cyma "αδύνατη" μάρκα ???

Ξεκίνησε από Sfougarenia, 01 Φεβ 2013, 22:09:19 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sfougarenia

καλησπέρα σας !!
μιας και είμαι καινούργια και προς το παρόν ψάχνομαι,αφού δεν είμαι ενήλικη .... θέλω να ρωτήσω αν τελικά ή cyma είναι μάρκα/ εταιρία (??) που πρέπει να αποφεύγεται ??
έχω διαβάσει αρκετά πράγματα και επειδή από τώρα ξεκινώ να μαζεύω χρήματα για του χρόνου θέλω να ξέρω αν ένα όπλο από αυτή την εταιρία θα είναι καλό και δεν θα χρειαστεί άλλαγμα μετά από 2 παιχνίδια για παράδειγμα ...:/
ρωτάω καθαρά για να ενημερωθώ και σε καμία περίπτωση δεν θα πάω από τώρα να αγοράσω έστω παράνομα :)) :)) :))

Condor

Το ίδιο ακριβώς θέλω να μάθω κι εγώ. Το μόνο που έχω ακούσει είναι ότι έχει πολλά και φτηνά ανταλλακτικά τα οποία αλλάζουν πολύ εύκολα. (το ΑΚ47 λύνεται εύκολα). Και για να μην ανοίγω καινούριο θέμα, μιας και είναι στα πλαίσια του παρώντος θέματος, τί άποψη έχετε για τα DBoys, μιας και τόσο καιρό εμπιστεύομαι τα Ταιβανέζικα... A, καλώς ήρθες sfougarenia στο άθλημά μας...
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

spirosleon

απο προσωπικη εμπειρια και μονο και φυσικα απο λεγομενα συμπαικτων, η cyma βγαζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΚ47,74 S ή  U.!!!σε καποια μοντελα μαλιστα η τελειωτητα αγγιζει εταιριες οπως η king arms(cm035 π.χ)

kaiser_soze0307

απο προσωπική εμπειρία, τα cyma ειναι μια χαρα και συνέχεια βελτιώνονται. το μόνο ak που είχα χωρίς κανένα πρόβλημα ήταν cyma. Δεν είναι τπτ τρελό απλά καλό.
Ο αριθμός των μεταλλίων στο πέτο ενός αξιωματικού είναι αντιστρόφως ανάλογος του τετραγώνου της απόστασής του από την πρώτη γραμμή.
Charles Edward Montague

Sfougarenia

flying dragon καλώς σας βρήκα :))
δηλαδή για να καταλάβω η cyma τα μόνα καλά της όπλα είναι τα ak ???

Aggpsp

Καταρχην καλως ηρθες...Δεν εχω πολυ μεγαλη εμπειρια κ εγω αλλα τυχαινει να εχω ενα mp5 cyma το οποιο δουλευει απροβληματιστα...Επισης φιλε μ flying Dragon το D boys m4 που εχω κ εχει παιξει 4 παιχνιδια για την ωρα κελαιδαει  :) ... Μαλλον οι κινεζοι το εχουν παρει πιο ζεστα το θεμα τελευταια  :) εγω τους εμπιστευομαι παντως δεδομενης της οικονομικης λιτοτητασ παντα.

kaiser_soze0307

Παράθεση από: Sfougarenia στις  01 Φεβ 2013, 23:41:47 ΜΜ
flying dragon καλώς σας βρήκα :))
δηλαδή για να καταλάβω η cyma τα μόνα καλά της όπλα είναι τα ak ???
απλα οι περισσότερες εταιρείες έχουν ας πούμε και την ειδικότητα τους,. η cyma εχει βγάλει περισσότερα ak απο όλα τα άλλα.
Ο αριθμός των μεταλλίων στο πέτο ενός αξιωματικού είναι αντιστρόφως ανάλογος του τετραγώνου της απόστασής του από την πρώτη γραμμή.
Charles Edward Montague

blackname

Εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι το μονο οπλο που δεν εχει χαλασει στην παρεα ειναι ενα ακ της cyma.Μια χαρα οπλα ειναι ειδικα για αρχαριο

