Γνωμες για εταιριες

Ξεκίνησε από Caiden, 13 Νοε 2012, 01:23:32 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Condor

Υ.Γ.: Προσωπικά χρησιμοποιώ καλής μάρκας 0,25 (madbull, Tokyo marui, WE κτλ).......
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

Caiden

Ευχαριστω πολυ και τις δυο σας για τις απαντησεις. Θα περασω αυριο και απο κανενα μαγαζι να τα δω και απο κοντα.

@Flying Dragon μηπως θα μπορουσες να μου προτεινεις καποια κανη ακριβειας αλλα και μπαταρια-φορτιστη (8.4V ή 9.6V) για αντεχει τριωρα και τετραωρα παιχνιδια. Δηλαδη προς τα που ειναι καλυτερα να κοιταξω;

alex19871987

Ελλαδα στα γνωστα μαγαζιά θα βρεις madbull και action army.εγώ φοράω την 2η την 6.03.στην προτείνω με κλειστά ματια
ΠΕΡΣΕΥΣ

Condor

Όπως είπε και ο προλαλήσας Madbul και Action Army... Εγώ έχω Action Army και είμαι πολύ ευχαρηστημένος (τέτοια φοράω και στο CM16 και στο L96)... Και η Madbull  είναι κορυφαίες για την τιμή τους... Τώρα για μπαταρία είμαι λίγο άσχετος, αλλά αυτή που έχει το όπλο μαζί του είναι πάρα πολύ καλή και δεν με έχει αφήσει ΠΟΤΕ σε παιχνίδι... Ποτέ δεν την εχω δει να τελειωνει... Παντα την αποφορτίζω στο τέλος με αποφορτιστή των 5 ευρώ που είχα πάρει από το club της Tokyo Marui...  ;)
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

Caiden

Σημερα εκανα και μια βολτα απο τα μαγαζια για να τα δω και απο κοντα. Οντως το CM16 Raider ειναι αρκετα πιο ελαφρυ απο τα αλλα οπλα που επιασα και ετσι εχει το θετικο οτι δεν θα με κουραζει στα παιχνιδια.
Τωρα τα παιδια μου εδειξαν και το GR15 Raider με Blowback που βγαινει στα ιδια λεφτα με το παραπανω οποτε δεν τιθεται θεμα χρηματων. Ποιο απο αυτα τα δυο θα προτιμουσατε και αν μπορειτε να πειτε και το γιατι.

Ευχαριστω οσους απαντησαν και απαντησουν

Condor

Ωραίο το blowback, αν και μεσα στο παιχνίδι δεν το πολυκαταλαβαινεις... Αν παρεις blowback το καλύτερο είναι να έχεις και μια εφεδρική μπαραρία γιατι εξαντλείται λίγο πιο γρήγορα... Όλα αυτά είναι ηλεκτρικά... είμαι περισσότερο της άποψης "όσα λιγότερα κινητά μέρη τόσο το καλύτερο". Αυτό προσωπική άποψη εννοείται...
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

Caiden

Τελικα πηγα σημερα και πηρα το GR15. Σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας και καλα παιχνιδια να εχουμε