βαψιμο γιλεκου???

Ξεκίνησε από sith lord, 07 Μαρ 2013, 10:55:49 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

sith lord

λοιπον παιδες, εχω αυτο: http://www.airsoftclub.gr/eshop/product_info.php?cPath=105_112&products_id=2269
ξερει κανεις τι μπορω να χρησιμοποιησω για να το βαψω μονιμα σε χρωματα greek lizard? σκεφτηκα να παρω βαφη ρουχων αλλα με προβληματιζει το γεγονος οτι ειναι 150% συνθετικο το υλικο του και δεν ξερω αν θα πιασει η βαφη...
ευχαριστω προκαταβολικα.
May the force be with me....

Sierraxray

Αυτό σε greek lizard είναι λίγο δύσκολο... αν ήταν σε TAN θα ήταν εφικτό  ακόμα και με συμβατικά spray. Σε αυτό, θα καταστρέψεις ένα vest που κάνει 35€ ξοδεύοντας χρώματα που κάνουν 10€ για να αποκτήσει μεταπωλητική αξία μόλις 15€ σύνολο και να μην το παίρνει κανείς γιατί θα έχει βγεί μάπα.
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

Arbiter

ναι συμφωνω και εγω!! θα σου προτεινα δυο τροπους που σκεφτομαι και εγω μελλοντικα. πρωτα η παιρνεις ενα πρασινο η' ταν και αντιστοιχα με ενα σπρει αερομοντελισμου του περνας πρασινες η' καφετι lizard κοφτες γραμμες με ρεγουλα. η' απλα στο μαυρο παιρνας αντοιστιχα πρασινες γραμμες και το φορτωνεις και αν θες με πρασινες η' καφετι θηκες! να ξερεις παντως οτι οσο πιο πολυ χρωμα θα ριξεις τοσο πιο πολυ θα ποτισει μεσα το υλικο(μην σε νοιαζει αν δεν θα κρατησει δηλαδη) θα ποτισει και θα σκληρηνει κατα πολυ, ειχα βαψει παλια θηκες και γνωριζω επαυτου.οποτε απλες και λιγες γραμμες ισως να ειναι και πιο ομορφο....
Ghosts don't hide under your bed...they sleep inside your head

sith lord

Καταρχήν ευχαριστώ πολύ για τις άμεσες απαντήσεις σας. Το γιλέκο δεν παίζει να το πουλήσω φίλε Sierra οπότε δεν με πειράζει να χαλάσει. Ούτος η άλλος δεν είναι πολύ αξιόλογο και το θέλω περισσότερο για παιχνίδια-προπονήσεις. Μάλλον θα το κάνω όλο ένα χρώμα χακί και θα περάσω με stencil καφέ και ανοιχτές πράσινες tiger stripes. Ευχαριστώ και πάλι.
May the force be with me....

kaiser_soze0307

Αμα πιάσει, επειδή θελω να βαψω κατι επιγονατιδες , πειτε μου με τι να το κανω και εγω! !
Ο αριθμός των μεταλλίων στο πέτο ενός αξιωματικού είναι αντιστρόφως ανάλογος του τετραγώνου της απόστασής του από την πρώτη γραμμή.
Charles Edward Montague

Arbiter

αμα οι επιγονατιδες ειναι πλαστικο δεν χρειαζετε να περιμενεις,μονο με σπρει αερομοντελισμου η' αυτοκινητων κατι,τεσπα οχι αυτο που εχι 5 ευρω αλλα αυτο που εχει 15-20 ΧΔ χαχα και θασai κοπλε

kaiser_soze0307

Θελω να βαψω το δέσιμο τους και οχι το πλαστικο!
Ο αριθμός των μεταλλίων στο πέτο ενός αξιωματικού είναι αντιστρόφως ανάλογος του τετραγώνου της απόστασής του από την πρώτη γραμμή.
Charles Edward Montague

Arbiter

εκει παλι να σου ξανα αναφερω θες καλο σπρευ αλλα πολυ λεπτο περασμα γιατι ποτιζει και ισως να σου γινει πολυ σκληρο η' και ακομα να τριβεται παντου πολυ ευκολα,πειραματισμος μονο θα βοηθησει,εγω οταν ειχα βαψει δυο θηκες παλια το ειχα μετανιωσει καπως γυαλιζαν κιολας αλλα ειμουν μικρος,τωρα ισως να ξαναδοκιμασω

kaiser_soze0307

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!  Θα δοκιμασω και οτι βγει. .χαχαχ
Charles Edward Montague

sparvar

αν κ  για το συγκεκριμενο θα του πηγαινε ενα πρασσινο ματ  ,με αερογραφο μοντελισμου οπως αναφερθηκε κ πιο πανω, tiger stripe ξεπατυκοτουρα απο pc σε printer (στο μεγεθος που χρειαζεσαι για τα stripes) πιστευω γινεται δουλιτσα .  το μονο δυσκολο π βλεπω εγω ειναι τα σωστα χρωματα ωστε να βγει καλο το αποτελεσμα.
INDEPENDENT GUN -----> KATΩ ΤΑ ΓΙΩΤΟ-ΚΟΜΜΑΝΤΑ <------