καινούργια στο club !!

Ξεκίνησε από Sfougarenia, 29 Μαρ 2013, 16:38:15 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Sfougarenia

καλησπέρα σας !!
όπως καταλάβατε είμαι κι εγώ καινούργια και αποφάσισα να ασχοληθώ κι εγώ με το airsoft .....
λοιπόν πρώτα από όλα με λένε Ανδριανή και δυστυχώς( γιατί πρέπει να περιμένω) σε ένα χρόνο ενηλικιώνομαι και γι αυτό αποφάσισα να αρχίσω από τώρα το ψάξιμο για να είμαι έτοιμη όταν έρθει η σπουδαία μέρα της αγοράς του πρώτου μου όπλου ! :)
το κόλλημα με τα όπλα το είχα από μικρή μιας και έπαιζα με τα ξαδέρφια μου με τα αεροβόλα από πλανόδιους και παζάρια και τώρα  τελευταία έχω πωρωθεί λόγω μιας σειράς με ζόμπι που βλέπω και χρησιμοποιούν πολύ τα όπλα  :P
τέλος πάντων ... μην  τα πολυλογώ !
σαν καινούργια στο άθλημα μήπως θα μπορούσατε να με ενημερώσετε λίγο ???
(μιλάω για θέματα που πιστεύετε εσείς σημαντικά για να ξεκινήσω μιας και ακόμα δεν μπορώ να αγοράσω κανονικό όπλο... επίσης όσο μπορώ εξασκούμαι στο σημάδι με ένα από τα αεροβόλα με ελατήριο το οποίο είχα πάρει από ένα πανηγύρι, θα μου κάνει καθόλου καλό ή τζάμπα ενθουσιάζομαι ???)
ευχαριστώ εκ των προτέρων  :) :)

Arbiter

ωπα κατσε...πιας σειρας με ζομπι λες??? μηλας με expert εδω στο θεμα αχαχα!!!  :P
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

Nick_the_Greek

Μάλλον το Walking Dead θα εννοεί.
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Arbiter

Sfougarenia

Arbiter

spirosleon

ακομα δεν μπηκε στην κοινοτητα, αρχισε τις κακες παρεες! αντε καλα ξεμπερδεματα :(

spyros_pap

καλη αρχη και αν θες zombie κοιτα σε αυτο το link : http://www.facebook.com/UmbrellaGreekDivision?fref=ts
και μετα τα 18 μπορεις να ερθεις και στα πεδια να παιξεις μπλιες με εμας !!!
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

Arbiter

we support young people to survive a zombie outbrake!!!  ;D

Nick_the_Greek

Πέρα απο το airsoft, έχεις εξολπισμό για οταν έρθει η ώρα; ;) ;)
Ο θάνατος δεν είναι το χειρότερο πράγμα, το χειρότερο είναι να ζεις μια ζωή που δεν επέλεξες

Sfougarenia

σας ευχαριστώ πολύ όλους για το καλωσόρισμά σας !!! 
πρώτον αν μπορείτε να μου εξηγήσετε τι ακριβώς παίζει με το umbrella κατι ... γιατί δεν ήξερα καν ότι υπάρχει κάτι τέτοιο με ζόμπι !!!! :P
επίσης όχι ακόμα δεν έχω αγοράσει τίποτα από εξοπλισμό....
μπορείτε να με βοηθήσετε σχετικά με αυτό ??
τι πρέπει να πάρω πόσο θα μου έρθει συνολικά( τιμή ) κ.τ.λ :)) ???

KRATOS

καλως ηρθες στην παρεα μας !!! για οτι θες  εδω ολα τα παιδια θα δωσουν χρησιμες πληροφοριες :)

οσο για τις κακες παρεες ο Αrbiter ειναι εγγυηση!!! αχαχαχχαχαχαχαχαχα  ;D

chrisdeggestin

Με μεγαλη μου χαρα βλεπω οτι το χομπι μας προσεγγιζει σιγα σιγα ολο και περισσοτερα   κοριτσια και αυτο ειναι πολυ ελπιδοφορο για την εξελιξη μας .
Κανε λιγο υπομονη και θα εχεις την ευκαιρια να αποδειξεις οτι δεν ειστε το αδυνατο φυλο !!!!
Καλωσηρθες στην παρεα μας ;)

BoBKiD

Καλωσήλθες στον υπέροχο κόσμο της αεροσφαίρισης.  :)

Μπορείς να ρίξεις μια ματιά στο παρακάτω βίντεο το οποίο θα σου λύσει το 99% των αποριών σου περί κανόνων, εξοπλισμού και συμβουλών.

http://www.airsoftclub.gr/forum/index.php/topic,9020.0.html

Airsoft: Ιστορία, κανόνες και συμβουλές

Το κόστος δεν είναι κάτι σταθερό, αλλά βασίζεται καθαρά στο δικό σου γούστο (στολές, γιλέκο, λοιπός εξοπλισμός κλπ).
Έχεις λίγο καιρό μπροστά σου μέχρι να ενηλικιωθείς και να μπορέσεις να αγοράσεις ένα αεροβόλο για να παίξεις μαζί μας, ο οποίος είναι όμως αρκετός για να ετοιμάσεις τον υπόλοιπο εξοπλισμό σου. Μέχρι τότε, είμαστε στην διάθεσή σου για οτιδήποτε χρειαστείς!

Όταν θέλεις, ψάχνεις τρόπους...Όταν δεν θέλεις, ψάχνεις αιτίες...!
Diligentia, Vis, Celeritas

Sfougarenia

bobkid ηταν πολύ εξυπηρετικό το βίντεο και μου έλυσε όλες τις απορίες(νομίζω ) :))
σας ευχαριστώ όλους :)) !!!

Sfougarenia

επίσης arbiter κοίταξα κάποια θεματα που βγαλατε εσείς για ζομπυ και ψηνομαι τρελα !!!!! οπότε σε κανα χρόνο ,ελπίζω, θα παίζω κι εγώ μαζί σας!!! 

Arbiter

dinamitisc4

Say GoodBye To Your Heaaaaaaddd.!!!!!111111!

Sfougarenia