SUPREMACY 2013

Ξεκίνησε από ROOKIEJO, 03 Δεκ 2012, 11:00:43 ΠΜ

« προηγούμενο - επόμενο »

je33

Παράθεση από: nontasmour στις  21 Δεκ 2012, 18:31:40 ΜΜ
Καλησπέρα θα ήθελα να συμμετέχω ποτέ και που θα γίνει αλλα είμαι μόνος
φιλε καλησπερα καλος ηρθες.διαβασε προσεχτικα  τα αρχικα ποστ,και θα βρεις ολες τις πληροφοριες που σου χρειαζονται.το πεδιο ειναι τα 'μεταλεια. 'α...δεν θα εισαι μονος,θα ειμαστε καμια 400αρια ;)
"Give me the place to stand, and I shall move the earth" — Archimedes

fvagelis

Με μεγάλη μου χαρά σας ανακοινώνω την συμμαχία της digiχωρας με άλλες εξίσου προηγμένες δυνάμεις . Μέτα από αυτό .... νομίζω δεν είναι ανάγκη να το πολεμήσουν οι υπόλοιπες χώρες ..... απλά περιμένω να κανονίσουμε ένα ραντεβού για να μου παραδώσουν τα κλειδιά των χωρών τους....
<<<<--- cat dedector --->>>

Magicca

Αγαπητοί μου & αγαπητές μου,
σ'ένα κράτος που διοικείται από μια Αυτοκράτειρα και έναν Δούκα είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχουν και δούλοι,βάρδοι,ποιητές αλλά και πολεμιστές!!Οπότε εσείς εκεί έξω μην παραπλανάσθαι ότι η δύναμή μας δεν είναι τεράστια και ότι εσείς μόνο είστε οι καλύτεροι & ότι θα μας καταστρέψετε!Χα,χα ας γελάσω..Εμείς την τελευταία μας λέξη θα την πούμε στο πεδίο της μάχης κυρίοι & κυρίες :).
Τώρα όσον αφορά τι μέλλει γενέσθαι για τα παρελκόμενα απλώς πήρατε μια μικρή δόση.Τα μυστικά της ούτε η Κλεοπάτρα δεν τα μοιραζότανε με τον Αντώνιο,πιστεύατε ότι θα τα μοιραζόμουνα όλα μαζί σας?!Χα,χα ας γελάσω πάλι.
Μην προτρέχετε λοιπόν για βιαστικά συμπεράσματα:)

Όπως η αγαπημένη Κλεοπάτρα μπήκε στην Ρώμη έτσι θα μπω και εγώ στις δικές σας :)Μετά τιμών ,χορευτριών υπηρετριών και όλου του στρατού  ;)
Cleopatra Enters Rome

Η Αυτοκράτειρα μίλησε! :-*
I put a "spell" on you....because your mine..:)

ΓΛΑΥΚΟΣ

o αυτοκράτωρ λέει  η θα πληρώνεται φόρους γεια να περνάμε όλοι καλά η θα πάρετε το  το 2 σποτ  Caligula (1979) - Teaser & Trailer

Agamemnwn

Τοσο δελεαστικες χωρες .....χμμμμμ με ποια να πας. Μπορω να προσφερω και υπηρεσιες Logistics οπως πολυ γνωριζουν ωστε να ανεβει η επιχειρhματικοτητα και αναγωνιστικοτητα της χωρας :D

F.S(future soldier)

Παράθεση από: Magicca στις  22 Δεκ 2012, 16:37:59 ΜΜ
Αγαπητοί μου & αγαπητές μου,
σ'ένα κράτος που διοικείται από μια Αυτοκράτειρα και έναν Δούκα είναι απόλυτα φυσιολογικό να υπάρχουν και δούλοι,βάρδοι,ποιητές αλλά και πολεμιστές!!Οπότε εσείς εκεί έξω μην παραπλανάσθαι ότι η δύναμή μας δεν είναι τεράστια και ότι εσείς μόνο είστε οι καλύτεροι & ότι θα μας καταστρέψετε!Χα,χα ας γελάσω..Εμείς την τελευταία μας λέξη θα την πούμε στο πεδίο της μάχης κυρίοι & κυρίες :).
Τώρα όσον αφορά τι μέλλει γενέσθαι για τα παρελκόμενα απλώς πήρατε μια μικρή δόση.Τα μυστικά της ούτε η Κλεοπάτρα δεν τα μοιραζότανε με τον Αντώνιο,πιστεύατε ότι θα τα μοιραζόμουνα όλα μαζί σας?!Χα,χα ας γελάσω πάλι.
Μην προτρέχετε λοιπόν για βιαστικά συμπεράσματα:)

Όπως η αγαπημένη Κλεοπάτρα μπήκε στην Ρώμη έτσι θα μπω και εγώ στις δικές σας :)Μετά τιμών ,χορευτριών υπηρετριών και όλου του στρατού  ;)
Cleopatra Enters Rome

Η Αυτοκράτειρα μίλησε! :-*
τελικά  κάτι μαστίστηκαν!!!!!!   το δηλητήριο της κόμπρα !!!!

