Airsoft Game "Clear The Road" Ελευσινα Νατο 17-3-2013

Ξεκίνησε από fvagelis, 11 Mar 2013, 00:04:08 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Grally

Diogos

Lary

Καλησπέρα από R.AI.D μέσα και εμείς με Black Swat!!.

Ironhide

Και ακομα ενας με τους     Koloterrorita      8) 8) 8)
Φραγκισκος

Mitsigun

Τάλων

Όταν ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο Θεός γελάει.

LAS

+3 άτομα με παραλλαγές Greek Lizard με τους Νατοικούς μεμονωμένοι παίχτες.

kaiser_soze0307

Ωραίο παιχνίδι με συνεχόμενες επιθέσεις απο όλους. Η διαιτησία ήταν παντα μέσα στο παιχνίδι, και βοήθησε ,τουλάχιστον εμένα, να καταλάβω κάποια πράγματα τα οποία μας γλυτώνουν απο παρεξηγήσεις. Οντας χειριστής όπλου υποστηριξης( πολυβόλο)  έριχνα πολλές μπιλιες και κάποια στιγμή αναρωτήθηκα πως ειναι δυνατόν να μην πετυχαίνω τον στόχο εφόσον βλέπω την πορεια τους. Στόχευσα λοιπόν τον διαιτητή και άρχισα να ρίχνω περιμένοντας να τον φτάνουν και ύστερα τον ρώτησα εάν ο πέτυχε καμμια και μου απάντησε όχι.  Για αυτό καλο θα ειναι και σε επόμενα παιχνίδια οι εκάστοτε διαιτητές να ενεργούν ομοίως ώστε να αποφεύγονται οι παρεξηγήσεις. Το ίδιο έγινε όταν έριχναν και σε μένα απο το bazzar και ήρθε δίπλα μου ο ρεφ και είδε οτι δεν εφταναν οι μπιλιες και εξήγησε στο αντίπαλο που μου έριχνε. Βέβαια αυτό δεν αποκλείει και την ύπαρξη των αθανατων.
Ο αριθμός των μεταλλίων στο πέτο ενός αξιωματικού είναι αντιστρόφως ανάλογος του τετραγώνου της απόστασής του από την πρώτη γραμμή.
Charles Edward Montague

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ

φιλε οντως καλο παιχνιδι μιας και λες για χειρηστη πολυβοκ μονο εγω
ειχα αλλα οσες φορες με πετυχατε εβγαινα   και πολλες μαλιστα
τωρα εγω για αθανατος δε νομιζω τωρα αμα με πετυχε καμια
ωραια εγω ζητω συγνωμη απο τους υπολοιπους αλλα μη μου λες μονο απο τη
πλευρα μας γιατι και απο τη δικη σας νομιζω ειχατε  ....
Δε μενει κανεις πισω.
η ιστορια δεν αλλαζει μονο ο ανθρωπος

kaiser_soze0307

Παράθεση από: ΒΑΣΙΛΗΣ  ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ στις  17 Mar 2013, 17:01:19 ΜΜ
φιλε οντως καλο παιχνιδι μιας και λες για χειρηστη πολυβοκ μονο εγω
ειχα αλλα οσες φορες με πετυχατε εβγαινα   και πολλες μαλιστα
τωρα εγω για αθανατος δε νομιζω τωρα αμα με πετυχε καμια
ωραια εγω ζητω συγνωμη απο τους υπολοιπους αλλα μη μου λες μονο απο τη
πλευρα μας γιατι και απο τη δικη σας νομιζω ειχατε  ....

Δεν είπα για καμμια πλευρά, για κανένα συγκεκριμένα, συμφωνώ απόλυτα με όσα είπες, σήμερα είχα και εγω πολυβόλο, είπα οτι τις περισσότερες φορές νομίζουμε οτι πετύχαμε αλλα αυτό δεν αποκλείει οτι υπάρχουν και αθάνατοι. Δεν μιλάω για ομάδες πλευρές κτλ. Απλα σαν κίνηση του ρεφ να μπαίνει μέσα στην φάση για να δει, ειναι πολυ χρήσιμη και σωστή. Συγνώμη εάν έτσι όπως το έγραψα φάνηκε να λέω για πλευρές κτλ.
Ο αριθμός των μεταλλίων στο πέτο ενός αξιωματικού είναι αντιστρόφως ανάλογος του τετραγώνου της απόστασής του από την πρώτη γραμμή.
Charles Edward Montague

sparvar

παρ οτι δεν μπορουσα να παραστω λογο οικογενειακων υποχρεωσσων στο παιχνιδη (ημουν ομως στο προηγουμενο π ηταν εξισου ωραιο) να συμπληρωσω οτι κ εμενα ουκ ολιγες φορες μ εχει συμβει να ριχνω η να μου ριχνουν κ να μη φτανουν ουτε στο ενα μετρο τα πλαστικοσφαιριδια απο το στο χο..
INDEPENDENT GUN -----> KATΩ ΤΑ ΓΙΩΤΟ-ΚΟΜΜΑΝΤΑ <------

fvagelis

Να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά  που ήρθαν είτε ατομικά είτε ομαδικά , που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Ελπίζω όλοι να το ευχαριστηθήκαν σήμερα . Στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού όλο το πεδίο ήταν σε δράση και ήταν λίγο δύσκολο να εποπτεύσουμε όλες οι φάσης . Ωστόσο δεν υπήρχαν παρεξηγήσεις και αυτό ήταν το μήνυμα . Οι στόχοι του παιχνιδιού φάνηκαν να είναι λίγοι.....οπότε στα επόμενα θα είναι πιο φορτωμένο το πρόγραμμά σας....χαχαχαχα

fotos ----->>   http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,9481.new.html#new
<<<<--- cat dedector --->>>

Lary

Από R.AI.D ευχαριστούμε για το ωραίο παιχνίδι!!.
Καλά κούλουμα σε όλους....

Expendable

Παρά το γεγονός ότι έμεινα από GPS και δεν κατάφερα να βρώ το πεδίο ενώ κατάφερα να βρεθώ αρκετά κοντά ( θεωρώ ) , ευχαριστώ πολύ Λοχαγέ για τις φωτό που ανέβασες και μοιράστηκες μαζί μας το ωραίο παιχνίδι.
  Καλά Κούλουμα σε όλους και ευελπιστώ να συναντηθούμε στο επόμενο game!
" Όπου τιμούν τον θεό, ασκούνται στις πολεμικές τέχνες και σέβονται τους νόμους, όλα είναι πλήρη ελπίδων"

''ΠΕΡΣΕΥΣ''

Mitsigun

Σας ευχαριστούμε για την όμορφη Κυριακή που μας χαρίσατε...Περάσαμε υπέροχα .....
Zero σας ευχαριστούμε !!

---> Pirates