Mobile Main Menu

Act Of Valor movie!

Ξεκίνησε από Ilias Geo, 05 Μαρ 2013, 16:08:17 ΜΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

Ilias Geo

Πέρυσι είδα αυτή την ταινία και έμεινα άφωνος!
Είναι μια από τις αγαπημένες μου και το πιο μοναδικό χαρακτηριστικό τις ταινίες είναι πως χρησιμοποιούν πυροβολισμούς χωρίς effe και αληθινούς στρατιώτες... όχι ηθοποιούς!
Επίσης Σε αρκετές σκηνές η ταινία είναι τραβηγμένη με POV (Point Of View)
δηλαδή δείχνουν τις σκηνές έτσι ακριβώς όπως τις βλέπει ο στρατιώτης

Δείτε τα trailers!

ACT OF VALOR Trailer (Super Bowl) [HD]
Act Of Valor (2012) Official Trailer - HD Movie - Navy SEALS

Making of!
Making of Act Of Valor

WARBRO

οταν λες περυσι ενοεις 2012 ? γτ και εγω τοτε την ειδα και τα σπαει
Στον τυμβο τους αθανατους
οι μουσες τραγουδανε
εδω χορευουν σταυραετοι
κλαματα δεν χωρανε

Condor

Η ταινία πραγματικά ΤΑ ΣΠΑΕΙ!!!
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

Ilias Geo

Παράθεση από: WARBRO στις  05 Μαρ 2013, 16:15:00 ΜΜ
οταν λες περυσι ενοεις 2012 ? γτ και εγω τοτε την ειδα και τα σπαει
Ναι 2012.

alkis

η ταινια ειναι καλη αλλα..μην την θεοποιεις..π.χ. δν υπηρχε περιπτωση να παιζανε (real ναυτες)βλεπε περι ανωνυμιας γιατι μιλαμε για seals και οχι για albanian army!τελος μιας κ μιλαμε για u.s. τα διαλυουμε ολα με ελαχιστη εως μηδενικη απωλεια;α!τωρα που το θυμηθυκα πεφτει ο αλλος απο τη βαρκα κ ο γ@μ@τος τον πιανει πριν πεσει μεσα στο νερο..κ καλα για αθορυβη κρουση..για ονομα του θεου,αθλητης πολο κ χωρις full metal δεν θα το εκανε!!!δηλαδη..τερμα παπατζα!οποτε αναθεωρησε φιλος..ειπαμε καλη.. ;)

Ilias Geo

Παράθεση από: alkis στις  05 Μαρ 2013, 20:06:27 ΜΜ
η ταινια ειναι καλη αλλα..μην την θεοποιεις..π.χ. δν υπηρχε περιπτωση να παιζανε (real ναυτες)βλεπε περι ανωνυμιας γιατι μιλαμε για seals και οχι για albanian army!τελος μιας κ μιλαμε για u.s. τα διαλυουμε ολα με ελαχιστη εως μηδενικη απωλεια;α!τωρα που το θυμηθυκα πεφτει ο αλλος απο τη βαρκα κ ο γ@μ@τος τον πιανει πριν πεσει μεσα στο νερο..κ καλα για αθορυβη κρουση..για ονομα του θεου,αθλητης πολο κ χωρις full metal δεν θα το εκανε!!!δηλαδη..τερμα παπατζα!οποτε αναθεωρησε φιλος..ειπαμε καλη.. ;)
Εννοείται πως αυτά δεν γίνονται, απλά έχει ωραίο σενάριο...

Condor

Αλλωστε ταινία είναι, όχι ντοκιμαντερ για τις ειδικές δυνάμεις...
Οι Έλληνες δεν πολεμούν σαν ήρωες
   οι ήρωες πολεμούν σαν Έλληνες
                  "ΠΕΡΣΕΥΣ"

mirrage

Εγώ πάλι πρέπει να είμαι φοβερή μειοψηφεία...
Την βαρέθηκα με την πρώτη και με όσους μίλησα δεν ενθουσιάστηκαν και τόσο.

Sierraxray

Και εγώ τη βαρέθηκα. Τα γυρίσματα ήταν εντυπωσιακά, αλλά σε κάποια φάση απλά θα προτιμούσα να παίζω COD  απο το να παρακολουθώ ανακατασκευές των σκηνών του βιντεοπαιχνιδιού, όπου δεν κρατάω εγώ το χειριστήριο.
"Ο ύπνος της λογικής γεννάει τέρατα" - Goya.

kaiser_soze0307

Καθε ταινία θα δείχνει την εξαίρεση οχι τον κανόνα. ..ολα αυτα που δείχνει μπορει να εχουν γινει αλλα μια στα εκατομμύρια. ...το ζητημα ειναι η δημιουργία ταινιας με βασικό γνωνομα την αληθοφανεια. Αν θελει κανεις την πληρη αληθοφανεια τοτε παιρνει saving private Ryan. .  Το cqb που κατα κορον δειχνει η ταινια ειναι πολυ δύσκολο και λογω της ιδιομορφίας και της αποσταση ολα ειναι πιθανα.
Ο αριθμός των μεταλλίων στο πέτο ενός αξιωματικού είναι αντιστρόφως ανάλογος του τετραγώνου της απόστασής του από την πρώτη γραμμή.
Charles Edward Montague