F.S(future soldier)

καλησπέρα σας!!! σας εύχομαι σε όλους τους παίχτες και παίκτριες  του "AIRSOFT"" ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ καλές γιορτές με υγεία και ασφαλή παιχνίδια !!! θα τα πούμε μετά τα Χριστούγεννα δριμύτερη  !!!! να περάσετε   καλά με ανθρώπους που αγαπάτε ,και να μη ξεχνάμε τους διπλανούς που έχουν ανάγκη   !!!    ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΫΓΕΝΑ

ROOKIEJO

ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Με μεγαλη λαμπροτητα γιορταστηκαν τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε ολες τις χωρες του κοσμου μας.
σε ολες τις πρωτευουσες φωταγωγηθηκαν χριστουγεννιατικα δεντρα.
Στην WOOD φωταγωγησαν τον FRENTZY.
Μεγαλη προσοχη αν σας κερασουν κουραμπιεδες.λειπουν μεγαλες ποσοτητες ληγμενα απο την αποθηκη του ΜΑΚΗ.
Στην MOΥΛΤΙ επ ευκαιρια των γιορτων εδωθει μεγαλη δεξιωση με κουραμπιεδες και μελομακαρονα που εφτιαξε με τα χερακια της η ΑΥΤΟΚΡΑΤΗΡΑ.6 νεκροι 12 τραυματιες.αγνοειτε ο μεγας δουκας και 11 καμαριερες.
ο rookiejo δειπνησε αλλου.
Στην ΠΟΛΗ το επαναστατικο συμβουλιο εκανε δωρο στους κατοικους 1000 αριστερες παντοφλες.τις υπολοιπες θα τις δωσει μολις επιστεψουν απο την σιβηρια

ROOKIEJO

ο χαρτης με τα οικοπεδα.

02-01-2013 ημερα ΤΕΤΑΡΤΗ θα γινει κληρωση των οικοπεδων παρουσια οσων θελουν να παρευρεθουν.
καθε ομαδα θα παρει ενα χαρτακι με εναν αριθμο χωρις να το δειξει σε κανεναν.ετσι θα ξερει το οικοπεδο της για να διαχειρηστει την κατασταση

F.S(future soldier)

Παράθεση από: ROOKIEJO στις  27 Δεκ 2012, 15:46:46 ΜΜ
ΤΑ ΝΕΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ

Με μεγαλη λαμπροτητα γιορταστηκαν τα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ σε ολες τις χωρες του κοσμου μας.
σε ολες τις πρωτευουσες φωταγωγηθηκαν χριστουγεννιατικα δεντρα.
Στην WOOD φωταγωγησαν τον FRENTZY.
Μεγαλη προσοχη αν σας κερασουν κουραμπιεδες.λειπουν μεγαλες ποσοτητες ληγμενα απο την αποθηκη του ΜΑΚΗ.
Στην MOΥΛΤΙ επ ευκαιρια των γιορτων εδωθει μεγαλη δεξιωση με κουραμπιεδες και μελομακαρονα που εφτιαξε με τα χερακια της η ΑΥΤΟΚΡΑΤΗΡΑ.6 νεκροι 12 τραυματιες.αγνοειτε ο μεγας δουκας και 11 καμαριερες.
ο rookiejo δειπνησε αλλου.
Στην ΠΟΛΗ το επαναστατικο συμβουλιο εκανε δωρο στους κατοικους 1000 αριστερες παντοφλες.τις υπολοιπες θα τις δωσει μολις επιστεψουν απο την σιβηρια
μιας και ROOKIEJO δεν μιλάει πολύ ,αλλά γράφει !!!!! έχει πολλές πληροφορίες για τους περισσότερους !!! ( η κατασκοπία καλά τα πάει ) .μάθαμε ότι WOOD διασκεδάζει και βγάζει φωτογραφίες !! η ΠΟΛΗ έχει πρόβλημα ένδυσης και υπόδησης !!!! ο ΜΑΚΗΣ έβγαλε στην κυκλοφορία τα ληγμένα !!!!! δε στη ΜΟΥΛΤΙ μετράει απώλειες !!! καθώς η ΑΥΤΟΚΡΑΤΗΡΑ αναγκάστηκε να κάνει με τα χεράκια της τα Χριστουγεννιάτικα γλυκά !!!( καθώς την πληροφόρησαν πως οι δουλεία   ,και οι δοκιμαστές έχουν καταργηθεί το 19 αιώνα !!!) ο δε δούκας την έκανε Λούης με την ακολουθία του !!! ο ROOKIEJO πληροφορήθηκε τα διάφορα συμβάν αποφάσισε για την σωματική ακεραιτότητα  να αλλάξει μονοπάτια !!!! για να δούμε τη θα μάθουμε μέχρι της 12/1/ 2013 που είναι η παραμονή της ημέρας κρίσης κατά το ημερολόγιο των Μάγιας !!!! :) :) :D :D ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

