σκεφτεί , αλλά η μπαταρία μόλις είχε φορτιστεί για 1η φορά.
Τουλάχιστον Τέλος Καλό Όλα Καλά..

''ΠΕΡΣΕΥΣ''