Κυριακή 10/02/2013

Ξεκίνησε από alex19871987, 05 Φεβ 2013, 22:53:58 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

alex19871987

κανα σεναριο για αυτην την Κυριακη υπαρχει στα υποψην?
ΠΕΡΣΕΥΣ

alex19871987

τιποτα δεν σκεφτεστε?δεν θα κατεβει κανεις? :'(
ΠΕΡΣΕΥΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ

κατι θα παιξει μη βιαζεσαι ακομα ειναι νωρις
αμα ειναι θα δεις πε.παρασκευη .. ;D
Δε μενει κανεις πισω.
η ιστορια δεν αλλαζει μονο ο ανθρωπος

alex19871987

Ε πήρα όπλο και τΑ υπόλοιπα και θελω να παιξω :)
ΠΕΡΣΕΥΣ

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΟΝΟΛΙΘΟΣ

υπομονη 87αρη ποσο κανα δυο μερες αντε
ακομα αντε καλη αρχη  ;D ;D
Δε μενει κανεις πισω.
η ιστορια δεν αλλαζει μονο ο ανθρωπος

alex19871987

Ευχαριστώ...όποιος θέλει και μπορεί μου λέει να κανονίσουμε.Από Πειραιά είμαι
ΠΕΡΣΕΥΣ

greekf

λοιπον φιλε βγες μπαλκονι και ριξε κανα 2 πενιες στον αερα για να σου φυγει (πλακα κανω εετσι)αλλιως κατι ποστ θα γινει σημερα αυριο.αντε και καλη αρχη φιλε
alea iacta est

ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ

ΕΤΣΙ GREEKF ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ.........ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ...........
ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΕΝΝΑΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ

alex19871987

Παράθεση από: ΕΠΙΛΟΧΙΑΣ στις  07 Φεβ 2013, 13:58:22 ΜΜ
ΕΤΣΙ GREEKF ΣΥΜΒΟΥΛΕΨΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΛΙΓΟ ΘΑ ΜΕ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΜΕΣΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΥΡΙΑΚΗ.........ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΤΑΚΤΙΚΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΣΑΙ...........

τωρα που σας βρηκα θα μαθαινω πολλα...αν κανονισετε κατι θα τα πουμε και απο κοντα
ΠΕΡΣΕΥΣ

Psycho

Φίλε Άλεξ, καλώς ήλθες στο Airsoft και απ μένα.. εγώ προσπαθώ να πείσω τα παιδιά τα δικά μ 4 άτομα είμαστε όλοι... μήπως παίζαμε κάνα private παιχνίδι στο Ελαιουργείο (εμείς δεν έχουμε αυτοκίνητα κ μεταφορικά) εε τους ρώτησα να βγάλω και ανακοίνωση στο φόρουμ μια από τις επόμενες μέρες για Κυριακή.. τώρα.. περιμένω απαντήσεις.. (δυστυχώς εγώ δεν είμαι και πάρα πολύ γνωστό μέλος ώστε αν βγάλω ανακοίνωση να μαζέψω κόσμο αλλά θα προσπαθήσουμε :P)

Aggpsp

Φιλε μ καλησπερα ... αν μπορειτε για Ελευσινα την Κυριακη για ενα "οικογενειακο" ειμαστε μεσα μαζι με ενα φιλο μου καινουριοι κ εμεις.Απο οτι εχω δει δεν θα ενοχλησουμε καποια αλλη ομαδα η καποιο σεναριο γιατι δεν εχει κατι ως ωρας.

alex19871987

Εγώ μεσα είμαι.λογικά θα είμαι παρέα με τον blackname...έχεις και πμ
ΠΕΡΣΕΥΣ

WARBRO

Παράθεση από: alex19871987 στις  08 Φεβ 2013, 17:41:53 ΜΜ
Εγώ μεσα είμαι.λογικά θα είμαι παρέα με τον blackname...έχεις και πμ
δεν κρατιεσαι λεμεεεεεεεεεεεεεεεε
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

alex19871987

Ε κρίμα δεν ειναι ?το πήρα το vfc m4και όλο μου μιλάει...
ΠΕΡΣΕΥΣ

spirosleon

ευτυχως που δεν πηρες προφυλακτικα..... θα ειχε εκλειψει ολοκληρο ειδος......

alex19871987

Παράθεση από: spirosleon στις  08 Φεβ 2013, 19:05:02 ΜΜ
ευτυχως που δεν πηρες προφυλακτικα..... θα ειχε εκλειψει ολοκληρο ειδος......

καλο...και συ ευτυχως που τα λες ωραια
ΠΕΡΣΕΥΣ

Aggpsp

Οποτε κυριακη μαζευομαστε οσοι εχουμε χρονο και ορεξη για ενα "οικογενειακο" φιλε Αλεξη σε περιμενουμε για το πρωτο σου παιχνιδι... 10:00 συγκεντρωση και προετοιμασια εως της 11:00 οπου θα ειναι και η εναρξη. Μακαρι να ερθουν πολλοι συνχομπιστες για να το ευχαριστηθουμε.

alex19871987

ποση ωρα περιπου καθεστε?η ξεκιναμε και οσο παει μεχρι να βαρεθουμε?(εχω μονο μια μπαταρια και δεν ξερω ποσο θα με βγαλει  ;D)
ΠΕΡΣΕΥΣ

Aggpsp

θα σε βγαλει ανετα φιλε Αλεξη  :)

alex19871987

οκ.ας πουμε 10 να ειμαστε στο πεδιο στην Ελευσινα να ξεκινησουμε κατα τις 10μιση.τι λετε?
ΠΕΡΣΕΥΣ