kaiser_soze0307

Δεν ειναι τυχαίο οτι ο κατάσκοπος ειναι το δευτερο πιο αρχαιο επάγγελμα στον κοσμο. ..
Ο αριθμός των μεταλλίων στο πέτο ενός αξιωματικού είναι αντιστρόφως ανάλογος του τετραγώνου της απόστασής του από την πρώτη γραμμή.
Charles Edward Montague

F.S(future soldier)

Παράθεση από: kaiser_soze0307 στις  27 Δεκ 2012, 22:08:08 ΜΜ
Δεν ειναι τυχαίο οτι ο κατάσκοπος ειναι το δευτερο πιο αρχαιο επάγγελμα στον κοσμο. ..
και το πρώτο ποιο αρχαίο ποιο είναι ???   αυτό που νομίζω !!! ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

kaiser_soze0307

Παράθεση από: F.S(future soldier) στις  28 Δεκ 2012, 07:31:49 ΠΜ
    και το πρώτο ποιο αρχαίο ποιο είναι ???   αυτό που νομίζω !!! ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::) ::)

Για αυτο που τραγουδουσε ο Μητροπάνος στα Λαδάδικα. .
Ο αριθμός των μεταλλίων στο πέτο ενός αξιωματικού είναι αντιστρόφως ανάλογος του τετραγώνου της απόστασής του από την πρώτη γραμμή.
Charles Edward Montague

ROOKIEJO

οπως ολοι καταλαβαινετε η διαδικασια της κληρωσης ειναι απολυτως διαβλητη και σιγουρα θα ειναι στημενη.
μπορειτε ομως να ειστε σιγουροι οτι ποτε δεν θα προδωσουμε τον μεγαλυτερο πλειοδοτη.
μπορειτε απο τωρα να ξεκινησετε προσφορες κλειστες η ανοιχτες σε καθε ειδους νομισμα σε υγρη η στερεη κατασταση.
οποιος χρειαζεται τον προσωπικο μου λογαριασμο στα νησια καιμαν μονο με πμ.
οσοι θελετε να ειστε μπροστα στην κληρωση θα γινει στην καφετερια il tooto
στον πεζοδρομο απεναντι απο το 1 λυκειο αγ. αναργυρων ΤΕΤΑΡΤΗ 02-01 2013 μετα τις 21.00 παρουσια εκπροσωπων των χωρων

Olethros

Θα σας παρακαλεσω κ.Rookiejo να διαγραψετε την τελευταια σας δημοσιευση, διοτι στις 16:55:59 ωρα Τσιμπουντιου την σημερον, επερασα απο τον εργασιακο σας χωρο και παρελαβατε μια πιστωτικη καρτα με 50.000.000 μπικικινια, καθως επισης ενα διαβατηριο για την πολη - κρατος ΜΟΝΗ, ενα καζανι με μαγικο φιλτρο απ'τον δρυιδη μας DKS και μια αφισα της αυτοκρατηρας σας με μπικουτι, για να την κρεμασεις στο ταβανι!!!!  :P

Οταν με το καλο ερθετε και επισημος στην χωρα μας θα παραλαβετε κι αλλα καλουδια!!!!

ROOKIEJO

καλη η προσφορα αλλα που να δεις τις αλλες

PANZO

ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΜΑΣ !!!!

Olethros

Τι να δω ρε Rookie, μονο το blackmambαικο σου κανει προτασεις, ολοι οι αλλοι μας βγηκαν τσιγγουνιδες..... Την περνω πισω την προσφορα μας, κατσε με την βασιλισσα και πλεξε κανενα ζιπουνακι, τωρα που θα σφυξουν και τα κρυα  :P

MinoanGR

Rookie πρέπει να βάλω την Woodland? Η να βάλω καμμιά σοβαρή στολή...... Fallschirmjager...........
ΕΧΘΡΟΥΣ ΑΜΥΝΟΥ

Fox_hunter

Μέσα και η «ΟΠΛΟΝ» L.A.N.P. με την  DIGI χώρα !!!! 

Ορε παλικάρια !!!! η DIGI land  δεν έχει φτιάξει ακόμα group για τα μέλη τις?

ΜΗΔΕΝ ΑΓΑΝ.......(Τίποτα χωρίς μέτρο Τίποτα στην υπερβολή)