AEG εως 400 ευρώ

Ξεκίνησε από alex19871987, 28 Μαρ 2013, 17:56:16 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

alex19871987

Ενδιαφέρομαι να αγόρασω το πρώτο μου οπλο.θέλω νΑ ειναι m4.έχω δει παρά πολλά και εχω μπερδευτεί.θέλω κάτι αρκετα ποιοτικό και αξιόλογο.έλεγα για vfc.ακούω οποιαδήποτε συμβουλή και προταση.σας ευχαριστώ
ΠΕΡΣΕΥΣ

alex19871987

ΠΕΡΣΕΥΣ

dtz

γειά σου ανυπόμονε καινούργιε φίλε μας  ;D

ότι και να πάρεις σε VFC, θα είναι μια εξαιρετική επιλογή, καθώς στα "μέσα" τους όλα έχουν ποιότητα αρκετά πάνω από το μέσο όρο.
Εγώ εδώ και λίγο καιρό παιζω με το παρακάτω, και μάλλον θα παίζω αρκετό καιρό με αυτό γιατί
πραγματικά το έχω κατα ευχαριστηθεί
http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=2148

επειδή μπορεί όμως να σου πέσει λίγο μακρύ, θα σου πρότεινα το παρακάτω, να έχεις και ρέστα !!
http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=26_28&products_id=2146

αρκετά μακρύκανο για καλή ευθυβολία και συγκέντρωση, και λογικό μήκος και βάρος,
και φυσικά all time classic black rifle !!!

καλά παιχνίδια  :)

don 't get mad, get even

alex19871987

Αυτό το δεύτερο που λες ελεγα αλλα στην έκδοση warrior που το εχει κΙ σε προσφορά.αξίζει?τι διάφορα έχουν?ακούω και άλλες προτασεις

Υ.Γ.είδα και το vfc m4 cqbr.καλό?
ΠΕΡΣΕΥΣ

dtz

η διαφορά τους είναι στο εμπρόσθιο σκοπευτικό.

Και το cqbr, πολύ καλό είναι, γνώμη μου μην πάρεις μήκος κάνης κάτω από 350 mm περίπου,
για να παίζεις καλά παντού  :)
don 't get mad, get even

Tsitouras

Εχεις 400 ευρο μονο για το αεροβολο, η για αεροβολο και μπαταρια, αντε και μια δυο γεμιστηρες εξτρα?
Να ξερεις οτι τα vfc οπως και γενικα τα καλα αεροβολα, δεν ερχονται συνηθως με μπαταρια, και μια καλη lipo με ενα φορτιστη, θα σου παει κανα 50αρικο.
Επισης, εαν θελεις να βαλεις και κανα red dot πανω στο οπλο, υπολογιζε και αλλα λεφτα ....

Εαν αντιθετα τα εχεις υπολογισει αυτα, τοτε παρε οποιο σου καθετε ποιο ωραια στο χερι και στο ματι, καθως ολα "μια χαρα " ειναι σε αυτα τα λεφτα.
Umbrella Trashsweepers

alex19871987

Φορτιστής υπάρχει.έλεγα 400 για όπλο αλλα είναι σε προσφορά.αρχικά όπλο και σσφαίρες θα πάρω.και ασχετΑ με τα 400 τον απαραίτητο ρουχισμό.μια επιλογή είναι το vfc m4es warrior ή tactical carbine.σε σχέσει με αυτΑ το vfc m4 sopmod τι λέει?ευχαριστώ πολύ
ΠΕΡΣΕΥΣ

alex19871987

Κανείς να βοηθήσει?ή να έχει κάποιο ???
ΠΕΡΣΕΥΣ

alex19871987

Κανεις που να εχει καποιο?απο gg armament η tokyo marui η king arms τιποτα που να εχει κανεις?

και παλι ευχαριστω πολυ
ΠΕΡΣΕΥΣ

spyros_pap

Να πουλαει αν εχει? ή γενικα αν εχει?
Always Faithful, Always Forward
Napalm son nothing else in the world smells like that.

alex19871987

να εχει δικο του καποιος κατι απο αυτες τις εταιρειες...για να ακουσω γνωμες..
ΠΕΡΣΕΥΣ

spyros_pap

αυτες οι 3  +την VFC ειναι τοπ
ποσο ετων εισαι αν επιτρεπεται?

alex19871987

25 ειμαι...απλα εχω μπερδευτει πολυ.μαλλον προς vfc m4es warrior με κοβω να πηγαινω.απλα θελω να ακουσω σχολια και για αλλες εταιριες

το vfc scar mk16 l std ειναι καλυτερο απο το παραπανω που λεω?
ΠΕΡΣΕΥΣ

spyros_pap

αν ψαξεις στο forum στην κατηγορεια που εισαι (Οπλα airsoft, τεχνικές συμβουλές & απορίες) και στην κατηγορια Βοηθείστε τους αρχάριους  θα βρεις τα παντα ολα χ2 με 3 φορες

alex19871987

αν μπορεις στειλε με πμ κανα λινκ.γιατι με οσα διαβασα πιο πολυ μπερδευτηκα
ΠΕΡΣΕΥΣ

spyros_pap

χωρις παρεξηγηση αλλα δεν παιζει να καθισω να ψαξω ξανα το εκανα στην αρχη  :) :) ;)
μπορεις να πας και βολτα απο το club να ρωτησεις τα παιδια που δουλευουν εκει. και μιας και εχει τα λευτα θα το παρει αμεσος αυτο που θελεις !!!!

alex19871987

οκ.σε ευχαριστω πολυ.
ΠΕΡΣΕΥΣ

alex19871987

Βγάζουν προβλήματα τα vfc γενικά?κάνα άλλο ααξιόλογο και αξιόπιστο δοκιμασμένα?
ΠΕΡΣΕΥΣ

mirrage

Παράθεση από: alex19871987 στις  29 Μαρ 2013, 23:50:27 ΜΜ
Βγάζουν προβλήματα τα vfc γενικά?κάνα άλλο ααξιόλογο και αξιόπιστο δοκιμασμένα?

Για αξιόπιστο κοιτάς σε Tokyo Marui.Έχω το M4A1 SOCOM EBB εδώ και 4 περίπου χρόνια
και το μόνο προβλημά του ήταν μία καμένη ασφάλεια.

Απλά πας σε χαμηλά fps περίπου στα 280-290.Αλλά θα ρίχνεις πάντα ίσια και χωρίς άγχος.

alex19871987

Σκέφτομαι και το vfc  mk16 scar..τι λετε?
ΠΕΡΣΕΥΣ