Hop Up

Ξεκίνησε από Nick_the_Greek, 25 Φεβ 2013, 20:41:20 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Nick_the_Greek

Έχω πρόβλημα με το hop up ενός όπλου, ενώ δούλευε τέλεια τωρα δεν ανταποκρίνεται σχεδόν καθόλου. Πιστεύω ότι την τελευτέα που το καθάρισα, πριν 2 μέρες , του έριξα υπερβολικά πολυ λάδι στο hop up, μπορεί για αυτόν τον λόγο να μην ανταποκρίνεται; Να εχει σπάσει το σώμα του hop up δεν παίζει αφού θα το έβλεπα.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Nick_the_Greek

Δεν ξέρει κάποιος;
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

vampiros

καπου μεσα στο φορουμ , καποια στιγμη διαβασα οτι το πολυ λαδι κανει το hopup να μην υπαρχει.
ισως μπορεις με ραβδο καθαρισμου να σκουπισεις λιγο.
θα επανελθει ομως με την χρηση...
ριξε καμια 100ρια μπιλιες ριπη.

ιδεα...
μηπως εχεις τισ φτινομπιλιες που δεν ειναι γιαλιστερες εξωτερικα ?
ισως καθαρισουν πιο γρηγορα το λαστιχακι.....
... what we do in life ,
echoes in eternity ...

Nick_the_Greek

Αν ειναι έτσι θα το ανοίξω πάλι και θα το καθαρίσω.

vipergr

Aνοιξε το, καθάρισε το με σαπουνάδα αν έχει πολύ σιλικόνη, λογικα αν το λαστιχάκι είναι μαλακό μη του ξαναβάλεις σιλικόνη μετά. Αν το hop up έχει τζόγο και δεν ακούει η ροδέλα που πιέζει το μπράτσο με το βαρελάκι άλλαξε  το hop up με ένα πιο καλό, lonex-prometheus ktl.

Nick_the_Greek

Αξίζει να το αλλάξω αν το άλλο δουλεύει εντάξει, θα δω διάφορα;
Το όπλο ειναι VFC.

alex19871987

Και εγώ το σκεφτομαι για αλλαγη hop up.θα δώσει διάφορα πχ το Prometheus η δεν αξιζει?
ΠΕΡΣΕΥΣ

cpervert

Παράθεση από: alex19871987 στις  26 Φεβ 2013, 21:05:55 ΜΜ
Και εγώ το σκεφτομαι για αλλαγη hop up.θα δώσει διάφορα πχ το Prometheus η δεν αξιζει?
Ναι θα δωσει διαφορα ενα ποιοτικος καλυτερο hop up  δινει καλυτερη πορεια τησ μπιλιας με μια καννη ακριβειας εχει βελτιστα αποτελεσματα. ( το hop up ειναι ουσιαστικα αυτο που δινει την ευθυβολια και την αποσταση που θα παει η μπιλια! ολα τα αλλα συμπληρωνουν)

alex19871987

Ποιο θεωρείται πολύ καλό?Prometheus?
ΠΕΡΣΕΥΣ

cpervert

Παράθεση από: alex19871987 στις  26 Φεβ 2013, 21:40:54 ΜΜ
Ποιο θεωρείται πολύ καλό?Prometheus?
ναι. prometheus , guarder, tokyo marui, η σειρα sharp shooter or super shooter( δεν θυμαμαι ακριβως το ονομα) ειναι ολα στα πολυ καλα του ειδους τους!

Nick_the_Greek

Εγώ σκεφτόμουν κάτι σε lonex ή systema να κοιτάξω για κάτι άλλο;