Condor

Παράθεση από: Aggpsp στις  01 Φεβ 2013, 23:46:43 ΜΜ
Καταρχην καλως ηρθες...Δεν εχω πολυ μεγαλη εμπειρια κ εγω αλλα τυχαινει να εχω ενα mp5 cyma το οποιο δουλευει απροβληματιστα...Επισης φιλε μ flying Dragon το D boys m4 που εχω κ εχει παιξει 4 παιχνιδια για την ωρα κελαιδαει  :) ... Μαλλον οι κινεζοι το εχουν παρει πιο ζεστα το θεμα τελευταια  :) εγω τους εμπιστευομαι παντως δεδομενης της οικονομικης λιτοτητασ παντα.
Τέσσερα παιχνίδια ρε θηρίο;;; Πριν λίγο σε συνάντησα στο 1ο σου παιχνίδι... Συνέχισε έτσι και σε 2 μήνες θα έχεις παίξει εγώ όσο 1,5 χρόνο τωρα ;D
Πάντως καλά τα Taiwan, λόγω κρίσης μάλλον στα μάτια μας η Κίνα είναι η Ιαπωνία του μέλλοντος ;D ;D ;D  Εμ, τότε που είχαμε λεφτά κοιτούσαμε τα China αφυψηλού. Χαίρομαι που είναι επάξια των χρημάτων που δίνεις, γιατί χαζεύω τα Μ14, αλλά γι αυτό θα ανοίξω αλλο θέμα αργότερα...
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

Aggpsp

:) Αντε σιγα σιγα να επανελθεις δριμυτερος... οσο για το M14 μια απο τα ιδια...ηδη εχω ξεκινησει κ μαζευω χρηματα  :)

Sfougarenia

ααα ωραία σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας !!!
με βοήθησαν πάρα πολύ :))

Palladin

Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή... Τα CYMA και τα D-BOYS είναι από κίνα όπως και πολλά άλλα, αυτό σημαίνει ότι κατά βάση είναι κλώνοι Marui και πάλι όμως όχι απαραίτητα, πάντως στηριζόμαστε στην διάθεση που είχε ο κινέζος ή η κινέζα εκείνη τη μέρα να δουλέψει σωστά και στο κατά πόσο το καλούπι από το "χ" εξάρτημα έχει βγει σωστό ώστε και το αεροβόλο να μην έχει πρόβλημα. Μου έχει τύχει σε ΑΚ από Classic Army (επίσης κινέζικο) να βγάλει το ίδιο πρόβλημα σε 2 ίδια αεροβόλα, παρ' όλα αυτά τα Classic Army θεωρούνται "καλά", απλά έτυχε η συγκεκριμένη παρτίδα να βγει προβληματική. Έχω το MP5SD6 της Cyma με το blowback και πιστεύω ότι είναι από τα πιο καλά αεροβόλα που έχω, αν δεν του έβγαζα τα μάτια μόνος μου ακόμα θα ήταν αστέρι... Έχω επίσης το SCAR (δείτε το στη φωτό μου) της D-BOYS, δεν είναι VFC αλλά ένα χρόνο τώρα δεν έχει κάνει "κιχ" και θεωρώ ότι σε σχέση ποιότητας-τιμής είναι παραπάνω από καλό. Τέλος αυτό που θα με δείτε να παίζω περισσότερο είναι το M4 Stubby killer της AGM (επίσης κινέζικη εταιρία) και θεωρώ τον εαυτό μου απίστευτα κωλόφαρδο που έπεσε στα χέρια μου, ένα αεροβόλο που έχει παίξει τα περισσότερα παιχνίδια και με βγάζει πάντα ασπροπρόσωπο. Καταλήγοντας αγοράζοντας ένα κινέζικο παίρνεις ένα ρίσκο, 90% να βγει σκυλί και 10% να βγει μάπα και πιστεύω ότι το ποσοστό είναι πολύ μικρό για να μην πάρεις αυτό το ρίσκο. Τέλος υπάρχουν 2 επιλογές, είτε να προβείς στην αγορά καινούργιου είτε μεταχειρισμένου, στην πρώτη επιλογή έχεις την σιγουριά του καινούργιου, αν αποφασίσεις να πας στην δεύτερη επιλογή φρόντισε να βρεις αεροβόλο από κάποιον γνωστό ώστε να ξέρεις τι χρήση έχει κάνει και να αποφύγεις να πάρεις "γουρούνι στο σακί".

