Κυριακή 10/02/2013

Ξεκίνησε από alex19871987, 05 Φεβ 2013, 22:53:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Aggpsp

Ισως και λιγο πιο αργα...Αλεξανδρε γιατι την προηγουμενη μερα εχουμε υπηρεσια.

alex19871987

Οκ τότε ας πούμε άφιξη 10 μισή και έναρξη 11
ΠΕΡΣΕΥΣ

Aggpsp

Μια χαρουλα σε βρισκω!

alex19871987

Ναι και όποιος εχει να προτείνει κατΙ ή έχει και κανενα μίνι σενάριο ας προτείνει.δεν ειμαι  και ο οργανωτήΣ  ;D
ΠΕΡΣΕΥΣ

HAROS

Βρε ποιος τον αμολισε αυτον? κατσε καλα γιατι θα ερθη και ο HAROS   την κυριακη. Πλακα κανω κι εγω φιλαρακι. Καλος ειρθες και θα τα πουμε την κυριακη το πρωι γεμισε καλα την μπαταρια.
ΤΟΥ ΦΕΥΓΑΤΟΥ Η ΜΑΝΑ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΠΟΤΕ

LAS

Παιδιά Ελευσίνα στην εγκαταλελειμμένη βάση του ΝΑΤΟ έτσι?Μπορεί να έρθω και εγώ αν καταφέρω να ξυπνήσω γιατί την προηγούμενη δουλεύω βράδυ...

Aggpsp

Ναι φιλε μου εκει...μεγαλη μας χαρα να σε δουμε στο πεδιο.

stratos1990

τελικά ισχύει αυτό για 10.30?

Bad Boy

Καλησπέρα.Είμαι νέος στο άθλημα και ακόμα δεν έχω τον απαραίτητο εξοπλισμό (γυαλιά,όπλο).Αν μπορεί κάποιος από το πεδίο να δανείσει θα το εκτιμούσα αρκετά.Για να βοηθήσω και εγώ με τον τρόπο μου διαθέτω όχημα (κάτοικος χαϊδαρίου).

''BadBoy'' - **Alpha Ωmega Team Operator**
https://www.facebook.com/aoairsoft/?fref=ts

Aπέθαντος

Ζηλεύω απίστευτα...θέλω να έρθω κι εγώ αλλά με ταλαπωρεί μια  λοίμωξη του αναπνευστικού και δεν την παλεύω με την καμία :(
Listen to them the children of the night...
What sweet music they make

Mitsigun

Και οι Πειρατές Αύριο ,,,5 άτομα !!! see you !!! :-* :-* :-*

Aggpsp

Πολυ ομορφα παιδια ... σας περιμενουμε!!!  :)

Bad Boy

Παρακαλώ να αναρτηθούν οι συντεταγμένες καθώς θα γίνει χρήση gps.Είναι η πρώτη φορα που έρχομαι.Αν είναι εύκολο για κανέναν να κάνει μια στάση αθηνών κορίνθου να ακολουθήσω με το όχημα μου.

''BadBoy'' - **Alpha Ωmega Team Operator**
https://www.facebook.com/aoairsoft/?fref=ts

Aggpsp

Το στίγμα φιλε μου ειναι: 38° 7'42.45"N 23°33'19.70"E.

alex19871987

ετοιμοι ολοι?

Υ.Γ. Μην βιαστειτε γιατι καποιοι θα αργησουμε λιγο.
ΠΕΡΣΕΥΣ

alex19871987

Παράθεση από: Aπέθαντος στις  09 Φεβ 2013, 18:52:09 ΜΜ
Ζηλεύω απίστευτα...θέλω να έρθω κι εγώ αλλά με ταλαπωρεί μια  λοίμωξη του αναπνευστικού και δεν την παλεύω με την καμία :(

περαστικα
ΠΕΡΣΕΥΣ

je33

παιδες+ 2-4 ατομα απο εμας :)... ευχερεια   να σκοτωσω και την ιωση την  ;D ;D ;D :P
"Give me the place to stand, and I shall move the earth" — Archimedes

NIKOS87A

Καλησπερα, λεμε να ερθουμε και εμεις 2 ατομα να ριξουμε κανενα bb
:)

Aggpsp

Παδια απο μενα ενα μεγαλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ (πραγματικο κ οχι τυπικο) σε ολους σας που ηρθατε σημερα Ελευσινα...Ολοι ησασταν Κυριοι, ειτε μεμονωμενοι παικτες ειτε οι ομαδες...για μενα ηταν το 5ο παιχνιδι και πραγματικα ηταν το καλυτερο μου...Καλη εβδομαδα σε ολους σας!!!