Sfougarenia

οπότε ποτέ δεν είσαι σίγουρος αν θα βγει καλό ή κακό ...
βασίζεται λίγο στην τύχη ??

Palladin

Στις επώνυμες εταιρίες, όπως αυτές που έχουν αναφερθεί πιο πάνω, μπορείς να είσαι σίγουρη  ;)

Sfougarenia

ναι ναι καταλάβα !!
ευχαριστώ πολύ !! :))

ARIS LAMIA

Χαιρετώ όλη την παρέα,
τυχαίνει να έχω στην κατοχή μου
ένα dboys AKMS ( RK10S )
και με έχει βγάλει ασπροπροσωπο
πολλές φορές σε παιχνίδια.
Το παίρνω σχεδόν πάντα μαζί μου
σαν εφεδρικό κι έχει τύχει αρκετές
φορές που τα ταβανεζικα μου
παθαινανε οτιδήποτε και βγαιναν off να το παίρνω
και να κεντάει (για ανεξήγητο λόγο)
καλύτερα απο τα πρώτα. Το μονο πυ του
άλλαξα ήταν το πιστονι σε ενα με μεταλλικά
δόντια τον πρώτο μήνα που το πήρα γιατί το αρχικό
πλαστικό πιστονι δεν άντεξε τον ενθουσιασμό
που είχα σαν πρώτο όπλο και του έβαλα και
ενα ροζ λάστιχακι hop up king arms.
Έχω επίσης ενα CYMA AK74U (CM045)
κλωνος VFC και ενα AKS101 (CM040)
τελευταίας γενιάς δλδ CYMA και έχουν
βελτιωθεί παρα μα παρα πολυ ποιοτικά!
Μεταλλικό hop up chamber πχ κα
βελτιώσεις μέσα στο gearbox για να αντέχουν
τα 430fps περίπου μαμά, φανταστείτε λοιπόν
με μια υποβάθμιση ελατηριου θα είναι
αθάνατα! Βέβαια πάντα υπάρχουν βελτιώσεις
να γίνουν πχ κανη ακρίβειας, αλλαγή λάστιχακι
hop up, αλλά είναι ασήμαντες μπροστά στο
money for value που έχουν καταφέρει να γίνουν!
Προσωπικά τα βρίσκω σκυλιά απο όσα έχω
ζήσει μαζι τους μέχρι τώρα και δε φοβάμαι
μην πάθουν κάτι όπως με ενα όπλο 300€+
βέβαια όχι πως δε χρειάζονται προσοχή και συντήρηση
απο την άλλη όπως όλα. Να επισημάνω πως μιλάω
μονο για σειρές ΑΚ, γιατί ενα dboys M4
ενός φίλου που επισκευαζα είχε πλαστικά
έδρανα αλλα ήταν κάπως παλιό μοντέλο,
δεν πιστεύω να το κάνουν πλέον όπως
δε το κάνουν και στα ΑΚ.

ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ

Κυριες και και κυριοι τα πραγματα ειναι απλα και εχουν ως εξης:οτι πληρωνεις παιρνεις..Η cyma οντως στα AK ειναι αρκετα καλη γιαυτο που πληρωνεις,καποτε ειχα ενα AK SPECHNATZ το οποιο μια χαρα ηταν για τα λεφτα του.Το θεμα ειναι οτι οταν παιξεις με ενα AK 400-450 ευρω π.χ.VFC εκει καταλαβαινεις την διαφορα κατευθειαν..απο hop up,απο τον ηχο του gearbox,απο τα παντα..Παντως εγω συμπεριλαμβανω τα ΑΚ της cyma στις αγορες που χαρακτηριζονται ως ''value for money''.
But who are ye, in rags and rotten shoes,You dirty-bearded, blocking up the way?

We are the Pilgrims, master; we shall go
Always a little further...

spiros.k

μια χαρα ειναι η cyma φιλε μου οπως λεει και ο παυλαρας οτι πληρωνεις περνεις.ολα καλαα ειναι ο φιλος μας ο μπαμπης εχει ολα τα καλουδια που θες  ;D